Skip to content
43 reacties
7971 weergaves

Dominant of onderdanig?

Ik denk dat het vrij duidelijk is: ben jij onderdanig of dominant tussen de lakens? Of zijn jullie beiden gelijk?

Ikzelf ben wel onderdanig ingesteld moet ik toegeven. Heb nog geen relatie gehad waarin dat echt aan bod kwam maar wil het ooit wel eens meemaken.

16 jaar
1 jaar geleden

43 Reacties

  • Ik heb soms seks met mijn vriend maar dan ben ik eigenlijk altijd onderdanig en laat me neuken of pijpen. Echt zalig gewoonweg!

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik zijn eigenlijk gelijk, soms pakt de een iets meer de leiding. Maar geen vast duidelijk verschil

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Soms laat ik dat doen maar ook met een vibrator

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • J22, doe je het zelf de prostaat massage of laat je dat dan doen? Met kooitje om is inderdaad een fantastisch gevoel!

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Leuk om te lezen dat meer mensen hier een peniskooi dragen. Ik dacht altijd er maar heel weinig mensen zijn die dit gebruiken.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Prostaatorgasme is heerlijk met een kooi om!

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Leuk te lezen dat er hier nog koppels zijn die samen een strapon gebruiken. Met zo'n peniskooi heb ik geen ervaring, maar met prostaat orgasmes des te meer. We vinden het beide sowieso bijzonder opwindend om mij met een strapon te nemen. Het gaat ons hierbij niet echt over rollen en/of dominantie, maar over samen intens genieten. We zijn - gelukkig beide -liefhebbers van anaal en vonden " gevuld" klaarkomen ontzettend lekker. Een orgasme zuiver door anale stimulatie en penetratie is echt intens bevredigend. We hadden samen al wat ervaringen op dit vlak, maar het initiatief om een strapon te gebruiken bleek echt wel bijzonder. Ik moest eerlijk gezegd in het begin wat wennen, maar het gevoel en de orgasmes namen alle
    reserves weg. Mijn vriendin vindt een strapon dragen ook gewoon leuk. Dit is dan ook een heel opwindend beeld, vinden we. Klinkt misschien wat raar, maar dit heeft onze relatie ook intiemer en intenser gemaakt.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • M23 ,Ja dat is heerlijk een orgasme via prostaat stimulatie.
    Vooral als ik een orgasme heb met kooitje om.. mijn vriendin geniet daar ook van en krijgt daar ook wel eens een orgasme van.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • J21 Ja inderdaad, ik voel me erg opgewonden en machtig als ik hem gebruik en hem stevig neem. Ik krijg daardoor lekkere orgasmes als hij ook erg opgewonden wordt en dat laat blijken met een p-orgasme omdat ik zijn prostaat stimuleer.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • M23 ja dat is bij ons ook zo naast penetratie en of wassen is de kooi eigenlijk altijd om tenzij tease and denial uiteraard! Gebruik je meestal de dubbele strapon?

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • M21 ja dat is zo. De ring moet natuurlijk wel regelmatig gereinigd worden! Tijdens de sex draagt hij, buiten de penetratie om, de kooi vaak wel. B.v. tijdens facesitting, als ik hem spank of als hij me met zijn handen bevredigt. En natuurlijk vooral als ik hem met mijn dubbele strapon stevig neem. Maar niet als ik hem lekker in olie, hem masseer en dan lekker edge. Want tease and denial hoort er ook bij!

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik gebruikten regelmatig samen een strapon. Voor ons heeft dit niets met onderdanigheid en dominantie te maken. Sinds een tijdje vraagt mijn vriendin me wel eens om die voorbinddildo te pijpen. Dit is niet meteen mijn ding, maar ik doe dit wel voor haar. Dit heeft dan wel wat meer met rollen omdraaien en eventueel onderdanigheid, maar toch is dit voor ons geen dominantie versus onderdanigheid ding. Maar dit kan uiteraaed binnen een relatie wel een onderdeel zijn in jullie seksleven. Zolang dit met wederzijds respect en elkaars grenzen respecteren gebeurt lijkt me dit geen probleem.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik geloof niet dat mijn vriendin en ik echt bezig zijn met dominantie of onderdanigheid. Toch draag ik regelmatig zo'n kooitje als waarover hierboven gesproken wordt. Deze heb ik ooit zelf aangeschaft, nadat we begonnen waren te experimenteren met het dragen van butt plugs. Mijn vriendin kon deze ook buiten de slaapkamer dragen, terwijl mijn onontkoombare erectie dit voor mij een stuk lastiger maakte. Als oplossing bedacht ik toen om mezelf op te sluiten en dat werkt fantastisch. Het is natuurlijk ook leuk om haar de sleutel mee te geven en we hebben ook al wel meerdaagse insluitingen geprobeerd (wat doodeng, super ongemakkelijk en waanzinnig opwindend is), maar het voelt nog steeds niet als onderdanigheid. Maar ja, dat van die extra sterke orgasmes, dat herken ik wel.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • M23, een prince albert ring blijft toch altijd om ook tijdens de sex? Alleen de kooi gaat af neem ik aan! Mooi om te horen dat het steeds verder groeit!

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Nu 5 maanden later draagt mijn vriend een Prince Albert peniskooi met een mooie ring in zijn eikel om de kooi te sluiten. De meest veilige kooi. Dit bevestigt de verhoudingen in onze relatie nu volkomen. Wij beiden zijn tevreden. De sex is extra lekker en opwindend en de ring is een mooi sieraad voor hem, maar vooral ook een sterk teken van mijn (toegenomen) dominantie.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • M14 ik mag juist niet klaar komen zonder zijn toestemming en kom ik wel klaar zonder toestemming levert mij dat straf op.

    Worden bij jou ook al je gaatjes gebruikt en vind je dat altijd fijn? Ik zelf vind anaal niet leuk maar hoort er wel bij en heeft hij ook recht op.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • M16: hij doet aan orgasme control. Hij dwingt me juist klaar te komen. Soms wel 5 keer achter elkaar.

    Daarnaast houd hij bij hoe vaak hij welk gat gebruikt heeft. Elke maand zetten we een doel hoe vaak. En dat moeten we dan ook halen. Soms moeten we paar keer per dag om te zorgen dat we dat halen.

    Ik hou zo veel van mij. Hij mag alles met mij doen ??

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • M23 bij ons geeft dat dus ook een geile opwinding. En tease and denial wordt hier ook net als pegging, en daar worden we beide opgewonden en gelukkig van. Ik merk dat als ik langer in de kooi zit de orgasmes intenser en heftiger zijn. Ook me vriendin haar orgasmes zijn dan heftiger door de spanning en gevoel van macht.. prostaat orgasme is me favoriet.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • J21 Geen enkele vrouw mag zijn kooi zien en al helemaal niet hem in zijn kooi. Dat is alleen voor mij bedoeld. Dat beeld geeft me een groot gevoel van macht en controle en windt me gewoon op. In de liefde zorg ik ook goed voor ons beiden. Hij geeft me orale orgasmes door facesitting en heeft geleerd zijn handen goed te gebruiken. Ik ben goed in tease and denial en edge hem vaak. En als ik zin heb, wil ik hem in me voelen en geen strap-on. Hij is dan erg vurig en dat bevalt me! Ik peg hem regelmatig met een dubbele strap-on omdat ik hem zijn geliefde prostaatorgasmes wil geven en zelf ook wil genieten van zijn opwinding dan.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vindt het zelf niet erg en zie het meer als plagen.. ik wordt er zelf ook opgewonden van! Maar idd je hebt macht maar dat moet je niet misbruiken want dat werkt niet in een relatie waar je van elkaar houdt!

    21 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten