Skip to content
26 reacties
8567 weergaves

Samen 3 minuten naakt

Ik heb dat met een jongen, ook 16, afgesproken. Goede afspraken ook. Geen foto, telefoon, contact. Geen details aan anderen doorvertellen, maar wel alles laten zien wat de ander wil zien. Alleen ik wil natuurlijk dat hij ruim binnen die 3 minuten een hele stijve krijgt. Dus graag tips.
We hebben nu vrij dus ook graag tips voor een vervolg zonder dat dat seks gaat worden. We hebben allebei nog nooit wat gedaan. Zo te zien heeft hij een nogal kleine piemel ( in zijn broek), maar dat geeft niet.

16 jaar
7 maanden geleden

26 Reacties

  • Mijn vriend was ook zo toen we elkaar helemaal naakt zagen, hij had mijn borsten al gezien. Toen hij zijn pik liet zien kwam hij ook meteen klaar de eerste keer. Gaat nu veel beter omdat het niet meer nieuw is.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Je vraagt dit: Alleen ik wil natuurlijk dat hij ruim binnen die 3 minuten een hele stijve krijgt. Dus graag tips. Mijn tip is: allebei alles langzaam uitdoen, tegelijk. En dan hem eerst goed laten kijken bij jou, overal, en vragen stellen aan jou enzo om ergens aan te zitten. En daarna jij bij hem. want zodra je bloot bent allebei, is hij al stijf hoor, dat duurt geen 3 minuten, ook geen 10 seconden geloof mij. en zodra je hem bv vraagt zn voorhuid een keer heen en weer te doen (dat is echt heel mooi om te zien..) dan is hij meteeen klaar gekomen. En als jij hem een zaadlozing ziet krijgen heb je meteen de mooiste dag van je leven denk ik want dat is als je dat nog niet eerder heb gezien echt super gaaf. Let wel op: hij zal wel best hard spuiten en ver, en kan overal terecht komen. ook in je ogen als je te dicht erbij staat :) En mocht hij besneden zijn dan kan je niet vragen zn voorhuid te bewegen. Maar wel met zn hand eroverheen natuurlijk, hij zal dan zeker ook snel klaarkomen. Als jongen van deze leeftijd ben je gewoon nooit bestand tegen een bloot meisjeslichaam voor je, keihard worden en ook klaarkomen gaan dan megasnel.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • @j22, neen hoor, mijn bijdrage is heel bewust en ik meen het ook. Gelukkig mag iedereen hier zijn eigen mening geven in alle vrijheid! Daar is mijn bijdrage (n) dan ook altijd op gestoeld! Dus het was zeker geen moment van gemiste kans, het is mijn volle overtuigingen, hé!

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • M16 als je mij stijf wil krijgen moet je vooral 3 minuten compleet naakt voor mijn neus komen dansen, letterlijk op een cm afstand. Misschien werkt dat bij hem ook wel.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoi ts, wat gaaf dat je dat gedaan hebt, een paar maanden geleden ook met een vriend gedaan ( dus niet met een meisje). Iet langer, 5 minuten afgesproken. Duurde ietsnkorter want we kwamen allebei al super snel klaar. Heel gaaf om een andere jongen te zien spuiten, en stijf te zien worden. Hoop binnenkort ook met een meisje dat lijkt me nog spannender maar ook wel eng een beetje…

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • @ts ik vond jouw idee zo spannend dt ik dit nu gisteren ook met mijn vriendje heb gedaan .beetje zelfde afspraken gemaakt alleen wel dat we ook mochten voelen. ik was wel echt zenuwachtig en hij ook merkte ik. Maar het was zo super dat we dit snel weer gaan doen. ik had nog nooit eerder een jongen bloot gezien, ik zag hem nu heel snel stijf worden dat was echt super gaaf. Je ziet dan ook zn velletje terugschuiven en zijn eikel eruit komen, heel gaaf. We deden tegelijk uitkleden, dus preceis tegelijk naakt. toen ik even aan zn piemel voelde begon hij meteen keihard te schokken en kwam die klaar., hij schaamde zich wel wat maar ik werd er helemaal wild van :). We gaan dit zeker weer doen, erg blij met jouw voorbeeld.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Enkel aan de gedachte wat je schrijft ts heb al een stijve gekregen, laat staan in het echt.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Als je van elkaar af wilt blijven, maar het wel spannender of geiler wilt maken, is jezelf aanraken of jezelf vingeren een goede optie. Zeg hem niks, maar kleed je uit en begin wat met jouw lichaam te spelen. Knijp in jouw tietjes, wrijf over jouw kutje of ga er met een vinger in om te laten zien dat je nat bent. Hij komt misschien al klaar voordat hij zijn boxer goed en wel uit heeft. Ik weet zeker dat ik dat zou hebben wanneer een mooie meid zo voor mij zou staan of zitten haha. Laat weten hoe het ging!

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Je kan ook elkaar uitkleden en dan heeft hij zeker een stijve pik en jij waarschijnlijk een nat kutje. Geef elkaar kusjes, eerst op mond, in nek/oorlelletje, tepels, navel en dan het puntje van zijn eikel en laat jezelf ook zo verwennen. Ik wed dat hij dan allang aan het spuiten is en jij denk ook klaar komt!

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • @J20 Als je echt niets te vertellen hebt is het beter il ook niets te schrijven en dit wasxduidelijk zo'n moment voor jou. Een gemiste kans, maar volgende keer beter hé.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat j22 zegt zijn goede tips voor de 2de keer. Heb je al een afspraakje wanneer jullie elkaar weer zien?

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ben ts voor j15. Ik ben niet ervaren, maar ik denk dat hij slap klein is en stijf normaal. Dat slapje is wel een grappig gezicht maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Dat ziet ze pas later. Hij wordt als stijf voor je je broek uit hebt. Je vriendin zal er al wel op gelet hebben net als ik. En het is je vriendin dus dan is hij toch wel eens stijf geworden als je naast haar zit? Dat had ik nog niet gezien. Ze vindt het wsl dus al wel goed. Gewoon niet voor schamen hartstikke spannend en jij krijgt ook heel spannende dingen te zien. En je wilt dan meer en dat is ook normaal.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Hey TS, ik wil dit ook graag doen met mn vriendin zijn een maandje samen en willen wel iets verder gaan. Alleen heb ik ook een kleine piemel en ben bang van haar reactie. Had jouw vriend ook echt een kleine? En vond je hem ook nog klein toen ie stijf was?

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • De volgende keer masturberen en ook elkaar uitleggen wat lekker is is goed idee. De keer daarop dan elkaar klaar laten komen. Krijgen we nog wat te horen? Want wel roddelen dat hij al stijf werd in zijn boxer en bijna klaar kwam vinden we wel leuk, maar we horen ook graag wat er bij jou allemaal gebeurde.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Je wil het spannender maken maar in je 1e bericht geef je aan dat het nog geen sex mag worden.

    Als eerste zou je je door hem langzaam uit kunnen laten kleden. Hij is dan zo dicht bij je dat hij alles goed kan zien en je zijn warmte kan voelen. Ook kleed je hem uit, waarbij hij jouw warmte ook voelt. Daarbij kun je afspreken dat je elkaar wel of niet mag aanraken.

    Een stapje verder, koop een flesje massageolie. Dan elkaar masseren terwijl je elkaar wel mag aanraken op de intieme plekken.

    Daarna kan je denken aan aftrekken en vingeren, of oraal. Net waar jullie zin in hebben. Het hoeft uiteraard niet allemaal op 1 dag, vandaag het ene, morgen het andere etc.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ben TS. Het is superspannend gegaan. Jullie hadden gelijk dat hij al een beetje stijf was toen zijn boxer uit ging. Precies gelijk met mij. Hij had mijn borsten toen al gezien en ik zijn piemel in zijn boxer zien bewegen.
    3 minuten waren te kort om alles te laten zien maar voor hem zowat te lang. Het was niet erg geweest als hij was gekomen, maar dat is voor vandaag. Het was voor mij ook supergeil om hem zo snel stijf te zien worden. Kinderachtig maar het was voor ons voor het eerst . Er waren geen tips voor een vervolg bij, maar dat gaan we zeker vandaag doen. Langer en en elkaar laten zien hoe we het met onszelf doen. Zonder contact maar van mij mag het verder. Ik had nu al moeite om er af te blijven. Wel gedreigd maar me aan de afspraken gehouden. Ook samen aan die 3 minuten, daarna ook gezellig andere dingen gedaan. Nou bedankt en graag nog tips dus vooral spannende.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Leuk om zo te beginnen. Hij krijgt zeker een stijve, wat de rest ook zegt daar hoef je niks voor te doen. Idee voor vervolg: afspreken dat jullie samen gaan masturberen. Oook leuk :p

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Is wel super spannend ik heb dat ook gedaan toen ik 13 was met een m'n bff hij was ook 13 en hij woond ook bij mij in de straat. Beide hadden we geen relatie of ervaringen. Toen we alleen thuis waren waren we aan het flauwekullen en kwamen we ook op het idee om alleen te kijken naar elkaar. maar we hadden geen tijd afgesproken. Dus zijn we naar mijn slaap kamer gegaan en telefoons beneden gelaten. We hebben ons eigen uitgekleed. En voor hij zijn onderbroek uit had had hij al een stijve en t was zo geil om het te zien. We zijn wel van elkaar afgebleven. Uiteindelijk zijn we meer als een uur naakt geweest en met elkaar gepraat.

    Dus geniet er van.
    P.s. neem wel doekjes mee die kan hij wel is nodig hebben. Toen ik alles uit had kwam mijn bff klaar

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • Eens met wat de anderen zeggen.. Die jongen heeft waarschijnlijk al een stijve voordat jullie überhaupt beide naakt zijn. Veel plezier en geniet ervan ;)

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Waarschijnlijk hoef je niet veel moeite te doen. Je kan het effect wel een beetje helpen door kleding aan te trekken die je rondingen beter laten zien. Ook kan je hem voor het uitkleden een beetje teasen. Als jullie zoenen kan je daar ook mee beginnen, of eerst even voelen over de kleding heen.

    22 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten