Skip to content
11 reacties
2838 weergaves

Onzeker over piemel door date

Drie weken geleden heb ik een lieve jongen leren kennen. We hebben een paar keer afgesproken en het wordt nu best serieus. Alleen voel ik mij sinds afgelopen weekend super onzeker over mijn piemel. Ik zag hem voor het eerst naakt en hij heeft een hele grote dikke pik. Ik dacht altijd dat ik een gemiddeld formaat had, maar blijkbaar niet, want de zijne is wel 2 keer zo groot als de mijne. Natuurlijk is het erg geil dat hij zo'n lange dikke piemel heeft, maar de mijne is in vergelijking wel heel erg klein.

Tot nu toe heb ik nog maar met twee andere jongens seks gehad en die hadden ongeveer een even grote piemel als ik heb. De jongen van nu zegt dat het hem niet uitmaakt, maar hij zegt ook dat hij nog meer ervaring op wil doen, want ik ben zijn eerste. Nu ben ik bang dat hij niet verder wil omdat ik een kleine heb.

Komt het vaker voor dat piemels qua lengte en dikte tussen partners zo verschillen?

19 jaar
1 jaar geleden

11 Reacties

  • #22. Heel herkenbaar. Goed van jou om te daten met andere jongens/mannen om op deze manier aan je trekken te komen. Jouw vriend moet dit ook doen. De meeste gay stellen besluiten na een poos over te gaan op een open relatie omdat monogamie niet werkt. Mijn vriend en ik hebben ook al een paar jaar een open relatie omdat wij beiden sex spannend willen houden. Vaak samen met andere mannen maar ook vaak ieder apart. Dit werkt voor ons bevrijdend en we houden zo ons sexleven spannend om een bepaalde sleur te voorkomen. We slikken wel beiden Prepp.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom is mijn bericht niet geplaatst?

    Van de redactie: omdat je een beetje geduld moet hebben ;) De laatste keer modereren is om 2200, als je mazzel hebt een keer later. Dus plaats je na 22? Dan dus de volgende dag

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik herken je verhaal. Zelf heb ik met 19cm lang en 15cm omtrek een heel veel grotere en langere piemel dan mijn vriend. Hij heeft een piemel van 13cm lang en omtrek van 12cm. Hij is best onzeker over zijn kleine piemel. Ik vind dat niet nodig, want ik vind zijn pik heel geil om te zuigen en door geneukt te worden. Dat ik een grote pik heb lijkt misschien leuk en ziet er natuurlijk wel geil uit, maar beperkt mij wel met de seks. Het verschil in grootte is namelijk wel een dingetje bij ons. Ik ben versa, maar anaal mag ik hem niet neuken. Hij kan mijn formaat niet aan. Ik date buiten onze relatie met andere jongens om te neuken, zodat ik wel aan mijn trekken kom. Dat maakt hem nog onzekerder en dat snap ik ook wel weer, maar voor mij is neuken erg belangrijk en op die manier kan dat. Voor ons is dit een oplossing en dat werkt al meer dan twee jaar.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Het is eigenlijk heel simpel: net als je huidskleur, de kleur van je ogen of de grootte van je voeten, kun je er niks aan veranderen en heeft het dus ook eigenlijk geen zin om er onzeker over te zijn, het is wat het is! Mijn eerste vriendje had ook een enorme pik maar ondanks dat hij er heel trots op was vond ik het maar onhandig! anale sex met hem was onmogelijk bij mij (houd iik toch niet erg van) en hem pijpen was ook lastig en pijnlijk omdat mijn kaken pijn gingen doen. Mijn 2e vriendje had juist een kleinere dan gemiddeld en dat vond ik juist erg leuk, lekker en prettig!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, ik snap jouw vraag, zelf heb ik een penis van 18 cm, mijn sekspartner heeft een kleinere, maar best wel dikke penis met een mushroom eikel.

    Mijn sekspartner is daar erg onzeker over, terwijl ik zijn penis ontzettend mooi vind, dat zit in het hoofd en krijg je er niet zomaar uit. Mij lijkt blijven waarderen en liefde voor zijn penis uitspreken, hoop dan dat John zelfverzekerder wordt. Sterkte.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb sex met een maat van mij en hij heeft ook geen grote pik dat maak mij ook niet uit een pik is een pik en ik ben er gek op. Me maat neukt mij anaal dat is juist fijn aan een kleinere pik

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Echt niet mee inzitten. Je bent als persoon, als vriend meer dan die enkele centimeters verschil. Ik had een jeugdvriend, anderhalf jaar ouder dan ik, en hij was ook aanzienlijk groter geschapen dan ik. Ik dacht toen dat dit ook nog zou komen bij me. Niet dus. Ik was toen een beetje jaloers op zijn mooie grote piemel en vond aanvankelijk jammer dat ik gewoon gemiddeld geschapen was. Later vertelde hij me dat zo geschapen zijn ook nadelen had. Hij werd zelden oraal bevredigd en anaal was ook vaak een issue. Niet iedereen was voor zo'n fors lid dus.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J21 (van het 3e antwoord), dat hoeft toch helemaal niet?! Wat een rare reactie...

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat je dan wel snel een natuurlijke rolverdeling krijgt in de relatie. Hij wordt de top en jij de bottom. Dan maakt een kleinere piemel ook niet meer uit

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Jo @J21 , ik ben ook Bi en heb precies hetzelfde: ik hou ook niet van grote penissen.

    En TS, niet zo onzeker zijn. Is nergens voor nodig en ik leg je uit waarom:

    Ik ben 1.90 meter lang en dan zou je denken: hij kan eerder een grote penis aan wanneer hij bottomt omdat hij langer is, maar nee. Penissen boven 17 cm doen best wel zeer (ongeacht glijmiddel of niet) en vooral dikke penissen. Ik heb liever een penis tussen 12-16 cm die een ‘normale’ dikte heeft. En ik heb ook paar jongens gehad met grote slappe & grote stijve, ziet er misschien mooi en geil uit, maar de seks is echt stukken minder als het zeer doet. De beste seks die ik ooit heb gehad als het gaat om penetratie, was met iemand met een normale dikte en 15 cm stijve pik had en de slechte seks was met iemand van 17 cm stijf en echt enorm dik. Dus niet onzeker zijn TS :) !

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Natuurlijk komt dat vaker voor, heel vaak! Ieder penis is anders, qua lengte, dikte, voorhuid, stijfheid... ook de balle verschillen enorm. Maak je niet druk om je penis, waarschijnlijk weet die jongen ook dat hij een bovengemiddeld exemplaar heeft en dat niet ieder zo'n grote heeft. Ik ben overigens bi, maar heb juist niet de voorkeur voor zo'n groot geval. Het is maar net wat iemand lekker vindt, maar als je geil bent vind je vaak alles super ;-)

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten