Skip to content
15 reacties
3949 weergaves

Meisje mee naar huis

Gisterenavond waren we met de jongens gaan stappen in stad. Niks bijzonders gewoon café waar we normaal altijd komen. Waren elkaar beetje aan het opnaaien enzo. Toen ik naar de wc ging kwam ik best een leuke meid tegen en raakte aan de praat. Niet wat later vroeg ik of ze met me mee wilde en dat wou ze wel. Thuis ( studentenkamer) gingen onze kleren al vrij snel uit en hebben geneukt. Nu ben ik er alleen het achter gekomen dat ze nog 15 is een voel me daar wel schuldig over zo zag ze er niet uit. Hebben andere ook wel eens gehad dat je serie hebt een er later pas achter komt dat hij/zij veel ouder of jonger is dan je dacht

22 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • Het is me recent ook overkomen, maar dan in de andere richting. Lekker biertje drinken in de kroeg, leuk meisje ontmoet en samen naar haar thuis.

    Heerlijke sex moet ik zeggen, samen echt genoten. Bleek 's ochtends dat ze me vroeg om te vertrekken omdat haar dochter bijna wakker zou worden. Dochter?! Bleek dat leuk meisje een mama van 31 te zijn, had ik er nooit achter gezocht, ze leek echt veel jonger. Soit, heb er wel een MILF ervaring aan overgehouden en ik bekijk wat oudere dames nu heel anders en merk dat zij vaak toch ook wel interesse hebben in een jonge kerel, maar afwachtend of voorzichtig zijn

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @ TS en j23, dat het je een keer overkomt is mogelijk, alleen jij blijft verantwoordelijk om je ervan te vergewissen dat je partner meerderjarig is. Zoals j23 stelt als zij het goed vind het ok is, is juist niet ok en is strafbaar. Erg treurig von de ik het dat j23 ze juist opzoekt!!

    Natuurlijk begrijp ik dat meisjes er erg volwassen uitzien, maar de wetgeving voorziet hierin niet.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee j23 natuurlijk is dat niet oke. Jij bent volwassen en zij zijn kinderen en je kan jezelf enorm in de problemen brengen.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb vaker dat een meisje jonger is dan mij, maar ik zoek ze er ook op uit zegmaar. Vind het leuk dat een jonger meisje met een oudere jongen wil een houd dat zeker dan niet tegen. Zijn sommige te jong voor mij om seks mee te hebben??? Ja maar zolang ze het zelf willen is het ok toch

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • M18
    Gelukkig zijn er ook nog jonge jongens die niet alleen aan zichzelf denken als zij met een meisje in bed liggen. Jij had geluk dat hij wist wat hij tijdens de sex verwacht wordt. Jou namelijk goed verwennen, toch? Misschien was hij al vroeg ontmaagd en daardoor ervaren.
    Hij had een leuke tijd en jij ook.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • M16. De jongen (15) had wel ervaring. Hij kon bijzonder goed zoenen. Ik dacht eerst dat hij anderhalf tot twee jaar ouder was, dus 16 of 17. Hij heeft werkelijk prachtige ogen en door een bepaalde manier van kijken maakte hij iets in mij los. Hij was lief, geestig en attent. Hij vroeg een aantal keren of ik iets prettig vond. Ook hebben wij veel gelachen, hij was zeker blij, we hebben lekker gespeeld met elkaar en alle tijd voor elkaar genomen. Ja, als ik het zo beschrijf, klinkt het als de ideale jongen. Maar zo was het ook echt. En dan zegt men altijd dat jongens qua ontwikkeling achter lopen, te kinderachtig zijn, etc. Hij zeker niet.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is mij nog niet overkomen. Bij het kleinste beetje twijfel vraag ik altijd naar de leeftijd. Zeker bij iemand die ik net heb ontmoet. Wat je nu hebt gedaan is gewoon strafbaar en daar kun je potentieel erg veel gezeik mee krijgen. En nee, onwetendheid is dan geen goede verdediging.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • M18
    Had die jongen dan ook al ervaring met sex voordat jullie het deden?
    Hij zal wel blij zijn geweest op dat moment.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb het omgekeerd een keertje gehad met een jongetje, die toen 14 jaar was. Hij had al (wat) gezichtsbeharing en hij zag er ouder uit. Ik was net 18 (maar zie er jonger uit) en hij bijna 15. Wij hadden het heel gezellig. Of moet ik mij daar nu schuldig over voelen? De vriendjes, die ik tot nu toe heb gehad, waren altijd jonger dan ik. Of is dat vreemd?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat nooit gehad. Neuken met iemand die ik net heb ontmoet is niet zo mijn ding. Moet echt iemand beter leren kennen. Types die daar wel op uit zijn, daar val ik meestal ook niet op.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als zij zo makkelijk met jou mee naar je huis gaat zal zij dat vaker gedaan hebben. En dus al met veel jongens naar bed is geweest. Maar dat zal hij misschien wel gemerkt hebben met haar ervaring in bed. Zij is dus ook wel fout geweest om haar leeftijd niet te zeggen.
    Het is nu eenmaal gebeurt, maar je kan een volgende keer toch beter eerst een meisje haar leeftijd vragen voordat jij met haar gaat vrijen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja ik heb het tijdje geleden ook gehad.
    Meisje was ook 15.
    Maar ze is ook de hele nacht gebleven.
    Had dus echt niet verwacht dat ze nog zo jong was.
    Ik mocht toen ik 15 was niet zomaar een nacht van huis blijven zonder overleg thuis.
    Maar als je opstap bent enzo ga je niet eerst vragen hoe oud iemand is toch.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Een serie? Wat is een serie?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Precies zo'n zelfde iets heb ik pas ook meegemaakt. Tijdens t stappen leuk meisje tegen gekomen. Ze stond met een groepje, allemaal, inclusief haar, aan de wijn. Ze ging met mij mee naar mn kamer, is blijven slapen en meer, volgende ochtend verteld ze dat ze 16 is. Ik schaamde me kapot! Maar zij zei dat ze het super vond. Lijkt me dan prima, al is t niet helemaal zoals t hoord...

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Oei, dat kan in potentie nog wel eens problemen geven. Volgende keer echt even vragen hoe oud iemand is. Ik ben ooit op insta gedmt door een bekende youtuber. Ik was toen nog 14 dus vroeg hoe oud hij was, hij zei: je bent toch wel meerderjarig he. Nou dat was ik dus niet een hij heeft zijn excuses aangeboden en me nooit meer iets gestuurd.

    15 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten