Skip to content
11 reacties
5167 weergaves

Na het klaarkomen

Mijn vriend en ik kennen elkaar al een jaar of 2, hebben een jaar seks met condoom, dus wanneer hij is klaargekomen zit zijn sperma in het condoom.
Nu ben ik al een tijdje aan de pil en mijn vriend wil nu een keer zonder condoom neuken, omdat dat voor hem beter voelt tijdens het neuken, zegt hij.
Nu wil ik dat wel, maar waar laat ik zijn sperma wanneer hij in me heeft gespoten? Een handdoek onder me leggen? Of loopt het er niet meteen uit?
En hoe lang duurt het voordat het helemaal uit me kut is?
Eigenlijk vind ik het maar een raar idee, dat plakkerig spul in me.
Wat is jullie ervaring?

15 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Bij mijn vriendin loopt het meeste sperma er binnen een kwartier of zo weer uit. Ze draagt wel meestal een inlegkruisje tegen 'nalekken'

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het hangt er vanaf hoe en waar je sext en wat je bij de hand hebt.In het bos met mtben heb je wenig bij de hand.Ik heb de afspraak met vriendlief na afloop drukt hij een tampon er in of de cup als hij in mij wil klaar komen.zo moeilijk is dat niet toch.Mijn ervaring met inleg kruisje wisselt aan de hoeveel kwakie wat hij produceert.Ben zowie zo geen fan van inleg kruisjes.Soms als ik geil ben doe ik de cup er van te voren al in.Veel love en succes.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ook niet zo voorstander van een condoom daarom aan de pil en een washandje in de buurt. Ik heb het liever op mijn buik of in mijn mond dan in min poesje maar als hij toch komt dan leg ik een washandje er tussen. Dan hoef je ook niet direct na de wc. Soms als ik boven op hem zit ga ik iets na voren en laat ik het op zijn buik lopen dan heeft hij er ook plezier van.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @M22, het lijkt me wel een raar gevoel.
    Als ik zie hoeveel eruit komt wanneer ik hem aftrek, dan vraag ik me af of een inlegkruisje wel voldoende is.
    Misschien toch doen wat jij zegt. Na het neuken gewoon op de handdoek gaan zitten zodat er toch al iets uit mijn kut is.
    Dank je wel voor je antwoord!

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je zijn zaad uit je kutje voelt lopen kan je maar zomaar het gevoel krijgen dat iedereen om je heen je ruikt, zijn geil ruikt. Dat valt wel mee, maar, ben me weleens wezen verschonen daarna, gewoon, voelt beter. Het wil er ook al weleens uitlopen als we gewoon een tijdje zowat overeind zitten nadat we geneukt hebben, dan loopt het die handdoek in, is ook prima, en dan kan ik dan ook bedenken of ik me wil wassen, of juist niet. Misschien wil hij je wel schoonlikken als je leeg bent gelopen, dan kom je lekker gewoon nog een keer klaar, en dan pijp je hem daarna nog.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @J22, het lijken hem.en mij gewoon een keer fijn om in mij klaar te komen. Daarom.mijn vraag. :-)
    @M22, daarom willen we ook zonder condoom. Voor hem is het gevoel intenser en hij hoeft hem inderdaad niet meteen uit me te halen nadat hij gespoten heeft. ik heb zijn sperma wel eens geroken, maar ruik je dat door je kleren heen? En als ik een tampon in mijn kut steek nadat hij in me is gekomen?
    Maar zijn zaad zal toch uit mijn kut moeten, vroeg of laat en dat spul in mjn bed zie ik niet zitten. Dus, een handdoek eronder en een inlegkruisje in mijn broekje.
    Dank je wel!

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Handdoek onder je billen anders komen wss je lakens onder te zitten. En erna op de wc gaan zitten uitdruppen en afvegen of gaan douchen. Je kan ook een tampon gebruiken maar dat vind ik een beetje overdreven.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • bij mij loopt het er niet uit.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • bij mij is het dat het binnen no time weer eruit komt lopen . dus even een (oude ) handdoek onder je leggen voor je gaat beginnen anders zit je laken er onder .
    of net wat J22 zegt voor het zingen de kerk uit . dus net voor hij klaarkomt terugtrekken en over je buik oid laten spuiten .

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Snap jou én je vriend wel. Zelf vind ik een condoom 'gedoe' en bovendien niet lekker ruiken, plus dat mijn vriend niet lekker lang in me kan blijven na het klaarkomen omdat dan het condoom van zijn kleiner wordende pik dreigt te glijden. Maar, zonder condoom komt dat plakspul, want dat is sperma inderdaad wel, diep in je kutje. Een handdoek kan handig zijn onder je, terwijl je seks hebt, dat gaat prima. Maar, reken er maar mee dat zijn sperma pas nadat je alweer even in de kleding bent ineens uit je loopt, en nee, dat voelt inderdaad niet zomaar prettig. Je inleggertje zit dan ineens vol en gaat snel ruiken en zijn sperma zit dan ook op de buitenkant van je schaamlippen. Nee, dat is niet zomaar fijn. Maar, het idee dat hij in je klaarkomt kan veel goedmaken.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zorg dat hij zijn hoogtepunt goed kent en dan snel zijn piemel uit je vagina halen, en dan de sperma op jouw buik laten spuiten of in je mond. Succes!

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten