Skip to content
8 reacties
1480 weergaves

Gaat sex wel lukken? Pijn..?

Hi, ik ben een meisje van 18 en heb sinds kort een vriendje. We wilden een tijd geleden voor het eerst sex hebben (ik ben nog maagd), maar het deed best pijn bij mij. We zijn gestopt. Waarschijnlijk ging het mij te snel, was ik te gespannen en niet nat genoeg.

Ik heb afgelopen weken eens tijdens het vingeren zelf geprobeerd eens wat in mn vagina te doen. 2 vingers lukt prima, achterkant van een haarborstel is ook echt pijnloos, maar ga ik een stap groter dan dat heb ik wel weer wat pijn… Ik wil gewoon graag sex hebben en geen zorgen hoeven maken over of het wel past/pijn doet ja/nee. Kan iemand me helpen?

18 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik vermoed dat verkramping door stress en angst (=dat het niet gaat lukken) er ook bij zit?

    Alleen al het idee dat "de sex moet lukken", en dat je moet klaarkomen, dat het echt serieus is, kan maken dat het niet lukt. Dus maak er een spel van en probeer eens het omgekeerde: je mag alles doen: knuffelen, strelen, zoenen, vingeren, piemel in het gaatje, enz., maar alleen klaarkomen is verboden?

    Laat je vriendje eerst experimenteren met zijn vingers in je gaatje, zodat je dat wat meer gewoon wordt, voordat hij zijn piemel erin steekt.

    Sex is zoals fietsen, dat moet je oefenen, dat is niet van de eerste keer perfect. Dus sta jezelf en je vriend toe om te stuntelen en uit te zoeken wat het beste gaat. Het moet een spel zijn, en het mag onnozel zijn. Geen zwaarwichtige, doodserieuze opdracht waarbij de begrafenisondernemer met een zuur gezicht staat te controleren. See?

    Dat helpt misschien ontspannen?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Meer tijd nemen voor het voorspel. Er zit verschil tussen nat en "echt echt nat". Als ik mijn vriendin eerst lik, wordt ze geiler en natter. Misschien jij ook wel... gewoon proberen!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, tampon etc lukt allemaal gewoon hoor. Een paar vingers ook, maar op een of andere manier iets groters niet. En voor mijn gevoel was ik wel nat, hoe kan ik natter worden dan..? Hoe doen jullie het?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan combi zijn van spanning waardoor aanspannen en ook niet genoeg nat. Ook positie kan uitmaken

    Glijmiddel,lepeltje lepeltje houding en niet adem vast houden of buikspieren aanspannen (probeer het op deze manier eerst zelf met een niet te grote dildo)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarschijnlijk was je voor de eerste keer wat gespannen. Sex is het prettigst wanneer je ontspannen en -inderdaad- nat bent. Neem wat meer tijd voor het voorspel. Laat hem je likken of misschien wat vingeren en ga pas later over tot penetratie. Wanneer je goed nat bent, is het vaak minder of totaal pijnloos en juist lekker. Succes!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik voor het eerst seks had, had mijn vriendin ook zo'n probleem. Conclusie was dat ze niet nat genoeg was. Dus het voorspel wat langer laten duren en eventueel ook vingeren voordat hij erin gaat. Bij ons werkte het. Verder natuurlijk niks forceren

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Lukt het wel on tampon in je te krijgen ?? Of gaat dat op een gegeven moment ook pijn doen ??

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet zo aanstellen, mischien pakt die jongen je te hard aan maar dat is lekker tijdens de seks man

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten