Skip to content
7 reacties
2777 weergaves

Logeerkamer

Als ik seks heb ik dat vaak in mijn logeerkamer aangezien dat bed fijner als die in mijn slaapkamer aangezien het matras diverse zones heeft en voor sommige standjes dus minder handig is. Het probleem is alleen dat mijn logeerkamer een beetje saai is hebben jullie tips om deze kamer wat gezelliger te maken zodat we wat meer in de stemming komen met leuke dingen die ik kan ophangen of neerzetten op een schapje of zoiets. In de kamer staat nu een grote kast, ladeblokje wat gebruikt wordt als nachtkastje en tweepersoonsbed en is daarmee wel redelijk vol wat betreft meubelair.

23 jaar
9 maanden geleden

7 Reacties

  • Gebruik liever LED-lampjes dan kaarsen of thee-lichtjes: als je die omstoot, staat direct heel je bed in de fik. Vooral de vloeibare parafine van thee-lichtjes is onblusbaar: als je daar water over giet, wordt het 20x erger. Dan is het wel heel hete sex.

    Er zijn LED-lichtjes die evenveel sfeer hebben; en nu staan ze wellicht in solden na de kerstvakantie.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Kleur op de muur, ietsje donkere tint. Hier en daar een schemerlamp met warm licht (geel/terra) met lage Watt of een paar setjes elektrische kaarsen. Lekker zacht vloerkleed naast het bed dat past bij de kleur op de muur. Dan kom je al een heel eind en kan gwn budget bij bijv Action Leen Bakker.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Sfeerverlichting ophangen (van de mini-lampjes die weinig licht geven)

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Kaarsjes idd en romantische posters. Ook slingers met dimbare led-lampjes. Perfect om een saaie kamer op te vrolijken. Sombere meubels zien er een stuk beter uit met een laagje felle verf. Eventueel een muziekinstallatie en een mini-koelkast. Plus een spiegel boven het bed. En als je het helemaal luxe wil maken : een mobiele airco.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Kaarsen

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ga anders eens langs de IKEA. Daar kun je wat inspiratie opdoen

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Kun je niet gewoon het bed omwisselen?

    21 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten