Skip to content
78 reacties
33535 weergaves

Klaarkomen in mond

Mijn vriend en ik hebben regelmatig orale sex en wij genieten er allebei van.
Alleen, voordat hij gaat spuiten, maak ik het met de hand af. Nu wil hij een keer in mijn mond klaarkomen en ik heb daar geen problemen mee, alleen als ik zie hoe hard zijn sperma uit zijn pik komt en hoeveel het is, gaan meiden daar niet van kokhalzen of iets?
En hoe voelt het wanneer er sperma in je mond wordt gespoten?
En wie slikt en wie spuugt het uit?

16 jaar
2 jaren geleden

78 Reacties

  • Inderdaad M20, dit vinden wij ook opwindend en erg lekker om samen te doen. Ik zou het ook volledig onterecht vinden dat mijn vriendin me oraal zou bevredigen en ikzelf vies zou zijn van sperma. We doen dit vaker samen en ik slik dan ook. Mocht mijn vriendin dit niet willen zou ik dit ook respecteren.

    22 jaar
    11 dagen geleden
  • Mijn vriend pijp ik geregeld en ja hij mag in mijn mondje klaarkomen ..ik vind het wel geil ... en hij ook

    18 jaar
    11 dagen geleden
  • Ik slik het regelmatig in maar ga ook wel eens tongen met hem als ik het nog in mij mond heb, vinden we allebei heel geil

    20 jaar
    11 dagen geleden
  • Ik slik regelmatig. Vind het wel opwindend en m'n vriend ook!

    23 jaar
    14 dagen geleden
  • Toen mijn eerste vriendje voor het eerst in mijn mond klaarkwam moest ik ook erg wennen aan de smaak. Echt heel lekker vond ik het niet. Daarna wilde ik ook even geen sperma in mijn mond meer. Maar later (met een nieuw vriendje) probeerde ik het toch weer en kon ik het wat beter waarderen. Tegenwoordig pijp ik mijn huidige vriend regelmatig klaar.

    23 jaar
    25 dagen geleden
  • Mijn vriendin slikt ook wel eens, maar niet altijd. Het is maar net of we daar beiden zin in hebben. Als een van ons het niet wilt gebeurt het niet. Het is echt niet heel vies, want meestal is de smaak niet erg sterk. Ik heb er zelf ook niet zo'n moeite mee om m'n vriendin daarna te zoenen, dus ik ben wel eens wat tegengekomen

    22 jaar
    27 dagen geleden
  • Meisje 13@ met alle respect het betekent niet meteen dat je goed kan pijpen ik denk wel dat elke jongen klaarkomt als een meisje zijn penis in haar mond doet en ze begint te pijpen. En hoe smaakte het dan zoet, zuur of bitter?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • De smaak van sperma verschilt inderdaad van persoon tot persoon en wordt ook wel bepaald door eet- en drinkgwoontes. Zo heeft alcohol bijvoorbeeld een negatief effect op de smaak van sperma, bier in het bijzonder. Sperma heeft niet meteen een heel uitgesproken smaak, een wat zilte lichtjes zoute smaak, maar soms is het sperma ook wat zoeter. Het kan een wat waterachtige of net een dikkere en vollere structuur hebben. Ook de hoeveelheid sperma bij de ejaculaties kan verschillen, al is het meestal niet echt zo heel veel, mocht je dit opvangen in een maatbeker bijv. ;-) Ik begrijp best dat niet iedereen het fijn of lekker vindt om sperma in de mond te krijgen of eventueel wil slikken. Dit is iets wat je zelf beslist en je partner ook moet respecteren.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • M'n vriendin slikt soms ook en dat vind ik best opwindend. Het hoeft niet als ze geen zin heeft, dan laten we het gewoon ergens anders

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • @J17

    Ik heb ook al van wat jongens hun sperma geproefd maar nooit vond ik het zoet. Wel wat zout en nog een smaakje dat ik niet kan beschrijven.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb gister voor eerst meegemaakt dat mn vriendje tijdens pijpen in mn mond klaarkwam .
    Echt super lekker Nee maar echt goor nee dus stel gebeurd ooit weer vind ik niet erg .
    Betekend ook dat ik al goed kan pijpen denk ik omdat die toch komt

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik vind dat zij of hij die de pijpbeurt geeft beslist of hij in de mond mag komen. Ik begrijp best dat jouw vriend dit graag wil, maar hij zal jouw keuze toch moeten respecteren. Je kan eventueel nadien met je vriend zoenen, zodat hij samen met jou ervaart wat hij jouw vraagt. Dit kan ook gewoon heel intiem zijn.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben bi en er zijn al heel veel jongens in mijn mond klaargekomen bij pijpen. Ik vind dat heel lekker, geil en leuk als een jongen in m’n mond klaarkomt. Het verschilt heel erg per jongen hoe hij kom, en dat maakt het ook zo leuk om met veel jongen te pijpen vind ik. De ene spuit z’n sperma eruit, bij de ander druppelt het meer. Het geilst vind ik altijd als een jongen flinke stralen tot achter in m’n keel spuit. Sperma is altijd lekker warm en vaak best zoet, afhankelijk ook wat de jongen eet.
    Als een jongen klaar gaat komen merk je dat vaak wel aan z’n pik. Die gaat meer kloppen en vaak gaat een jongen ook meer kreunen van genot. Maar dit verschilt dus ook weer per jongen.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Nog nooit geproefd, lijkt me niet zo lekker

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben bi en als ik iemand klaar pijp vindt ik als hij klaarkomt in mijn mond. Ik vind de smaak doorgaans erg meevallen al heb ik weleens een lading gehad die erg bitter was maar gelukkig is het dan zo doorgeslikt.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Als er geslikt wordt is wel een opwindend gevoel. Ik vind het wel leuk om te zien

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Noch mijn vriendin noch ik hebben een probleem met sperma in de mond en inslikken. We zoenen regelmatig met sperma in de mond. Soms vraagt mijn vriendin me om op haar borsten klaar te komen en haar borsten dan zuiver te likken. Ik vind dit ook geen probleem om dit voor haar te doen en slik dan regelmatig mijn zaad voor haar. Wie het sperma in de mond zou ontvangen is wel diegene die beslist of zij ( of hij) dit wil en eventueel wil slikken. Ik vind sperma helemaal niet vies om in de mond te krijgen, maar het is wel een intieme daad. Je moet dus respecteren dat je partner hier anders over denkt en dit eventueel niet wil.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Laat je vriend zeggen dat hij komt. Dan kun jij je tong omhoog doen tegen zijn eikel aan zodat hij de eerste keer niet tot achter in je keel spuit. Dan kun je zelf bedenken of je slikt of uit spuugt. Zelf vind ik het geil als een vrouw doorslikt. Maar begrijp ook als ze dat niet fijn vind.

    P

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Nou, als je menige post hier of bij de kindertelefoon leest, willen veel jonge jongens wel elke dag trekken. Menige jongen wil dat ook meerdere keren per dag. Dus jij hebt het bijzonder goed getroffen met de jouwe, die jou extra laat genieten door voor meer opwinding te zorgen door doordeweeks niet te komen, terwijl jij dan wel (meerdere keren) komt!

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • @m13, dat van wel of niet een volle mond is onzin, niet elke spuitbeurt is hetzelfde. En….. een jongen van 13 die zo seksueel actief is en een week lang niet rukt, ongeloofwaardig!

    21 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten