Skip to content
28 reacties
5531 weergaves

Hoe uitzonderlijk is een triootje?

We zijn op dit forum nog redelijk jong om allemaal veel ervaringen te hebben misschien, maar ik vroeg me af hoe uitzonderlijk een triootje is? Mijn relatie is jammer genoeg gestrand. Mijn ex-vriendin van heel ruimdenkend. Ik besef dat er meer en belangrijkere raakvlakken en interesses mogen zijn dan seks, maar ik vermoed dat opnieuw zulk een ruimdenkend vriendin treffen niet makkelijk zal gebeuren. Haar graag zien is belangrijker dan af en toe een spannende ervaring, maar misschien ga je dit op termijn ook wel missen? Wat is jullie ervaring?

22 jaar
2 jaren geleden

28 Reacties

  • Ja, dit is inderdaad zo. Een triootje is inderdaad zelden of nooit een vluggertje. Soms deden we wel eens wat met z'n tweeën terwijl bij mijn vriendin dan toekeek. Dit was dan bijvoorbeeld enkel een pijpbeurt, maar dus ook geen echt triootje enkel men z'n drieën samen. Dit was trouwens ook de afspraak die wij hadden, we doen nooit iets zonder de partner erbij, ook al deed die soms eens niet mee. En dit werkte voor ons.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Na vandaag tot de conclusie gekomen dat met 3 voor ons fijner is dan met 4. Het was spannend, nieuw maar voor mij te veel prikkels, druk en niet fijn. Ik had echt gedacht dat dit makkelijker was maar ik vond het echt niks. Helaas

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat je er ook maar net de tijd voor moet hebben. Bij ons duurt het als we met zn drieën zijn altijd langer. Wat ik al schreef ze voor ons is het ook een soort spel en we trekken er ook echt tijd voor uit.
    Als ik alleen met m'n vriendin ben en we hebben snel zin dan kun
    Je zeker met een vibrator of door goed te likken in no time een orgasme krijgen. Je laat niet iemand voor even 2 minuten tussendoor helemaal komen. Dan wil je ook altijd wel ff tijd heb ben. Daarom is het bij ons in het weekend en verder niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt vaak lijkt een triootje toch niet voor te komen. Is dit omdat je dit gewoon niet wil, niet aantrekkelijk vindt? Is het omdat het binnen een relatie nu eenmaal niet evident is om dit ter sprake te brengen en/of beide dit ook echt willen? Of omdat zelfs als jij en je partner dit wel zouden willen het toch niet makkelijk is om een geschikte derde vinden om samen - veilig - seks te hebben.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik reageerde hier al eerder en ik merk dat het ons goed bevalt om steeds met dezelfde meid sex te hebben. Vooral omdat dat goed loopt en we weten wat we aan elkaar hebben. Ik zou nog steeds niet snel een nieuwe derde persoon wilen
    Wat ik de vorige keer al schreef is het in verschillende kamers zijn voor ons opwindend. Vooral als er een soort spel in zit. Met 3 is dit leuker dan 2 en zij heeft gevraagd of zij de volgende keer nog iemand mee mag nemen. Met 4 lijkt me makkelijker omdat je dan altijd iemand aandacht kan geven.
    Vanavond nam zij de leiding en maakte er een soort dokters setting van. Ik zat met mijn vriendin in haar slaapkamer wat de "wachtkamer" was en kon daar met haar al wat voorwerk doen. We zijn 2x een kwartier bij de dokter binnen geweest en er zat steeds 5 minuten tussen. In de wachtkamer hadden we kaarsjes aan, wat te drinken en te eten. Het nadeel van alleen in die kamer zijn dat kwartier is dat de eerste keer een zak m&m's opging en de tweede keer een zak chips. Volgende keer maar in een kamer zonder eten.
    De douche was de dokters kamer. Ik heb zelf last van behoorlijk wat overgewicht (schreef daarover ook in het gewicht topic) en dat bemoeilijkt intimiteit maar ik ben blij dat zij daar zo makkelijk in is.
    Ze ging mij wegen en had een cm waar ze dingen mee kon doen en een bbq/vlees tang waarmee ze mijn vet pakte. Dat vind zij opwindend en voor mij voelde het fijn
    Ook hebben we de douche gebruikt.
    Als "beweging" moest ik het werk doen. Uiteindelijk kwam de dokter op huisbezoek en had ze instrumenten mee om ons beter te maken.

    Juist dit soort rollenspellen maakt voor ons een triootje interessant. Ik ben benieuwd naar volgend weekend met 4. Thema is politie en boef.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • #18. Mooi hoor dat jullie een monogame relatie hebben. Hoop dat jullie dit volhouden. In onze vrienden en kennissenkring hoorde ik dat bij steeds meer stellen de sex minder werd en door de stellen de monogamie als verstikkend en saai werd ervaren. Steeds meer stellen braken de monogame relatie open omdat het niet meer houdbaar was. Eenmaal verlost van de monogamie zag je hun relatie opbloeien en vrolijker worden. Nu heeft niemand meer een monogame relatie voor mij een teken dat dit niet werkt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit zijn wat weinig antwoorden om echt te analyseren, maar ik blijf het gevoel hebben dat een trio onder mannen toch vaker en/of makkelijker gebeurt dan met vrouwen of de mix vrouw man. Misschien gebruik ik eigen ervaringen te veel als leidraad, maar met twee mannen was na een avondje stappen bijvoorbeeld niet zo ongewoon. Later een trio met mijn vriendin - sowieso mijn voorkeur - vroeg toch de nodige gesprekken en voorbereiding. Ook wel logisch hoor, want dit was in een relatie.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j19, dat je met jou vriend een open relatie hebt moeten jullie zelf weten, dat je Prepp gebruikt is verstandig, maar hoe zit het met de wisselende bedpartners, zijn die hierdoor ook besmet? Vind het gedrag een beetje onverantwoordelijk als je wel voor je eigen lusten gaat, hoe bespreek je dit met je sexpartners en is het gebruik van een condoom een taboe?

    Zelf ben ik gay en deel niet jou inzichten over een open relatie, ik hou het bij mijn partner en wij zijn monogaam. Maar ieder zijn eigen seksleven, wat je ook bent!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • #17. Alleen ruimdenkenden verleggen hun grenzen. Jij hoort gelukkig bij deze categorie. In de gaywereld is een open relatie gelukkig heel gewoon. Nu loopt de gaywereld altijd ver voor op sexueel gebied in vergelijking met de hetero wereld. Ik en mijn vriend hebben veel wisselende sexpartners. Sex moet spannend en opwindend blijven. Je eet toch ook niet iedere dag hetzelfde. Dat gaat vervelen. Voor ons hoort sex uitdagend te blijven. Dat doen we met samen of apart met meerdere jongens of mannen. Gelukkig denken mijn vriend en ik hierover al jaren hetzelfde. Wij spreken hierover ook vrij met onze vrienden en kennissen die hierover allemaal hetzelfde denken. Voor alle duidelijk: wij gebruiken in samenspraak met de GGD Prepp ter voorkoming van Hiv.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • #17. Leuk en fijn om te lezen dat je hebt genoten. Ik ben gay en heb samen met mijn vriend vaak trio's of meer. Wij vinden dit ook supergeil. Echt genieten.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb pas geleden mijn eerste trio gehad, met 2 boys. Was echt enorm geil.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn eerste keer was een trio en daarna ook nog wel een paar keer.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik en mijn vriendin hebben een goede vriend ik ben bi hij neukt ons allebei en dat bevalt goed hij is lekker groot en dik geschapen en kan lang volhouden

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik en mijn vriend zijn allebei bi, en soms vinden we het leuk een trio met een meisje erbij te doen. Ik zou wel zonder kunnen, neig meer naar mannen, maar mijn vriend neigt juist meer naar meisjes.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • J22 met vriendin en nicht, bofkont, ben jaloers!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb al bijna 2 jaar verkering met een leuke lieve meid.
    Eerst wist ik niet dat ze bi was,maar na een half jaar vertelde ze het mij.
    Ze vertelde dat ze het sinds haar 16de met haar nichtje sex heeft.
    Nu wilde hun beide een trio met mij,was natuurlijk erg verbaasd en vroeg mij ook af hoe dat zal gaan.
    Wij hebben er veel over gepraat ook met haar nicht er bij.
    Voor haar nicht was het gewoon duidelijk dat ze niet verliefd was op mij en dat ze meer op vrouwen viel.
    Wel wij hebben het toen gedaan,en doen het nu elk bijna elk weekend,behalve als een van hun ongesteld is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit bedoel ik dus. Ik heb de indruk en ervaring dat een trio onder mannen makkelijker gebeurt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben bi heb diverse ervaringen met trio’s mmv en mmm.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit een trio gehad met twee meisjes, wel met m'n vriendin en een andere jongen of met twee jongens. Twee meisjes lijkt me ook wel geil.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk beide even veel

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten