Skip to content
38 reacties
10354 weergaves

Hoe vaak doen jullie het?

Hoi, ik ben benieuwd hoe vaak jullie het doen, even uitgaand van een koppeltje dus vaste relatie. Wij soms 1x soms 2x per week, ik vind dat soms nogal weinig. Met het doen bedoel ik echt neuken, niet zoenen of even friemelen.

17 jaar
2 jaren geleden

38 Reacties

  • Ik 1 in de week met vriend

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Als ik een relatie heb is 1 keer per dag echt niet genoeg...

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb een bestie (een meisje van 16) waarmee ik elke week een paar keer afspreek. Elke keer doen we wel iets dat met sex te maken heeft. Vingeren, beffen.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriend en ik doen iedere dag wel iets. vingeren, beffen, pijpen. En neuken wanneer we zin hebben. Ik heb mijn kamer op de zolder van de schuur, heb eigelijk een appartementje, zitkamer, slaapkamer, eigen douche en wc en heb ook een eigen trap. En in principe wonen mijn vriend en ik samen, de ene nacht of een paar nachten hier en dan weer 1 of een paar nachten bij zijn ouders. Ook bij hem thuis kunnen we alles doen. Anaal vind ik heerlijk en dat hoort er gewoon helemaal bij.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zie haar eens per week of om de week. Op die dag vaak 2/3 rondes

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij doen alleen nog zoenen en knuffelen in bed en dan twee keer per week.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • ik doe het het liefs elke dag alleen mij vriend die wilt het soms wel 3 keer per dag
    ik vind dat ook wel prima zo lag ik maar geen baby krijg

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Zo vaak mogelijk

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb elke dag sex en tot wel 2x per dag

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik merk hier dat de meeste hier met een jongen neuken. Ik ben lesbisch en vrij 3 tot 4x per week. Of we masturberen samen is ook lekker om samen dit te doen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hangt er vanaf of we bij mijn moeder zijn of in mijn vriend zn huis. Hij is 20 en woont sinds januari zelfstandig. Als ik bij heb zijn kunnen we tekeer gaan als een stel konijnen en dan doen we het meerdere keren per dag. Maar normaal 2 tot 3 keer in de week.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • #18. Snap jou helemaal! Kun je aangeven waarom je dat graag wil. Ik ben ook gay en heb ook een open relatie met mijn vriend.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @j20 Hebben jullie een open relatie? Ik wil eigenlijk ook een open relatie, maar ben bang dat mijn vriend dat niet wil of fijn vindt.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • ik wou dat ik iemand had om het mee te doen :(

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Echt neuken doen we 2 tot 4 keer per week. Dat is eigenlijk altijd als we bij elkaar slapen. Op de andere nachten heb ik best vaak een jongen met wie ik seks heb. Dat kan een fwb zijn of een jongen van Grindr als ik daar zij in heb.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriendin en ik doen het 2 tot 3 keer per week. In het begin was het zelfs 5 keer per week.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey j23, jouw verhaal klinkt als een droom die uitkomt. Zou je willen vertellen hoe je die meiden tegen bent gekomen, en hoe en waarom ze steeds voor seks naar jou toe komen?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb nu een wat vaster meisje waarmee ik neuk, maar gebeurt ook wel eens dat een meisje vraagt of ik haar die avond of dag wil neuken. Denk dat ik gemiddeld werk rond de 4x per week zit. Soms zit er wel eens uitschieter tussen met 8a10x per week. Vind het niet erg, zolang ze het maar zelf willen

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Hangt er vanaf waar we zijn. Mijn kamer heeft meer privacy dan de kamer van mijn vriend. Zijn ouders slapen er pal naast. Daar doen we het alleen als we samen thuis zijn. Zoenen, pijpen wel, als zij er zijn, neuken dus niet..... In mijn bed doen we het als we zin hebben.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik neuk elke dag met m'n vriend. we liggen naakt in bed. Ik woon bij mn vriend want m'n ouders Zijn tegen homo's. We doen samen het huishouden en werken ook allebij

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten