Skip to content
14 reacties
3517 weergaves

Hele dag naakt

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe vriend en ben bij hem gaan wonen. Hij is best wel een stukje ouder en erg dominant. Ik ben zelf best wel onderdanig, dus een goede match. Sinds kort heeft hij bedacht dat hij het niet nodig vindt dat ik overdag kleren draag in huis. Dat hoeft van hem niet elke dag, maar af en toe zegt hij 's morgens, vandaag hoef je niets aan te doen. We wonen in een appartement op 6 hoog, dus hoeven niet bang te zijn dat er mensen naar binnen kunnen kijken. Hij vindt het fijn om naar mij te kijken en ik vind het fijn om me te laten bekijken. Op zulke dagen ziet hij best wel veel aan mij. Even aan mijn tepels, of aan mijn kutje. En voelt hij aan mijn billen. Ook laat hij me veel seksuele handelingen bij mijzelf of bij hem doen.

Doen anderen dit ook wel eens?

22 jaar
7 maanden geleden

14 Reacties

  • Hé ik had hier gisteren nog een reactie op geschreven.
    Ja hoor M16 ze bleven netjes van me af al zag ik wel dat ze graag aan me zouden willen zitten.
    Ze hadden allemaal een tent in hun broek.
    Ik heb ze de hele avond bediend met hapjes en drankjes.
    En dan bukte ik steeds vlak voor ze.
    Toen ze weg waren heb ik wilde sex gehad met mijn vriendje.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • De vriendin van mijn broer loopt vaak naakt door het huisals mijn ouders er niet zijn. Ze vindt het fijner op die manier, maar heeft wel gevraagd of ik het goed vond. Moet zeggen dat ze een mooi lichaam heeft, dus ik vind het niet vervelend om naar te kijken. Dat zij naakt loopt, maakt het voor mij minder genant om naakt in de badkamer te zijn als zij binnen loopt. Dus je went er wel aan.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • @17 wow, dat klinkt echt heel spannend. Konden ze van je afblijven?

    Mijn broer en zijn vriendin weten dat ik het spannend vind om bloot te zijn. Soms geven ze me daarom opdrachtjes die ik 'moet' doen. Soms best wel eng maar ook erg leuk.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Toen ik alleen ging wonen begon ik hier ook mee, eerst gewoon naakt ontbijten. Ik had geen inkijk langs de voorzijde van het appartement en amper tot niet op mijn terras achteraan. Ik bleef steeds meer mijn blootje in huis en dit voelde gewoon goed, vrij. Dit had niet echt iets sekueels. Toen mijn vriendin bij me kwam wonen stopte dit even, maar miste het best wel. Dus op een ochtend terug naakt ontbeten. Ze keek wat verrast, maar vond het ook wel leuk. Ik deed ook huishoudelijke klussen in mijn blootje. Ik kreeg stilaan opdrachten van haar en dan ook een buttplug, een cockring en later een puppytail om in huis te dragen. Dit doen we nog steeds.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Mmm, als ik een vriendin heb, het liefst heel de dag heerlijk naakt. Vind dat zo mooi en opwindend, heerlijk mijn vriendin verwennen, that’s pretty good life.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik woon nog thuis en mijn vriend ook.
    Maar in de zomervakantie waren mijn ouders op vakantie en ik bleef thuis.
    Toen ben ik bijna de hele 2 weken naakt in huis geweest en mijn vriend was er ook bijna elke dag en nacht.
    Het was bij ons niet echt moeten of onderdanig zijn ofzo maar gewoon omdat ik het leuk en spannend vind om naakt te zijn.
    Mijn vriend was meestal gewoon aangekleed en ik naakt.
    Hij daagde me wel steeds uit om dingen te doen die het nog spannender maakte.
    Dan moest ik de tuin in dat zouden de buren kunnen zien.
    We hebben ook een keer pizza besteld en dan moest ik die aanpakken in me nakie.
    Een avond was helemaal spannend toen had hij zonder dat ik het wist zijn 4 vrienden uitgenodigd.
    Ik was even wezen douchen en ik liep naakt de woonkamer in zitten daar ineens 4 jongens naar me te kijken.
    Ik schrok eerst wel maar ik vond het ook wel spannend dat ze me naakt zagen.
    Ik ben de hele avond naakt gebleven dat was echt gaaf.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik krijg mijn vriendin echt niet zo ver, zij heeft het meestal koud. Maar ze weet wel dat ik graag naar haar kijk en aan haar zit. Gelukkig kunnen mijn handen ook onder de kleren, dus dat maakt het voor mij al goed. Ze zegt dat ze geen mooie kont heeft, maar ik vind hem geweldig. Als ik haar kontje zoen, onder de douche of in bed bijvoorbeeld, wordt ze gelijk opgewonden en nat.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Bij mijn vriend en mij hetzelfde maar toch ook weer heel anders. Ik heb ook onderdanige gevoelens maar mijn vriend is van nature niet zo dominant. Maar met het spelen met mijn kleding weet hij wel raad. Als ik bij hem ben mag ik regelmatig het hele weekend alleen een slipje of string aan. Als we dan toch de deur uit gaan mag ik alleen mijn lange jas er overheen aan. Naakt moet ik ook wel eens maar nooit een hele dag. Van de zomer heeft hij me bijvoorbeeld een paar keer naakt laten wandelen in het bos en dan niet eventjes maar een flinke wandeling. Eigenlijk weet ik nooit wat me te wachten staat en dat is heerlijk spannend.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • TS hier. ik krijg niet zo zeer straf. Maar hij vind het gewoon leuk om met mijn borsten, kut en kont te spelen. vaak moet ik ook buttplug dragen, of op een potje plassen (zo'n kinder ding). Hij vind het heerlijk om mij zo bezig te zien.

    Ook doen we een spelletje met een dobbelsteen. De dobbelsteen bepaald hoelang ik bijvoorbeeld buttplug in moet (getal is aantal uur). of hoevaak ik hem moet pijpen of laten neuken. Ben zijn neuk speeltje. Vind het super lekker.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Doen mijn fwb en ik ook. Als we het toch wat koud krijgen, trekken we boven wat aan. Onder nooit : dat vinden we bij mekaar veel te mooi om te bedekken.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik woon samen met mijn mijn vriendin ben op mn 16e uit de kast gekomen toen ik bij mn vriendin ging slapen in het zelfde bed had al een jaar gevoelens voor haar en nu we samen wonen doen we ook af en toe dat ik onderdanig ben en mn vriendin dominant is of andersom. Dan loop ik ook naakt en dan geeft ze me opdrachten

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Mijn vriendin moet ook naakt als ze langs komt. Ze woont nog niet bij mij. Als ze langs komt kleed ze zich eerst helemaal uit. Dan zorgt ze dat ze mooi geschoren is, benen, oksels kutje en bil spleet. Dan mag ze binnen komen. Ik controleer haar dan even.

    De verwarming staat hoog genoeg en paar stijve tepels vind ik niet erg.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoi ik herken dit wel woon nog niet samen maar als ik bij mijn vriend ben moet ik ook naakt zijn in zijn huis. Ik ben ook onderdanig aan hem, vind het vaak wel spannend ook. Krijg jij ook straf als je iets niet goed doet?

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Niet een hele dag (moet de kachel wel hoger graag ;-), wel meerdere uren soms. Zalig toch, dan voel ik me continu geil en opgewonden. Mijn vriend is trouwens even oud als ik, en niet echt dominant.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten