Skip to content
12 reacties
3437 weergaves

Anale stimulatie

Wat vinden jullie ervan om elkaar anaal te likken? Hoe zou je reageren als je partner je dit vraagt of voorstelt om bij jou te doen?

21 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik vond zelf likken aanvankelijk ook wel best extreem, maar ook om het bij mij te laten doen was eerst toch wat onwennig. Je moet zeker helemaal zuiver zijn en dus doen je dit best na een lekker warm bad of een uitgebreide douche ... of onder de douche. Ik begrijp ook wel de aversie hiervoor. Elkaar "daar" likken is heel intiem en als koppel een grote stap. Als je partner dit niet wil moet je dit absoluut respecteren.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind zelf likken niks maar vindt het wel eerlijk om voordat ik geneukt word lekker gelikt te worden. Als het goed gebeurt kan ik me heerlijk ontspannen wat het neuken makkelijker maakt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Anaal likken ben ik geen fan van. Tijdens doggy kan m'n vriendin wel van een vinger anaal genieten. Ikzelf geniet erg wanneer m'n vriendin mij anaal stimuleert en ook trekt of zuigt

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Begrijp ik volkomen hoor. Een man moet daar inderdaad wel helemaal glad geschoren en zuiver zijn om hem te likken. Wij deden dit enkel na een lekker bad, een uitgebreide douche (of na het zwemmen) en het was meestal de 'opwarming' voor wat volgde. We waren beide liefhebber van anale stimulatie en dit hoorde er voor ons gewoon bij. Eerlijk? In het begin vond ik dit ook wel wat extreem om te doen, maar vooral om dit bij me te laten doen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind er weinig aan.
    Mijn vriend heeft het een keer gedaan, maar het wond mij niet op. Sowieso zotten er veel bacteriën rond de anus en die wil ik niet in mijn plasgaatje krijgen.
    Dus, gewoon alleen mijn kutje likken.
    Ik lik zijn anus trouwens ook niet. Hij heeft vrij veel haar in zijn bilspleet en dat vind ik niet echt opwindend, dus ik.houd het alleen bij zijn ballen en lul.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @M18 Waarom enkel in een dronken bui? Durf je dit niet goed te vragen aan uw partner? In een nieuwe relatie is het inderdaad wel een stap om te vertellen dat je graag anaal wil likken en/of gelikt wil worden. Maar als je dit zelf graag wil zou ik het je partner toch duidelijk proberen maken. Misschien niet door dit letterlijk te vragen maar subtiel op aan te sturen op het moment dat dit goed voelt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb ik in een dronken bui een keer gedaan en zou graag nog eens willen. Oefen zelf soms met gapen maar dat lukt nog niet echt helaas

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Eens je dit bij elkaar hebt weet je hoe lekker en opwindend dit is. En ook heel intiem om bij elkaar te kunnen doen. Elkaar "daar" likken maakte ook onze relatie intiemer. Eerlijk tegen elkaar zijn over anale stimulatie (en penetratie ) bracht ons ook dichter bij elkaar.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • hoi hoi. ik doe dit echt super graag. inderdaad niet alleen zijn kontgaatje maar ook het stukje tot zijn ballen. mijn vriendje is 18 en had dit eerder nog nooit gehad of gedaan. heb hem nu getraint en hij likt mij ook en als we allebei echt geil en schoon zijn eerst met een natte vinger erin om een beetje op te rekken zodat zijn tong er ook een stukje inkan. dan kom ik vrijwel altijd klaar, zelfs zonder te neuken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit doe je uiteraard na een bad, uitgebreide douche als alles zuiver en ook smooth is.
    Mijn vorige vriendin had en deed dit graag. Ik moest even wennen, maar het is inderdaad erg lekker en opwindend om bij elkaar te doen, maar ook wel heel intiem om elkaar daar te likken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Rimmen is ontzettend lekker, vooral vind ik het lekker om zelf anaal gelikt te worden. Onhandig is wel dat er daar nu eenmaal nogal wat bacteriën zitten die ik niet bij mijn kutje, en al zeker niet in mijn plasopening wil krijgen, ik wil geen blaasontsteking. Maar gottegot, anaal gelikt worden, en trouwens, hem anaal te likken, het voelt echt zalig. Poep is bitter, niet fijn, dus goed poetsen vooraf is wel nodig. Voordeel is wel dat als ik mijn vriend lik er niet gauw bacteriën helemaal vanaf zijn anus tot in zijn plasopening zullen komen en dan nog, veel gemakkelijker dan bij mij als meisje spoelen al plassend de bacteriën weer weg bij mijn vriend.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Aanvulling: zijn anus likken is lekker, maar het stukje huid tussen zijn anus en zijn zak, perineum heeft dat geloof ik, dat likken is ook echt heerlijk, vindt hij ook heel lekker.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten