Skip to content
11 reacties
4583 weergaves

ontmaagd ik had seks met een vrouw

hoi ik ben 16 en ontmaagd ik had seks met een vrouw van 24 in een hotel in duitsland vraag me niet hoe maar het is echt gebeurd ik was terug met een vriend van de camping in duitsland en toen op de terugweg een hotel genomen en toen ik naar de sauna ging kwam die vrouw voor me zitten en we raakten in een gesprek terecht en ze stelde zich voor. ze had ook echt mega inkijk op haar tieten en ze merkte dat ik mijn ogen niet van haar af kon houden en ze was me aan het opwinden merkte ik door mijn knie aan te raken en ze zei op het laatst in het engels: you know i am only 24 so why dont you come to my room we can have some fun.

Op dat moment twijfelde ik heel erg maar mijn verstand verloor als het ware van haar lekkere lichaam en ben met haar meegegaan. In haar kamer aangekomen liep ze op me af en duwde me tegen de muur aan en begon me te zoenen en drukte me helemaal tegen me aan, toen heeft ze me uitgekleed en op bed geduwd en is ze op me geklommen en deed ze haar bh en slip uit en toen begaf mijn lul het en kwam ik klaar. Ze lachte me uit en begon me weer op te winden te zoenen en met haar tieten op mijn gezicht en begon ze me te berijden en spoot ik weer. Daarna heeft ze me gepijpt en toen moest ik tussen haar benen haar likken en haar neuken, ze had van die lange roze gelakte nagels die ze in mijn billen drukte en ze uit elkaar trok en toen stopte ze ook een vinger in mijn billen en kwam ik heel heftig klaar. En toen ben eigenlijk vrij snel weer naar mijn kamer gegaan en hebben we elkaar niet meer gezien


Ik heb nog nooit daarvoor seks gehad alleen door een paar meisjes afgetrokken maar niet meer dan dat. Het was dus wel heel heftig voor me en ik heb er achteraf wel spijt van, maar ik dacht op dat moment niet aan haar stoppen en en gewoon meegegaan in wat ze met me deed. Ik moet ook zeggen dat ze heel erg knap was met haar blonde haren en lichaam ik was de controle volkomen kwijt over mezelf en ik vind dat ze dit niet had moeten doen door op zo een manier mij te hebben uitgelokt om zulke heftige seks te hebben. Ik kan het maar niet uit mijn hoofd zetten. Hebben jullie ooit zoiets meegemaakt en hoe verwerk je dit.

16 jaar
11 maanden geleden

11 Reacties

  • Ik kan me wel voorstellen dat je liever, en zeker de eerste keer, als jongen/man dominant was geweest of het initiatief hat genomen, of op zijn minst in een geijkwaardige relatie. Maar zo gaat het dus niet altijd. En soms is dat frustrerend. Achteraf doe je daar niks aan. Maar je weet nu wel hoe je het een volgende keer iig niet wil.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Ach ja, verleden kun je niet meer veranderen. Je kunt er wel van leren :)

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Herkenbaar verhaal. Zelf heb ik enkele jaren geleden met uitgaan ook zoiets meegemaakt, alleen was ik toen al geen maagd meer. Ik was met enkele vrienden een avondje stappen. Toen ik even alleen was werd ik door een vrouw van in de dertig aangesproken. Ze zei dat ze mij een 'mooie jongen' vond en drukte toen haar bovenbeen in mijn kruis. Ik kreeg meteen een stijve en dat voelde zij ook. Ze vroeg hoe oud ik was en ik zei 17 jaar. Oud genoeg om te neuken, fluisterde ze toen in mijn oor. Ze vroeg of ik meeging naar het hotel waar ze verbleef. Ik was op dat moment zo geil dat ik meteen gewillig meeging. In het hotel hebben we uren met elkaar gespeeld. Ze heeft mij gepijpt en afgetrokken. Daarna mocht ik haar neuken. Net als jij ben ik enkele keren klaargekomen. Was super geil. Helaas heb ik haar daarna nooit meer gezien.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Waarom is mij dit nooit gebeurt ouwe, ik ben zeker jaloers hahah

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Fucking eindbaas

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • TS hier, ik had dit allemaal opgeschreven omdat ik ook wilde weten hoe dat bij jullie ging de eerste keer, en M22 ik voel me ook een slachtoffer aan de ene kant en ik wist niet dat er vrouwen zijn die daar op kicken om jongens te ontmaagden.

    Ik vond het te heftig want ze gebruikte haar nagels en vingers rondom mijn eikel waardoor ze me dus drie keer heeft laten klaarkomen en nog een andere ''trick'' die ze had was haar hele middelvinger plotseling erin duwen en toen voelde ik opeens een shock en kwam ik klaar. Ze leek precies een pornoster ze was slank en had strakke billen en redelijk grote borsten en blond haar en blauwe ogen.

    En wat ik probeerde duidelijk te maken was dat ik dit zo in een keer liever niet had gewild liever rustig opbouwen, maar ze was zo dominant en bleef maar mijn handen boven mijn hoofd duwen en ze probeerde me zelfs vast te binden aan het bed, en toen heb ik wel nee gezegd, maar toch bleef ze als een machine doorgaan ik had nauwelijks kans om zelf iets te doen wat ik wilde. En de manier waarop ze me pijpte met die nagels enzo, en dat mijn lul zo groot en zo stijf kon worden had ik echt niet verwacht. Al met al had ik mijn ontmaagding toch anders voorgesteld dan in een hotel met een wilde vrouw

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Nou, geef het een plek in je leven. Je hebt er zelf mee ingestemd. En met 16 jaar ben je ver genoeg op de hoogte van deze dingen. Het was leerzaam neem ik aan?

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Je was haar slachtoffer, ze heeft met jou weer een jonge jongen ontmaagd. Net als jongens zijn er ook vrouwen die daar op kicken. Mooie ervaring toch, ook voor jou.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Eerst en vooral : gefeliciteerd met je ontmaagding. Vanaf nu ben je een echte vent. Zo te lezen ging het bijzonder heftig (al die details hadden niet gehoeven hoor. We weten wel hoe dat gaat).
    Jaha, ze bestaan wel degelijk, die hete milfs die bars en sauna's afschuimen op zoek naar een groen blaadje. Heus niet alleen een mannending. Alleen snap ik niet zo goed dat je nou zo ontredderd bent hierdoor. Hoe je dit moet verwerken en zo. Het was toch mooi en geil? Jullie wilden het allebei maar wat graag toch? Tuurlijk ben je nu even overrompeld maar dat koelt wel en dan krijgt dit voorval vanzelf een plek in je leven. Als een onvergetelijke start van je seksleven. Iets waar je terecht trots mag op zijn.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Mooi verhaal, schat het zelf naar waarde in, maar als jij hebt genoten is het toch prima!

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Meteen een goed ervaring.

    Wel knap dat je 3x achter elkaar klaar bent gekomen, de 1e begrijp ik zeker.

    Hab je zelf genoten?

    22 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten