Skip to content
8 reacties
1496 weergaves

Variatie in bed

Hoi hoi,

Mijn vriend en ik hebben regelmatig seks, maar het is eigenlijk maar saai vind ik en altijd hetzelfde.
We zoenen, kleden elkaar uit, ik maak zijn piemel hard door hem af te trekken en hij vingert me totdat ik nat ben en meestal ben gekomen.
Hij doet een condoom om en dan gaan we neuken. Of missionaris of ik bovenop.
Hij komt klaar, we kussen en strelen nog wat en dan is het eigen klaar. Meestal binnen een kwartier.

Hoe kan ik het kwa standjes en tijd wat leuker, spannender en langer maken?


16 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Misschien een idee om een erotische massage een elkaar te geven tijdens het voorspel?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je langer voorspel wilt: trek hem eerst even af tot hij klaarkomt, voordat je echt begint. Zodat de overdruk eraf is bij hem. Daarna kan je meer genieten van knuffelen, strelen, zoenen,... Dan duurt het veel langer voor hij opnieuw komt. Dit werkt goed bij veel jongens schijnt, behalve bij egoisten die alleen maar geinteresseerd zijn in hun eigen genot, en die zich daarna omdraaien en gaan slapen.

    Probeer ook eens op andere plekken, dat maakt het spannender: keukentafel, kelder, op de grond in de living, tuin, bos, duinen, op het veld in het hooi, bergruimte op school,... Of plas een keer in de tuin of in de douche door je onderbroek voordat je begint te vrijen, want veel jongens en meisjes kicken daarop. Of vingeren in het donker in de cinema, in het donker in het park, of achteraan in de bus. Zodat er theoretisch wel kans is op ontdekking, maar toch niemand het ziet en niemand er last van heeft. Want je mag dat niet opdringen aan anderen, zeker niet als er kinderen bij zijn.

    Of zoek eens op internet naar "de beste sex standjes"?

    Of lees de Kamasutra, een Oosters boek met veel standjes? Ik heb dat nog niet gelezen, maar een vriendin zegt dat ze er wel inspiratie uit gehaald heeft, ondanks de rare tekeningetjes.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Mja, zestien en nu al saaie seks? Dat ziet er bedenkelijk uit. Variatie hebben jullie nodig. Op drie punten : standjes, plaats en tijdstip. Standjes vindt je in overvloed op het net. Van basic tot acrobatiek. Op een andere plek vrijen dan in dat eeuwige saaie bed is ook opwindend. Tuurlijk is het nu koud buiten maar vluggertjes kunnen nog steeds en op de spannendste plekjes. Maar ook in huis : op de keukentafel, op de bank, op zolder en in de kelder of in het tuinhuisje of het terras. Mijn fwb wordt helemaal gek van aangeklede staande terrasseks waarbij zij uitkijkt over de stad en ik haar van achter penetreer. Tenslotte pls niet altijd op hetzelfde tijdstip. Dat is zo voorspelbaar en wordt al gauw een routine. Nog 1 laatste dingetje : dat hij jou klaarvingert is goed maar je moet hem absoluut aan het beffen krijgen. Alleen zo kan je een vrouw in de zevende hemel brengen, desnoods urenlang.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Precies wat jij zegt ga experimenteren en schaam Je zelf niet. Ik kijk af en toe porno om ideeen op te doen. Nu doe ik soms zijn hand pakken als we ergens zijn en wrijf ik met zijn hand over mijn borsten. In de zomer stopte ik zijn hand soms onder mijn rokje. Reken maar dat die dan zin krijgt. Jij hebt de controle wat je trekt gewoon zijn hand weg.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Wanneer we in the mood zijn, begin ik zijn over zijn kruis te wrijven en dan voel ik zijn pik in zijn broek groeien. Hij gaat dan meestal over mijn tieten of kut wrijven zodat we allebei goed geil worden.
    Langzaam kleden we dan elkaar uit en begin ik hem af te trekken en hij mij te vingeren. Heel vaak komt er ook nog wat bef en pijpwerk bij en zo bouwen we het op om te gaan neuken.
    Probeer gewoon eens wat standjes uit.
    Mijn vriend vindt doggy style geweldig. Hij ziet dan zijn pik in mijn kut op en neer gaan en dat windt hem op.
    Ik zelf vind het heerlijk om bovenop hem te zitten en tijdens het neuken zijn ballen te strelen.
    Maar, missionaris , 69, liggend op je zij staand tegen bijvoorbeeld een muur. Een keer aftrekken of pijpen in de buitenlucht. Jezelf een keer laten vingeren in de buitenlucht.Hem met zijn pik tussen jouw tieten laten neuken.
    Ga gewoon eens samen experimenteren. Harstikke leuk en lekker.
    Veel succes en plezier!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ga eens kijken wat anderen doen .
    Bijvoorbeeld op internet is van alles te vinden.
    Samen met je vriend en zeg dan wat je Bijvoorbeeld ook spannend en lekker lijkt om te doen.
    Of doe het eens op andere plek.
    Bv buiten maar dat is nu wel erg koud haha .

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Google is your friend dan kan je zien wat je trekt, of koop wat toys en accessories erbij verzin een rollenspel

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je vroeg hoe je het spannender en leuker kon maken in bed .
    Meestal bouw ik het langzaam op . Wij kleden elkaar uit voordat we in bed gaan liggen. En dan lekker tegen elkaar aan kruipen en knuffelen en strelen . Mijn vriend begin mij dan te vingeren en probeer mij te laten squirten door g spot te stelen meestal luk dit hem . Ik streel zijn trapleuning tot dat hij hard is en gaat dan op hem zitten . Dan wisselen we van standjes . Doggy style . Dan weer op mij etc . En stellen het klaar komen daardoor uit . Meestal zijn we hier wel ff zoet mee .
    Ik hoop dat je hier wat aan heb
    Veel liefs mij

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten