Skip to content
16 reacties
3472 weergaves

Ontmaagding door prostituee

Olaaa,

Zijn hier jongens die zijn ontmaagd door een prostituee? En zo ja, zouden jullie dan kunnen vertellen hoe deze ervaring was? Ik ben zelf nog maagd en schaam me daar eerlijk gezegd best wel voor, ik denk er dan ook over na om gewoon een escort te laten komen als er niemand thuis is. Word dit gezien als triest? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen/meningen.

Alvast bedankt.

22 jaar
7 maanden geleden

16 Reacties

  • Mijn buurvrouw van 33 werkt achter de ramen om wat extra te verdienen. Toen ik erachter kwam heb ik haar bezocht en heeft ze mij ontmaagd. Dat was heel fijn en ze vertelde dat ze al tientallen jongens van mijn leeftijd had geholpen met hun eerste keer. Zo vreemd is het dus niet.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Negeer mijn reactie (die van het trauma) dan ook maar, TS. Jammer van je topic want het was een interessant onderwerp. Die kutspammers ook altijd.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Sorry echte TS
    Ik neem mijn reactie terug. Wat een ei*el om zich voor te doen als 'TS'

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Echte TS hier: ik weet niet wat die grappenmaker j22 zegt maar ik heb nog helemaal niks gedaan. @j22 ga lekker ergens anders de clown uithangen.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Arme TS, dat kan ik me goed voorstellen. Mij zouden ze met vijf paarden op zo'n mens moeten trekken. Hopelijk hou je hier geen trauma aan over. Sterkte.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Echte TS hier. Dat was ik niet, ik heb voorlopig nog helemaal niks gedaan. Bedankt voor jullie antwoorden.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Jammer dat je onze raad niet opvolgde.
    Je bent nu ontmaagd, maar ik denk dat je binnen 5 minuten alweer buiten stond met een lege zak.
    En ook een paar euro's minder.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • TS hier. Ik ben vandaag ontmaagd door een prostituee en voel me nu behoorlijk vies. Ik wou dat ik het niet had gedaan. Hierbij heb ik ook wel genoeg gezegd. Wat een verspilling was het.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn eerste keer was ook met een prostituee. Ik was toen net 19 jaar en zat op kamers. Mijn huisgenoten hadden allemaal een vriendin, waarmee ze regelmatig seks hadden. Dat vond ik wel eens vervelend, omdat ik geen ervaring had. Daarom ben ik op een dag naar een privehuis gegaan en heb mij daar door een hele lieve en knappe prostituee laten ontmaagden. Er viel toen echt een gewicht van mijn schouders. Je hoeft je er echt niet voor te schamen als je via die weg je eerste keer beleefd.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ben ook maagd en t boeit me eigenlijk niet. Als je per se ontmaagd wil worden kan je nog beter op een hook up app gaan dan prostituee denk ik, da’s minder ‘beschamend’. Als je bang bent dat je onervaren bent kan je zeggen dat je alleen oraal wil of zo.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Waarom zou je je ervoor schamen TS? Er is niets mis met maagd zijn. Trosts op zijn!

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Sekswerkers hebben zo hun methodes. Of je na de daad echt ontmaagd bent, is nog maar de vraag. Zeker als je geen idee hebt wat je aan het doen bent.

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Het is zonde van je geld. Met een meisje (eigenlijk een jonge vrouw met jouw leeftijd) waar je van houd is het veel leuker om je maagdelijkheid kwijt te raken. En al duurt dat nog een paar jaar, je zal geen spijt hebben dat je gewacht hebt.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik zou eerst bij jezelf afvragen waarom je het zo erg vind om maagd te zijn? Voel je druk van anderen, onzekerheid, social media, internet, of komt het bijv door negatief zelfbeeld?

    T is niet erg om maagd te zijn. Ik weet niet of ontmaagd worden door prostitutie de juiste oplossing is. Ja het is snelste en makkelijkste weg, maar wil je het wel?

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Een vriend van mij is ontmaagd door een prostituee. Hij heeft dit ook gewoon eerlijk tegen die prostituee gezegd, zodat ze hem ook seksles kon geven. Hij heeft hier nooit spijt van gehad.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ben zelf niet ontmaagd door een prostituee maar je hoeft het toch ook helemaal niet te vertellen dat je daardoor bent ontmaagd?

    17 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten