Skip to content
6 reacties
2816 weergaves

Bff en FWB

Hallo meisje 15 hier

Ik heb een bff en dat is een jongen ook 15 we zij beide singel nu hebben we wel al regelmatig als we alleen waren elkaar naakt gezien en in een geile bui wel is gerukt en gevingerd bij ons eigen en bij elkaar. Maar ik voel dat ik meer wil maar nu is het zo ik hem wel gevraagd hebt mij te ontmaagden. Maar hij weet t niet en heb t idee dat hij niet verder durft te gaan.
Nu dacht ik aan FWB maar hoe kom ik aan iemand die t zelfde wil alleen sexen voor het gevoel.

Xx een beetje onzeker meisje

15 jaar
7 maanden geleden

6 Reacties

  • Dat is toch mooi voor jou !
    Wat 'meer als alleen vrijen' wil hij dan nog ?

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • TS hier we hebben veel met elkaar gepraat en we zijn wel verder gegaan ik heb m namelijk ook gepijpt. En hij wil wel echt sex enzo maar hij wil dan ook wel alles uitproberen en doen samen. En dan meer als alleen vrijen enzo

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • De een heeft allang op je gelegen, de ander wilt niet of twijfelt nog. Jou vriend twijfelt dus, maar ik denk dat hij het wel gaat doen. Zet hem even niet onder druk en vraag het over een week hoe erover denkt.
    En als hij ja zegt, doe het veilig en voorzichtig.
    Bespreek ook vooraf wat jullie wel en niet willen doen. Bijvoorbeeld zoenen, pijpen, beffen en waarin of waarop hij mag klaarkomen.
    En geniet samen van jullie eerste keer.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Wat m18 al aangeeft. Ontmaagden klinkt zo heftig. Een lekker potje seks en in jou klaarkomen heeft hij mss wel zin in.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Hallo meisje, jij hebt het voor jezelf al uitgemaakt en erover nagedacht. Voor je vriendje was de vraag om je te ontmaagden best wel schrikken en hij heeft dan ook even tijd nodig om te wennen aan het idee, hij heeft er wellicht nog niet eerder zo over gedacht. Ook zijn jongens wat later hiermee dan meiden. Dus het is enigszins te verwachten dat hij wat stroef reageert. Of misschien heel diep binnenin een beetje paniek ervaart.
    Ik snap best dat je hier onzeker door wordt maar het heeft waarschijnlijk niks met jou te maken, hij vindt jou vast een lekker stuk. Hij heeft gewoon tijd nodig, dus wees aardig met hem terwijl hij aan het idee aan het wennen is. Het komt vast wel in orde.
    Als hij niet wil dan is het omdat hij niet de juiste match is. Dat hoeft geen drama te zijn, jouw tijd komt nog wel. Zulke dingen hoef je niet te overhaasten.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Hi Ts, als je seks wil met iemand. Mag ik je dan alsjeblieft dit mee geven. Doe het met iemand die je vertrouwt en samen op dezelfde lijn zit. Zit jij of in dit geval hij niet op zelfde lijn. Wacht gewoon lekker af. Doe het met iemand waar jij je veilig bij voelt. Verder is het natuurlijk de keuze aan jou. Maar wilde je dat toch mee geven.

    21 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten