Skip to content
10 reacties
4079 weergaves

Wie heeft er ook heel stiekem een vriend waar je het mee doet.

Of een vriendin natuurlijk. Iedereen denkt dat we aseksueel zijn of zo. Ze zien het bijna gebeuren en komen zelfs niet op het idee. Helpen elkaar met studie, andere dingen en de afwas na visite. Vaak is de laatste andere nog aan het weggaan en dan zitten we al in elkaars broek, maar we zijn verder wel voorzichtig. Als we bij elkaar zijn en mijn telefoon gaat zeg ik gewoon waar ik ben. Doe hem groeten. Doe ik zeg ik dan poedelnaakt. Geen idee dus, waarschijnlijk ook omdat we zo open zijn dat we bij elkaar komen. We laten het zo omdat we niet als samen of stel willen worden gezien en behandeld.
Hebben jullie ook zoiets?

21 jaar
10 maanden geleden

10 Reacties

  • Wanneer je een relatie hebt, mag de ander er vanuit gaan dat de sexuele relatie exclusief is. Dus dat je alleen sex hebt met jouw vriend of vriendin en niet met anderen buiten de relatie. Of je moet het bespreken, dat het akkoord is. Stiekem anderen neuken is echt een no-go.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • @ j22 en TS, waarom moet alles verteld worden. Het gaat niet om vertrouwen, het gaat om jouw eigen kunnen zijn.

    Dat TS er voor de sex een vriendje op na houdt is wat mij betreft geen probleem. Zijn vriendinnetje hem niet geven wat zijn sex-vriendje hem wel geeft. Hij wordt er gelukkiger door, terwijl hij zijn vriendin niet verwaarloost (ga ik van uit). Het mes snijdt zo van twee kanten.

    Ben wellicht bevoordeeld, ben nu zelf singel, maar heb ook wel eens sex met een vriend die ook een vriendin heeft. Wij genieten ervan en hij ervaart hierdoor rust.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • @j20 Poeh, ik vind dat best heftig en voor mij gaat het richting vreemdgaan. Je hebt een vriendin, maar neukt buiten haar medeweten om met een ander... Als zij daar ooit achter komt, is het vertrouwen in jou gelijk helemaal weg en daar zal ze zich echt slecht door voelen. Als je een vent bent, zeg je haar dat je meer behoeften hebt. Dit kan je niet stiekem (blijven) doen.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb een vriendin, maar voel al sinds mijn puberteit dat ik ook jongens leuk vind. In mijn eerste studiejaar op het hbo had ik een huisgenoot die homo was en steeds met mij zat te flirten. Op een keer is dit tot sex gekomen. Sinds die dag hebben we geregeld stiekem sex gehad zonder dat mijn vriendin dat weet. Voel me soms wel schuldig, maar wil het ook niet missen.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • ja, een meisje waar het stiekem gaat.... stiekem in die zin dat niemand anders het weet dan vriendin, zij weet van het meisje maar niemand anders. Hoe het loopt? zodra er niemand anders in de buurt is gaan we onze gang: in elkaars kleren zitten, naakt onder de douche, elkaar betasten, soms wel eens lekker laten pijpen en vingeren en heel soms wel eens poedelnaakt neuken.... wederzijds vertrouwen is hierbij wel belangrijk, vriedin is niet lesbi....

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • M21, ik zou genieten van het leven. Ik heb vorig jaar ook sex gehad met mijn beste vriendin. Meerdere keren zelfs. Waar wel gevaar in schuilt is dat als het mis gaat je wel een bijzondere relatie op het spel zet. Dat moet je goed voor jezelf afwegen...

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Leuke fuckbuddy M21, zou ik ook wel willen,
    maar helaas

    En M19, nee hoor, iedereen leeft zen leven op hun eigen manier. Is geen standaard basis voor nodig ofzo haha.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • @ m19, bedoeling van het leven, daar kunnen we gelukkig eenieder een eigen keuze in maken, niets is gewoon of standaard. Dus we gaan niet veroordelen omdat we andere normen hebben.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Nee heb ik niet. Ik vraag me wel af: is dat de bedoeling van het leven?

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Een fuck buddy hebben is best normaal maar is jullie goed recht het geheim te houden als jullie denken dat de rest er raar op zou reageren

    19 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten