Skip to content
3 reacties
911 weergaves

Morning after pil

Hee, ik (18) ben inmiddels 8 maanden samen met mijn vriend (22). En hebben een vrij serieuze relatie. Nu hebben wij zoals veel stellen regelmatig sex. Maar omdat ik niet ongesteld word (dat is weer een verhaal apart) maar wel zwanger kan raken doen we het altijd met een condoom. Gewoon om veilig te zijn. Nu is laatst de condoom tijdens de sex afgegaan maar weten beide niet op welk moment. Hij was gelukkig nog niet klaargekomen. Toch heb ik een morning after pil genomen om het zeker voor het inzeker te nemen. In verband met voorvocht. Maar nu heb ik sinds dat ik die pil heb genomen mentaal gewoon een heel raar gevoel. Ik heb niet het gevoel dat ik iets dood heb gemaakt ofzo maar het voelt niet helemaal lekker. Zeker omdat ik een tijd bang ben geweest dat ik nooit zwanger zou kunnen worden.

Nu ben ik benieuwd of iemand dit gevoel ook heeft gehad of iemand met hierin misschien begrijpt.

18 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Tja klinkt misschien lullig.Mijn moeder zegt tegen ons zus en ik.Als je oud genoeg voelt om te sexen.Denk na, neem je verantwoordelijkheid.Regel van tevoren je antieconceptie en praat er samen over.Met de vraag stel er gebeurt wat.Hoe staan we samen er in.Zo niet accepteer de gevolgen.Zie dit als een waarschuwing of leermoment voor de volgende keer.Wat ik mis in uw beleving verhaal.Waar is je vriend ondersteuning en bespreek dit met je vriend.Sexen doe je met zijn 2en toch?Emotie is ook een vorm van samen verwerking ook naar de toekomst toe of vrij je de volgende keer met mixte gevoelens.Vrijen moet fijn zijn, zonder zorgen.Sorry leer veel als jongen van mijn 2 jaar oudere zus en mams. Wens je veel sterkte met de verwerking.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • als dit je eerste hormonen zijn die je hebt ingenomen kan het vreemd aanvoelen.Persoonlijk gezien, als hij niet is klaar gekomen waarom een map innemen.Misschien eens samen overleggen om een andere anticonceptie er bij te nemen.Als voor me zelf praat,ik wil geen kids. Dus neem ik de maatregelen er voor, en laat het niet aan me vriend over.Ben baas en blijf baas over mijn lichaam.Ten slotte je bent oud genoeg om te sexen dan weet wat de gevolgen kunnen zijn.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Het zijn een hoop hormonen in zo een pil raak je behoorlijk van slag van

    Vervelend dat je zo voelt maar je hebt juist gehandeld

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten