Skip to content
8 reacties
1460 weergaves

Seks missen

Hoi allemaal,


Ik weet niet zo goed bij welk onderwerp mijn topic hoort, maar ik denk dat ie hier het beste bij hoort.

Afgelopen week heb ik een punt gezet achter een ruim 2 jarige relatie. Het was een ontzettend leuk en lief meisje en ik heb altijd heel veel van haar gehouden. Wegens privé redenen kunnen we, helaas, niet met elkaar verder.

Nu is het zo dat ik haar mis, maar dat is niet zo gek. Ik mis ook de seks met haar, omdat het altijd op een super liefdevolle manier gebeurde. Ik moet er vaak aan terugdenken en dan denk ik dat ik niet snel weer zoiets zal meemaken (dit was ook mijn eerste relatie). En het voelt al helemaal vervelend dat we het normaal gesproken wel 2 keer per week deden, maar dat we het nu nooit meer gaan doen. Heeft iemand tips voor mij hoe ik hier het beste mee om kan gaan? Zomaar vergeten lukt me helaas niet...

19 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Hey J18, TS hier. Hoe is het om alsnog fwb te zijn? Ik voel me daar zelf niet heel goed bij namelijk

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey M20, TS hier. Ja klopt, met haar was ik zeker ook niet gelukkig geweest. Ik zal inderdaad goed voor mezelf zorgen en mij de ruimte en de tijd geven om te herstellen, want zoals je al zegt: het voelt alsof iemand is overleden. Na nu bijna een week gaat het alweer beter en kan ik tenminste dingen ondernemen :)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste ts, heb je het al eens zo bekeken: je geeft zelf aan dat je meerdere redenen had waarom je niet meer met haar verder kon/wilde. Nu ben je ongelukkig, maar met haar was je ook niet gelukkig geweest. Maar er is wel iemand weg uit je leven. Zeker als dat wat langer heeft geduurd heeft het tijd nodig om daarvan te herstellen. Het is niet veel anders dan wanneer iemand uit je omgeving overlijdt. Geef jezelf ook die tijd. Maar hoe je daarmee omgaat is heel persoonlijk. De een stort zich ergens helemaal in, de volgende gaat op de bank zitten mijmeren, weer een ander probeert door te gaan of er niets aan de hand is. Het ene is niet per definitie beter dan het andere. En ook hoe lang dat duurt kan heel verschillend zijn. Blijf in ieder geval goed voor jezelf zorgen!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey M20, TS hier. Bedankt voor je antwoord. Ja, ik snap je volkomen en ik had het zelf ook in mijn eerste bericht beter moeten verwoorden. Ook excuses van mijn kant!

    Ik zou nooit terug gaan naar mijn ex-vriendin en al helemaal niet om seks te hebben. Ik vroeg me alleen af of iemand mij hier een beetje doorheen kon helpen, aangezien ik het zelf ook niet goed weet. Hoe meer dagen er voorbij gaan, hoe beter het gaat, maar het speelt nog wel. Ik weet ook dat ik geen onenightstands of fwb wil.
    Nogmaals bedankt voor je bericht. Ik ben wel weer ietsje wijzer geworden!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken het helaas ook... Bijna 3 jaar een relatie gehad en we werden te verschillend... We zijn vorig jaar ieder onze eigen weg gegaan... Maar wij hebben wel nog seks met elkaar. We hebben nu friends with benefits.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J19, sorry als ik zo hard binnen kwam, maar zo las ik jouw eerste post. In je reactie verwoord je het veel beter. En mijn eigen ervaring speelde ook mee. Met mijn vorige vriend ging het op den duur ook steeds minder. Hij trok steeds meer naar zijn vrienden tot het punt dat hij alleen nog naar mij toe kwam als hij seks wilde. Misschien begrijp je mijn reactie nu ook wat beter.
    Je goede raad geven is lastiger. Je komt gauw bij dooddoeners als "het slijt wel" of "er komt wel weer een ander", maar daar heb je nu niets aan. Voor de seks: met one night stands heb ik vooral teleurstellende ervaringen, een fwb moet maar net op je pad komen en voor een nieuwe vriendin is het nog te vroeg. Wat ik ben gaan doen toen het over was waren vooral leuke dingen die ik niet met hem kon doen, dingen doen die ik altijd al eens wilde proberen. Mezelf vermaken dus. Ik was volstrekt niet op seks gericht. Hoefde van mij even niet en ik had mezelf er nog voor. Het is dus niet veel wat ik je kan geven maar misschien kun je er iets mee. Nogmaals sorry voor de verkeerde interpretatie.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey M20, TS hier. Nou het is niet 1 goede reden. Ik heb misschien wel 10 goede redenen waarom ik heb besloten er een punt achter te zetten. Geloof mij maar, ik heb het niet zomaar uitgemaakt.

    Dat ik meer de seks mis dan haar is onzin. Ik mis haar natuurlijk het aller meest, maar je hebt een hoofdonderwerp (de break-up) en deelonderwerpen en dit is een deelonderwerp. De seks missen is onderdeel van het totaalplaatje. Misschien dat ik het eerder zo heb moeten verwoorden, maar ik dacht dat ik dat al goed had gedaan.

    Verder kan ik uit je antwoord helaas geen antwoord op mijn vraag opmaken. Teleurstellend.

    Ik wil erbij zeggen zeggen dat ik heel veel van haar heb gehouden, maar er genoeg signalen kwamen dat ik het uit moest maken. Als je het uitmaakt, denk je natuurlijk niet in eerste instantie dat je geen seks meer kan hebben. Het gevoel ging heel snel steeds meer naar beneden en ik had niet verwacht dat de klap (van de break-up) zo hard aan zou komen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Om te beginnen, het mag wel een heel goede reden zijn om niet met haar verder te gaan als ze zo geweldig was. Maar verder, je zegt dat je haar mist, maar je klinkt alsof je de seks met haar meer mist dan haarzelf. Ze zal niet blij zijn als ze dat leest. In ieder geval zou ik er direct klaar mee zijn. Je hebt een relatie beëindigd en daardoor heb je ook geen seks meer. Dat zijn nu eenmaal de consequenties en die had je al van tevoren kunnen bedenken.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten