Skip to content
28 reacties
8420 weergaves

Klaarkomen over gezicht

Ik las in de reacties dat er een aantal meiden zijn die niet willen dat hun vriend klaarkomt over hun gezicht. Ik vraag me af wrm dan niet? Ik vindt dat juist het geilste om mijn vriendin haar gezicht en mondje vol te spuiten.

17 jaar
2 jaren geleden

28 Reacties

  • Een meisje mag zelf weten wat ze lekker vindt. Of ze pijpt me en laat me in haar mond spuiten, maar ik geef altijd een teken wanneer ik bijna kom, sommige stoppen met pijpen en trekken me dan af zodat ik over de tieten kan spuiten. Veel meiden vinden dat geil omdat ik best veel spuit. Ze moeten dan wel de tieten vasthouden, dat vind ik dan weer geil.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @j23 Ik begrijp uw voorkeur wel. Op de buik en vooral bortsten van mijn vriendin klaarkomen en dan zuiver likken vonden wij ook heel opwindend. Niet helemaal hetzelfde met wat jij doet, maar toch wel vergelijkbaar.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Pfffff hahahah ik zou het wel weten spuit heel mijn lichaam onder

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • ik ben zelf gay en als ik 1 fetish heb, dan is het sperma wel, maar dan op de manier van... iemand zelf zien klaartrekken, dat het over die persoon zijn duim en buik stroomt, indien ik mag lik ik daarna de buik en vinger af, dat doe ik wel en vind ik super vet

    op men gezicht laten spuiten, nee nu niet echt iets wat op mijn bucket list staat, ik denk niet dat je veel mensen, en vooral meiden gaat vinden die dit echt willen, ondanks ik toch gay ben en op sperma geil, is dat niet echt iets waar ik absoluut van droom, al begrijp ik wel dat dit een droom is van veel jongens/mannen, mocht er geen andere mogelijkheid zijn, iemand die achteraf niet wil dat ik zijn sperma oplik van zijn buikje, en hij dit absoluut wil op iemand zijn gezicht spuiten, ja dan zou ik het wel eens laten doen, maar nu echt niet iets waar ik van droom, maar als het niet anders kan en ik die persoon kan blij maken, oke... dan zou ik het nog toelaten

    rechtstreeks in mond klaarkomen heb ik wel al laten doen, maar ook niet iets wat ik abosluut wou, ook om dezelfde reden... afgesproken met een hetero kerel die zichzelf aftrok, en ik hem afgetrokken en gepijpt heb, nadien trok hij zichzelf klaar op zijn buik, en nadien vroeg ik of ik het mocht oplikken en dat wou hij dan niet... een week later stuurde hij me wanneer ik nog eens bij hem kwam, en telkens als hij klaar was mocht ik het niet meer oplikken, dusja bij de 4de keer heb ik toen ook gezegd van oke spuit dan maar rechtstreeks in mijn mond... en toen heb ik ook alles doorgeslikt, ik vond het lekker maar ook niet echt wooow,

    ik heb er liever feeling mee met het blote oog dat ik het er zie uitstromen en dan van de buik oplikken vind ik veel toffer, maar oke als iemand dat niet wil en absoluut in de mond of in gezicht wil klaarkomen, dan laat ik het wel toe, ja

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ieder zijn voorkeur, maar ik heb hier niets mee. In het gezicht spuiten vind ik zelf wat denigrerend. En zoals hier al verteld is sperma in (langer) haar ook wel wat gedoe. Sperma in de ogen kan zelfs tot een oogontsteking leiden. In de mond komen vind ik wel lekker, maar doe dit enkel als dit ook besproken en echt gewenst is.
    @ts Mag jouw vriendin je hierna zoenen? Of ben je vies van je eigen sperma?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Één keer gedaan, maar dat doe ik nooit meer. Ik vind het idee heel geil, maar de uitvoering wat minder. Het komt in mijn haar, wat ik vervelend en vies vind. En het kwam in mijn oog, terwijl ik contact lenzen draag. Dat was 20 minuten met me oog onder de lauwe kraan. En dat vond ik dan weer niet zo geweldig.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j22 SUPERMAN !

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, er zijn nog meer redenen. Dat sperma in haar Haren terechtkomt. De laatste tijd spuit ik steeds meer en verder. Als ik klaarkom trek ik op tijd terug en vanaf pussy spuit de laatste keren in haren en verder dan haar haren. Schoonmaken van haar, bed, muur is geen pretje en het stinkt. Nu condoom om of mijn bed en stukje muur afdekken met aparte lakens. Ik spuit dan vanaf haar pussy diagonaal richting mijn bed, dus naast haar lichaam

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriend is btm en wil dat ik dat soms doe, nou prima dan gebeurt het. Maar alleen als hij het vraagt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • J17, we hebben het vrijdagavond inderdaad gedaan. Omdat het de eerste keer per ongeluk gebeurde en we geschrokken waren wilde ik het nog eens bewust meemaken om er echt iets over te kunnen zeggen. Dus toen hij zover was ogen dicht en voelen hoe het op mijn gezicht terecht kwam. Het was echt veel meer dan de vorige keer en het leek wel te blijven komen. Zoals m21 zegt is het ook wel vernederend. Misschien gek, maar soms past dat wel in mijn beleving. Nu dus ook. Daarom heb ik er met alles wat erbij kwam dit keer wel van genoten en zal het nog weleens voorkomen als ik het gevoel heb. Maar zeker niet heel vaak.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @j17, lik je wel eens de sperma van haar gezicht af, dat vind ik weer f*cking geil!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @M21 Inderdaad, ik vind het zelf ook denigrerend om in het gezicht te komen. Een ex-vriendin vroeg dit heel soms. Ik heb dit toen één keer gedaan en nooit meer. Zoals uit jouw lijstje blijkt ... plaatsen genoeg. Op haar borsten komen wou ze ook. Ik mocht daarna haar bortsten likken en dit vonden we beide wel opwindend. Dit doe ik trouwens nog steeds.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M20 ik zie mijn vriendin vnv weer na een hele week geen sex. Wat je zegt heb ik ook gemerkt ofja vooral mijn vriendin ?? Het is veel meer sperma wat ik spuit na paar dagen geen sex. Ik spuit ook niet elke keer haar hele gezicht en mond vol. Maar als het ff kan en ik heb haar heerlijk verwend gaat zij er klaar voor zitten op haar knieën, kijkt ze me zo aan met die prachtige ogen en dan spuit ik haar gezicht en mond vol. Zo fk geil!!!! Dan samen douchen en naar bed lekker knuffelen. Ben benieuwd voor jou vnv. Doe het vooral wanneer jij het wil en het goed voelt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij mag zijn kwakkie niet in mijn gezicht spuiten, dat vind ik gewoon vernederend op 1 of andere manier.
    Hij mag op mijn buik, tieten, kont en rug spuiten wanneer hij uitwendig wil klaarkomen
    En inwendig in mijn kut. Dan heeft hij keuze genoeg lijkt me.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • J17, ik denk erover om het vanavond weer te laten gebeuren. Dan hebben we de hele week geen seks gehad en krijg ik veel meer dan de vorige keer over me heen. Twijfel nog wel hoor, want ik heb natuurlijk ook nog een ander plekje waar ik hem graag wil.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Soms is het wel geil, maar echt niet altijd, geeft toch een zooi. Ik zou ook best een keer een bukkake willen, dat ik echt helemaal onder zit.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • M20, leuk om je reactie te lezen. Eerst er negatief tegenover staan om je gezicht te laten volspuiten en bij toeval merken dat het super geil kan zijn. Ben benieuwd of je het ook daadwerkelijk nogmaals laat gebeuren. Have fun en thx

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin vind sperma op haar gezicht gewoon niet fijn.Ik mis het ook niet echt. Vind in haar klaarkomen sws veel lekkerder.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor ts: er kunnen diverse redenen zijn waarom een meisje dat niet wil. Het is best een vies idee, of het komt vernederend over. Porno is niet de echte wereld. Ik wilde het ook nooit, het leek me buitengewoon vies, dus mijn partner mocht dat niet van me. Afgelopen weekend gebeurde het toch. Per ongeluk en ook wel een beetje mijn eigen schuld want ik was wat te ver gegaan. Natuurlijk schrok ik, maar het was helemaal niet zo erg als ik had gedacht. Wel heel apart. Het mag van mij nu nog weleens gebeuren.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er geen problemen mee.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten