Skip to content
10 reacties
3171 weergaves

FWB wat kan er mis gaan

Een goede vriendin van me stelde gisteravond voor om Friends With Benefits te gaan doen. Dus seks met elkaar zonder een liefdes relatie. Het gesprek ging over ons liefdesleven en seks en dat is bij ons nu nul komma nul. Wat kan er mis gaan als ik ja zeg? Ze woont hier twee deuren verder. De afspraak dat we gewoon zonder vrienden blijven als het niets is zit er al in.
Ik dacht als we op elkaar verliefd worden dan is dat zo. Blijft over de een wel en de ander niet. Dat kan vervelend zijn.
Als een een vriend(in) krijgt stoppen we.
Persoonlijk heb ik nog dat we elkaar nog nooit naakt hebben gezien en dan moet vanavond mijn broek uit. Mijn slappe is niet veel. Ik heb daar al een grapje over gemaakt, maar ze had hem al wel s zien zitten en dat was goed voor haar maar toch zie ik daar tegen op. Ook hoe beginnen we als je niet verliefd of zoiets bent. Zoenen op de wang doen we al weer. Kort op de mond kan, maar tongen dan toch niet denk ik zelf. Graag ervaringen maar ook waarom je er niet aan begonnen bent. Eerlijk gezegd heb ik wel zin en ze is aantrekkelijk. Een keer ging ze op mijn schoot zitten en dat bleef bij mij niet zonder gevolgen, dus dat gaat wel lukken.

21 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Mijn beste vriendin is ook mijn FWB. Het is gewoon fijn om een "vriend" te hebben met wie je ook kunt sexen als je daar zin hebt. We willen geen echte relatie maar wel de sexuele voordelen daarvan.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • ik heb het vroeger ook gedaan, altijd goed bevallen van beide kanten en heel veel geleerd. We konden lekker laten gaan en voor mij was het iets om een grens op te zoeken . Je kunt het altijd proberen

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet te lang over nadenken. Sex is sex en dat is lekker. Enjoy!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet te lang over nadenken. Sex is sex en dat is lekker. Enjoy!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Geniet er gewoon van en sex met elkaar. Kijk naar de mogelijkheden en de voordelen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Is dit serieus? Als het wel serieus is zou ik er niet lang over nadenken en lekker voor de sex gaan!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Onthou 2 dingen 1 jij hebt de regie in handen 2 denk aan anticonceptie.Praat van te voren er over, met de vraag. stel ze wordt onverwacht zwanger?En hoeveel sex boys heeft ze.Wordt je wel serieus genomen.Stel je wordt verlieft op een ander hoe ga je dan met elkaar om.Persoonlijk zou ik eerst er goed over praten voor dat ik ja zeg.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat is het probleem als je van FWB naar een verliefd stel gaat, ik zie het niet. Dan kan de sex alleen maar leuker worden!!!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon proberen, vooral niet te veel bij nadenken is volgend mij het beste. Als je daarna merkt dat het niks is kan je dat gewoon bespreken. Maar ik zou dus lekker iets proberen en kijken waar het strandt

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jip, ik, bij ons is het helemaal misgegaan. We werden verliefd. Eigenlijk begonnen we verkeerd want we maakten het gezellig. Je gaat toch niet hup in bed zonder drankje en hapje en daarna jaag je niet iemand weg gelijk nadat je klaarkomt. Samen echt slapen is ook lekker. Vooral ook het niet alleen wakker worden en die ochtenderectie naast je. Dan douchen en ontbijtje. Je snapt waarom het mis ging.
    Ja verder is seks handiger als je je broek uit trekt maar dan ziet ze je kleine jongen,owww wat genant.Je geeft de oplossing zelf al. Verklap haar dat je toen een stijve kreeg en ze snapt dat ze vanavond eerst op je schoot moet gaan zitten. Willen jullie niet zoenen doe dan toch je lippen tegen elkaar. Die elektriciteit gaat altijd naar de goede plaats. Kunnen jullie zelf verder?

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten