Skip to content
11 reacties
2894 weergaves

Niet klaarkomen tijdens seks

Hey. Mijn vriend en ik hebben best vaak seks, dat gaat prima en vinden we allebij lekker, alleen kom ik er nooit van klaar. Ik heb met meerdere jongens seks gehad en hierbij lukte dit ook niet. Het voelt lekker aan maar ik kom nieteens in de buurt van klaarkomen. Beffen en vingeren hebben we nog niet geprobeerd, maar is het normaal om van seks niet klaar te komen? En wat kan ik hier aan doen?

16 jaar
9 maanden geleden

11 Reacties

  • J20 dat heb ik ook, tenminste, vaginaal heel moeilijk en anaal heel makkelijk klaarkomen. Of anders clitje bewerken met een vibo.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Met vaginale sex kwam zecniet klaar
    Maar anaal wel

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • @J15: komt vaak voor bij jonge jongens, nog geen reden tot paniek.

    D’r zijn wel trucjes om het uit te stellen. Misschien kan je beter even een nieuw topic aanmaken, dan zien veel meer mensen je vraag.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Hey ik hep ook iets raars ik kom altijd veel te snel klaar en daarna lukt het me geen tweede x pas enkele uren later gaat het wel als mn vriendin mn piemel beet pakt dan word ik bang en denk laat het niet gebeuren maar dan tog kom ik al klaar en als ik hem er meteen in steek duurt het geen 20 seconden hoe moeten we dit oplossen

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • waarom heeft iedereen al seks gehad en ik nog niet
    ik wil ook wel eens een meisje laten klaarkomen hoor

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Rare vraag maar je begint er zelf over. Waarom heb jij met zoveel jongens seks gehad?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn vriend zorgt eerst dat ik een paar keer ben klaargekomen voor dat we seks hebben. Kom er door ook niet altijd klaar.

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat j22 zegt klopt. Ik vind het wel raar dat jullie wel penetratiesex hebben, maar dat hij je nooit heeft gevingerd en gebeft heeft.
    Wat doe jij bij hem dan, ook niks?
    Sex moeten jullie samen opbouwen en niet gelijk het eindstation nemen.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ga misschien iets raars zeggen, maar heel véél meiden komen van neuken niet klaar. Niet zo raar eigenlijk als je bedenkt dat jouw clitknopje als hij zijn pik in en uit jouw kutje laat gaan nauwelijks gestimuleerd wordt. Jezelf vingeren terwijl je geneukt wordt helpt al.

    Maar voordat je gaat neuken eerst de tijd nemen om je te laten beffen, zo uitgebreid dat je er al van klaarkomt (ja, gebeft worden geeft het makkelijkst een orgasme) en dán pas gaan neuken maakt dat je allebei klaar kunt komen. Niet tegelijk, een beetje jammer. Maar je vriend komt als hij je gaat neuken, of als jij hem pijpt, echt wel klaar.

    Meiden hebben gewoon meer opwarmtijd nodig, maar dán..... Jongens moeten na klaarkomen vaak echt even bijkomen. Allebei prima, maar wel anders. Regel het maar zo dat hij jou eerst zo verwent dat jij klaarkomt, zijn orgasme pas na het jouwe.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Helaas vaak voorkomend ik kom ook alleen van zijn handen

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ja, het is normaal dat een vrouw van alleen seks hebben vaak niet klaarkomt. Meestal is vingeren of beffen nodig.

    Wat ook kan helpen is om tijdens de seks samen goed te onderzoeken waar je G-spot zit. Met een vibrator kan je deze plek bij jezelf opzoeken. Hierdoor kan je hem tijdens de seks duidelijkere instructies geven. Hij kan zelf ook oefenen buiten de seks om met een masturbator. Hiermee kan hij het gevoel van een clitoris en vagina beter ontdekken.

    Verder zijn voorspel, variatie in ritme en heftigheid, rust en ontspanning en vertrouwen in elkaar hebben belangrijke zaken. Geef het ook de tijd: forceer het niet. Het bereiken van een orgasme vereist soms wat geduld.

    22 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten