Skip to content
10 reacties
2239 weergaves

Mijn vriend kan mij niet laten klaarkomen

Ik heb sinds vijf maanden een vriend, wij hebben ook al ruim 4 maanden seks maar daar is een probleem. Hij kan me niet laten klaarkomen, ook niet met vingers of tong. Hij weet dit en hij weet wat ik lekker vind. Dus ik vind het ook altijd heel fijn maar ik kom nooit tot een orgasme, al doet hij het helemaal niet heel anders dan ik bij mezelf. Ik hen met mezelf nooit problemen met klaarkomen gehad, maar hem lukt het niet. Wat moet ik doen?

15 jaar
9 maanden geleden

10 Reacties

  • Beste ts, hoewel jij zegt dat je op je gemak bent ben ik toch een beetje bang dat je, als jullie seks gaan hebben al in je hoofd hebt "dat het toch wel weer niet zal lukken". Dat werkt natuurlijk niet mee. Probeer dat eens los te laten en geniet gewoon van de seks. Kom je niet klaar maar was het verder wel lekker? Dan heb je dat in ieder geval gehad. Je zal zien dat je er dan na een paar keer wel komt. Maar geniet dus in ieder geval van wat je wel hebt.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Het lukt wel hoor, hou vol, blijf proberen.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Hai mensen, ik ben de TS. Dankjulliewel voor al jullie advies. Om een paar vragen te beantwoorden; hij weet waar alles zit en waar hij me moet raken. Hij doet alles goed en ik ben compleet op mijn gemak, maar het lukt gewoon niet. Ik kom wel dichtbij een orgasme maar het gebeurt nooit. Het gebeurt soms wel als ik meehelp maar ook lang niet altijd. Ik vind onze seks nog steeds wel leuk maar het mist wel echt een belangrijk element. Nu is de seks voorbij als hij klaarkomt omdat ik toch niet kan klaarkomen.

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • Soms is dat gewoon zo je bent 15 niks geks aan hoor, vaak te maken met in je hoofd zitten teveel druk erop

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Misschien zou je jezelf een beetje kunnen helpen als hij je verwent.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Hij is zeker ook het eerste vriendje waarmee je sexuele dingen doet? Het belangrijkste is dat jij je helemaal overgeeft aan hem. Maar dat is ook het lastigste, want elke keer als hij bij jou wat doet denk jij alweer dat het niet weer gaat lukken. Zit jij steeds ver van een orgasme of blijf je net op het randje hangen? Help jij jezelf op het laatst toch nog naar een orgasme? Je wilt toch je spanning even kwijt.
    Met echte sex, als jullie dat ook al doen, komen de meeste meisjes ook nooit klaar. Hand en mondwerk is meestal nodig. Je kan ook een speeltje kopen waarmee hij je bevredigt.
    Maar dat is ook weer wat nep, vind ik.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Samen goed onderzoeken waar je G-spot zit. Met een vibrator kan je deze plek bij jezelf opzoeken. Hierdoor kan je hem tijdens de seks duidelijkere instructies geven. Hij kan zelf ook oefenen buiten de seks om met een masturbator. Hiermee kan hij het gevoel van een clitoris en vagina beter ontdekken.

    Verder zijn voorspel, variatie in ritme en heftigheid, rust en ontspanning en vertrouwen in elkaar hebben belangrijke zaken. Geef het ook de tijd: forceer het niet. Het bereiken van een orgasme vereist soms wat geduld.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Zou da kunnen da je je te onzeker voelt bij je vriend? Of da je perse wil klaarkomen door hem? Dan kan da in je hoofd gaan spelen
    K weetnie of je mss n vriendin hebt waar je al es mee geëxperimenteerd hebt, of nog zou willen? Mss lukt t daar wel mee , wel tof da je je vriend helpt met t probleem, superlief

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • Van sex is het altyd het mooiste als je samen klaar komt waarschijnlijk doet je vriend iets niet goed of blokkeer jij
    Sex moet prettig zijn het liefst voor beide ik had een vriendin die als ze mij aftrok en voelde dat ik klaar kwam mn eikel dicht kneep op een gegeven moment werd het best wel pijnlijk de eerste paar keren dacht ik ze weet het niet dat het pijnlijk is voor mij dus ik zei er wat van maar ze bleef er naderhand mee doorgaan op een gegeven moment hep ik het uitgrmaakt

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • Mischien moet je dat niet doen? Seks ik niet zoals een drankje dat je zomaar ff drinkt. Het is een gift, geen drug. Dus denk goed na over waarmee je pecies bezig bent

    19 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten