Skip to content
11 reacties
4266 weergaves

Besneden piemel aftrekken

Ik heb sinds kort een vriend die besneden is.
Hoe trek je een besneden piemel af?
Normaal gaat de voorhuid op en neer over de eikel en dan spuit die op den duur wel. Maar hoe met een onbesneden piemel?
Gewoon een ring van je duim en wijsvinger maken en dan op en neer?

16 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik ben op mijn 12e besneden waardoor mijn eikel altijd bloot is. Aftrekken is prima mogelijk door met je hand op en neer gaan met eventueel massage olie. Ik gebruik het wel omdat ik dat lekkerder vind en omdat het dan tenminste glijt

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriend is ook besneden en in het begin heb ik dat nooit geweten. Zijn eikel ligt alleen altijd bloot. Verder merk je eigenlijk geen verschil behalve dat het altijd schoon is. Je hebt geen last van geurtjes en verder komt hij heel gemakkelijk klaar

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Hangt ook af hoe strak ie besneden is. Als de huid achter de eikel nog wat los zit als hij stijf is kun je gewoon deze op en neer bewegen. Maar als het te strak is en er geen beweging meer in zit gaat dat moeilijker, dan moet je maken dat je niet droog wrijft als je er dan gewoon over wrijft anders irriteert dat en gaat dat pijn doen.
    Ik ben zelf niet besneden.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @m21. Bij iemand die besneden is, is de huid korter gemaakt door er een stuk tussenuit te halen. Dat is een besnijdenis. Daardoor ligt de eikel bloot en is er geen beweging meer in de huid bij een stijve. Om hem geen pijn te doen heb je olie nodig hebt om hem af te trekken.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriendje is ook besneden, als je zomaar gaat aftrekken kan het gevoelig , beetje spuug kan . Maar wat veel beter is om je vriendje met je mond te verwennen. Veel fijner en intiemer

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @m18 Ja hoor. Ik ben niet besneden maar trek me vaak af zonder de voorhuid over mijn eikel te bewegen. Dus voorhuid terug en alleen de huid op de staaf op en neer bewegen. Kom je ook fantastisch klaar.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij een besneden lul is het toch alleen het voorste stuk voorhuid (over de eikel) dat afgesneden is dus de rest van de huid kun je toch nog goed afrukken zou ik denken, niet?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben zelf niet besneden dus verbeter me als ik fout ben... Maar ik denk dat je het gewoon op dezelfde manier doet als bij een onbesneden piemel, maar dan zonder de huid op en neer te doen. Je haalt dus gewoon je hand over de eikel. Zorg er dan wel voor dat er iets van glijmiddel is. Als je je vriend gaat aftrekken, vraag hem dan gewoon hoe hij het doet. Hij kan jou dan wel helpen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon zoals je een onbesneden jongen aftrekt. Als glijmiddel kun je ook wat spuug gebruiken

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Een vriend van mij gebruikt heel wat speeksel en ook sla-olie.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Vaak glijmiddel nodig

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten