Skip to content
3 reacties
1287 weergaves

Sex

Hoi, ik wil sex hebben om te weten hoe het is en het gewoon een keer meegemaakt te hebben. Het enige probleem is dat ik niet weet waar ik moet zoeken. Ik heb al meerdere websites bezocht maar ik weet niet waar en hoe ik iemand moet vinden die het ook wil en als ik al iemand vind waar we dat dan gaan doen. Ook vind ik het moeilijk om te vragen aan mensen die ik ken omdat het kan dat ze het een hele vreemde vraag vinden. Kan iemand me doorverwijzen of helpen hiermee.

14 jaar
12 maanden geleden

3 Reacties

  • Meisje22. Dag is geen leuke reactie voor een jongen van 14. Als de jongen aangeeft dat hij behoefte heeft aan sex, wie is een ander dan om te zeggen tegen hem dat hij daarvoor te jong is? Hij voelt dat zelf het beste. Er zijn jongens van 14, die al sex willen hebben. Mijn vriendje (nu 15) is ook zo'n voorbeeld. Wij hebben al bijna anderhalf jaar een relatie en wij zijn echt heel gelukkig met elkaar op allerlei gebied. Dus jongen van 14, jij bepaalt het helemaal zelf. Er zijn genoeg leuke meisjes, misschien iets ouder dan jij, die dit ook wel graag willen. Ik weet zeker dat dit straks gaat gebeuren. Succes!

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Best gewoon regelmatig proberen omgaan met meisjes van je leeftijd of ouder in jouw sociale omgeving (en niet via internet) en dat komt dan vanzelf wel. Ik weet nog goed toen ik 13-14 was dat ik precies hetzelfde dacht en zo bijna het slachtoffer van een online pedofiel met een fake account werd.

    19 jaar
    12 maanden geleden
  • Sorry dat ik het zeg maar je bent iets te jong voor seks als je er echt over wil praten kun je de chat van de kindertelefoon gebruiken hoop dat je er iets aan hebt

    22 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten