Skip to content
4 reacties
2267 weergaves

Meisje daagt me uit om kleine piemel.

Toch vind ik haar leuk en ik denk zij mij ook wel. We zijn nog niet bij elkaar thuis geweest maar we lopen vaak samen om om elkaar thuis te brengen of zomaar om te praten. Nu heeft ze vaak grapjes over seks en natuurlijk heeft ze wel al gekeken naar mijn bobben en gezien dat hij klein is. Daar plagt ze me mee, maar ik heb gezegd dat dat erg meevalt en dat ze geen idee heeft hoe groot hij kan zijn. Laat maar eens zien zegt ze dan, dat zou ik wel willen als zij ook wat laat zien, maar hij wordt maar 12cm. Stom dus van me. Het is dus vooral een vraag aan de meiden hier. Zal ik dat toegeven dat ik opschep of is dat gelijk een afknapper. Of eerst maar zorgen dat we nog verliefder zijn en haar er maar dan achter laten komen? Ze probeert er wel al achter te komen door als we afscheid nemen langer te zoenen, dan begint hij hard te worden. Dan trekt ze een grote glimlach. Ik moet dus gauw wat doen.

16 jaar
8 maanden geleden

4 Reacties

  • M20

    Niet gevraagd maar dat ging wel goed. Eerst had ik het nog moeilijk en zij was gauw bloot, maar daardoor werd ik stijf en kon mijn boxer uit. Onzin want ze ziet dat wurmpje toch zitten.
    Ze kreeg ineens sms van mijn moeder of ze bleef eten. Zij is half Italiaans en mijn moeder frans dus die hebben samen ossobuco gemaakt. Na het eten konden we dus verder en toen was ik het eerste bloot. Ze moest er wel om lachen, maar maakte me niets meer uit bij haar dus ze heeft hem nu heel klein gezien. Zoals je zei, allebei in de hemel. Die middag was ik nog veel te vroeg, ook zoiets. Morgen bij haar. Zij kreeg wel een opmerking maar ze vonden het daar goed.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Goedzo van je ma, daar geeft ze 2 signalen mee af. Ga je gang jongen maar doe het veilig voor beiden.
    Jullie moeten niet verder gaan dan jullie beiden willen, maar dat hobbeltje van die piemel laten zien hebben jullie nu genomen. Hoop ik maar voor je. Het gaat om het plezier wat je er haar mee kunt geven en dan zijn er met een niet zo grote zelfs meer mogelijkheden. Je moet ze wel kennen of liefst samen ontdekken. Tot jullie zover zijn kan ze jou er de hemel mee in laten gaan. Goed zeggen wat je lekker vindt en goed naar haar luisteren. Neem je tijd, maar doorschieten zoals jij het noemt is een keer niet erg.
    Mijn eerste vriendje spoot bij de eerste keer schuren in zijn broek, gelukkig kon ik hem eerlijk vertellen dat ik ook nat was.
    Kan allemaal gebeuren. Gewoon lol er over maken ook als er wat mis gaat. Wel zeggen. En wat vond ze van je piemel?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • M20

    Ik heb al condooms van mijn moeder gekregen. Ze gaf ze ineens, ik denk dat ze ons heeft zien lopen en zoenen.
    Zo snel wil ik dat ook weer niet, maar betekent wel dat mijn moeder OK is dat ze hier komt. Doen we morgenmiddag als we vrij zijn. Ze heeft al eens gezegd dat ze de pil heeft.
    Ja mijn broek zal uit moeten, die van haar ook en ik ben ook heel nieuwsgierig maar durf niet zo als zij. Doe het uiteraard wel. Gisteren weer langer gezoend, dat wordt steeds lekkerder tegen elkaar aan ik moest wel uitkijken dat ik niet doorschiet.
    Opmerkingen zoals zij en ook jij durf ik nog niet zo erg, maar komt ook wel. Dank het helpt me om mezelf wat zekerder te voelen. Zodra ze hem gezien heeft en niet afknapt ben ik er doorheen.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Dat heeft ze toch al lang door joh. Meiden als zij en ik die daarin geinteresseerd zijn kijken door je broek heen. Ze ziet dat verschuiven na het zoenen en ze is tevreden dat je stijf wordt. Tenslotte krijg je door haar die stijve en dat ziet ze als een compliment. 12cm schijnt net iets beneden het gemiddelde te zijn, maar genoeg hoor. Plagen is om je verlegen er over te maken. We zijn dol op verlegen jongens. Eens en ik denk vrij snel moet je er mee voor de dag komen, maar dat wordt geen afknapper, hoe je het ook voorbereid.
    Bij haar zal ook niet alles ideaal zijn, dus er zit wat scheef of er piept wat uit of ze is te snel nat. Trouwens je moet met die seksopmerkingen wel tegengas geven. Dus als zij naar je stijve kijkt vragen of ze daar een nat broekje van krijgt of zoiets.
    Geen zorgen maken. Condooms bij je? Zij de pil?

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten