Skip to content
10 reacties
3709 weergaves

Beffen

Me vriendje en ik.masturberen al een tijdje samen en enkele weken hebben we seks gehad.
Voor allebei de eerste keer en dus niet echt geslaagd, maar met wat praten en elkaar helpen komt dat goed.
Nu hadden we afgelopen weekend weer seks en voordat we gingen neuken wilde hij me beffen.
Niet dat het niet fijn was, maar ik voel me er niet echt comfortabel en happy bij als hij me kut aan het likken is.
ik weet niet. Een soort van schaamte of zoiets.
Wie heeft dat meer (gehad)?

16 jaar
10 maanden geleden

10 Reacties

  • Ik denk niet dat je je moet schamen hoor. Je zegt zelf dat hij het wou. Ik zelf vind het heeel erg opwindend om een meisje te beffen en ik word er zelf ook heel erg geil van. Ik kan me goed voorstellen dat jouw vriendje er ook heel erg van geniet. Over geurtjes zou ik me ook geen zorgen maken hoor als je maar goed wast van tevoren. Een beetje smaak hoort er altijd bij natuurlijk dat is helemaal niet vies. Misschien zou je eens standje 69 kunnen uitproberen, dan doe je het allebei tegelijk. Als je het hierna toch niet fijn vind voelen dan moet je er niet mee doorgaan denk ik. Mijn vriendin vond het eerst ook raar en schaamde zich maar nu vind ze het allerfijnste van de hele seks haha.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi ts, wat het nou is dat jij gebeft worden niet fijn vindt, het blijft wat vaag, het zit 'tussen je oren', zoals wel gezegd wordt. Je hebt iets met frisheid, dat is duidelijk. Geilheid en opwinding doven als je beslist geschoren en gewassen wilt zijn. Je haalt er spontaniteit mee weg. Top dat jij je vriend pijpt, maar klaarkomen laat je hem niet in je mond, je vindt dat idee viezig, denk ik.
    Seks, en vrijen, is juist met wat lijfgeuren extra opwindend. En nee, een ietsje pies en ook sperma ruikt niet lekker, maar is wél juist heel opwindend. Het klinkt alsof seks en ook klaarkomen er wel bijhoort voor jou, maar het moet wel zo clean mogelijk. Daarmee sta je geilheid en lust en je daaraan overgeven in de weg. Het voelt alsof je je leven wilt beheersen, ook de seks. Terwijl spontaniteit en toegeven aan plotseling opkomende lust seks juist zoveel mooier kan maken. Zit ik er ver naast, is het lastig wat ik zeg, voor jou?

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • @ts, misschien voelt beffen met tegelijk een vinger naar binnen gaan beter dan enkel likken?

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • M16, als je samen seks hebt moet het ook voor allebei leuk en lekker zijn. Als jij je ergens niet goed bij voelt, zoals bij jou beffen, moet je dat niet doen. Je moet dat in een relatie ook tegen elkaar kunnen zeggen en de ander hoort dat te respecteren. Ook als iedereen hier van mening is dat het zo geweldig is en er bij hoort. Niet iedereen is nu eenmaal hetzelfde. Misschien wil je het later wel weer proberen, maar nu even niet. Het is geen verplichting.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • @M22,
    Ik kan het niet echt uitleggen.
    Het idee dat hij vanaf me mond naar me tieten gaat en zo naar beneden, vind ik maar raar. Ik zorg wel dat ik goed gewassen en geschoren ben, dus daar ligt het niet aan.
    Ik pijp hem wel en voordat hij klaarkomt trek ik hem af totdat hij spuit.

    Sws doet hij het verder wel goed hoor.
    Hij zorgt inderdaad dat ik ben klaar gekomen voordat hij zijn piemel in me steekt en me gaat neuken.
    Alleen dat beffen, daar voel ik me gewoon niet fijn bij.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Zeg hem wat fijn is en leer hem hoe het moet. Mijn vriend had ook geen idee.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Mijn vriend was ook echt slecht omdat hij niet wist wat hij moest doen. Leg uit wat lekker is en wat niet.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Ben wel benieuwd waar dat in zit, dat je je er niet comfortabel en happy bij voelt als je gebeft wordt. Vraag: pijp jij je vriend wel? En, mag hij klaarkomen in jouw mond, en slik je dan ook?
    Wil je proberen uit te leggen waar jij je voor schaamt? Want, kan zijn omdat je niet wilt dat hij een beetje pieslucht ruikt, of dat je niet of niet netjes geschoren bent, of dat je je kut zelf niet mooi vind. Maar, ik vind het juist wel heel lief dat je vriend je eerst wilde beffen, voordat jullie gingen neuken. Feitelijk zou elke jongen eerst moeten zorgen dat eerst zij klaarkomt, en pas dan hijzelf. Jongens komen toch wel klaar, dat is eigenlijk nooit een probleem. Veel vaker is het neuken, vriendin volspuiten en klaar. Dan doet jouw vriend het juist heel goed, eerst jouw genot geven. En jazeker, beffen is iets waar je van mag genieten, en niet een beetje ook. Veel meiden komen daar veel gemakkelijker door klaar dan door zich te laten neuken.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • De eerste keren gebeft worden is raar maar het wordt wel steeds lekkerder.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik had dat de eerste x ook toen me vriend ging beffen ik dacht okee miss stink ik heb ik me niet goed gewassen vind hij het niet mooi maar daar ben ik overheen.
    Ik pijp hem ook misschien denk hij dat ook wel maar gewoon laten gebeuren .
    Intussen wordt ik vaak gebeft en denk ik daar niet meer aan maat snap jou gedachte helemaal

    14 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten