Skip to content
8 reacties
2635 weergaves

Naaktstrand proberen

Ik wil komende zomer is een naaktstrand proberen. Ik heb al is naakt gezwommen maar wil ook wel is lekker bruin bakken zonder het risico te lopen om betrapt te worden. Nou heb ik niet bepaald schaamte voor me lichaam maar ik heb wel een paar andere vragen.

Is het raar om op je telefoon te zitten op het naaktstrand? Ik hou niet echt van lezen of uren om me heen te staren. Dus ik vind het dan prettig om gwn filmpjes te kijken. Maar aangezien je ook mensen hebt met verkeerde bedoelingen wordt het misschien niet gewaardeerd.

En een vervolg op de eerste vraag. Zijn er echt veel viesspeuken op een naaktstrand? Ik zou het ook niet echt prettig vinden om mezelf ineens terug te vinden op een rare site.

En als laatst toiletten. Ik had al is rondgekeken en het viel me op dat veel stranden geen toiletten zijn. Hoe doen de meeste naturisten dit. Het zou wel een beetje raar zijn om midden op het strand te gaan pissen.

Dit waren mijn vragen joe joe!


17 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • Er zijn er een paar als je van Katwijk naar Wassenaar loopt jongen 17 En nog verder ook eentje. Staat niet aangegeven maar je ziet het zo. Als je bij Katwijk de catamarans voorbij bent en het geen hoogseizoen is met families kan daar je broek al rustig uit. Nu niet doen hoor want dan hou je een heel klein ijspegeltje over en of je vriendin dat nog goed krijgt? Denk niet hihi. Is dat te ver dan gewoon googelen of end wandelen van af het drukke strand.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Nou heb ik hier al twee keer geprobeerd te posten dat er een website is waar alles over naaktstranden in Nederland op staat.
    Maar dat wordt steeds niet geplaatst.
    Google naaktstrandje en je zal het wel vinden.
    Echt alles staat erop ook of er viespeuken zitten dat kun je in het gastenboek lezen.
    Of er toiletten zijn of een restaurant ofzo.
    Route beschrijving alles
    Succes en richt je smartphone gewoon richting de grond je moet toch je beeldscherm uit de zon hebben om wat te zien.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Waar kan je dat soort gedoogstrandjes vinden in Nederland?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat misschien een idee voor je is is om naar gedoogstrandjes te wandelen. Dat zijn stille strandjes wat verder van een slag waar niet gehandhaafd wordt als niemand er last van heeft. Stiller maar juist veel meer jongeren. Niet helemaal netjes seksloos als bij naturisten. Een grapje mag daar maar niet goor uiteraard.
    Deze zomer voor het eerst een viespeukster van ca 50 meegemaakt die de vriend van mijn vriendin zat op de nemen. Veder nooit in al die jaren. Plassen doe ik in zee of hou het op als het koud is tot ik niet meer kan. Het is overigens wel leuker en veiliger om er met vriend, vriendin of groepje naartoe te wandelen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Op je buik liggend met je smartphone plat op de grond/handdoek kan natuurlijk wél. Plassen kun je een tijdje ophouden, of je plast in de zee, of met kleding aan op gewoon strand, in een bar

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Er is wel een verschil tussen op je telefoon zitten en foto's maken. Dat zie je gelijk. Ook al omdat die hobbyfotografen zich meestal heel opvallend gedragen, om zich heen kijken en zo.
    Denk er wel aan dat lichaamsdelen die nooit de zon zien, extra bescherming nodig hebben.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Een naturisten strand is fijn kan ik zeggen uit ervaring
    Op je telefoon zitten is niet echt handig inderdaad om geen verkeerde intenties te opperen
    Heb in mijn keven nog niet 1 viespeuk gezien

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kan op het naaktstrand gerust op je smartphone kijken of gamen. Foto's nemen is niet meteen de bedoeling. Overal kunnen wel eens verkeerde types voorkomen, maar in regel geen problemen mee. Naturisme heeft niets met seks te maken, gewoon met oa in alle rust naakt in de natuur doorbrengen.
    Op sommige naaktstranden zijn toiletten aanwezig. Soms is er ook een strandbar met sanitair in de buurt.
    Ik vermoed dat je dit wel een aangename ervaring zal vinden, alleen is de gemiddelde leeftijd op de naaktstranden hier wel wat hoger.

    22 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten