Skip to content
18 reacties
5833 weergaves

Kwartet of trio ervaring?

Wie heeft hier ervaring in. Hoe zag het moment er uit, hoe ging het en wat is belangrijk om rekening mee te houden? Ik heb al 1,5 jaar een relatie met mijn vriendin en we willen graag eens wat anders uitproberen.

18 jaar
6 maanden geleden

18 Reacties

  • Beste j21, het is heel anders met 3 personen dan met. Wat meteen klikte was dat niet een van ons drieën een haantje was. We gunde elkaar wat. De tweede keer was eigenlijk nog fijner, de haast van geiligheid was er wat uit en toen hebben we elkaar echt lekker verwent. We hebben er dan ook ruim de tijd voor genomen, daar was ook de gelegenheid voor. Moe en voldaan net zijn drieën gaan slapen en in de ochtend weer lekker verder gegaan. Wat zo heerlijk is, is dat mannen weten hoe ze elkaar echt moeten verwennen, we volde elkaar hier goed in aan. Maar zoals ik al aangaf, er mag wat mij betreft weer een vervolg komen. Ziet ernaar uit dat dit wel weer kan gaan gebeuren. In januari gaan we samen stappen en hoop ik dat we weer in een bed mogen belanden.

    Jij hebt interesse hierin? Zelf als eens iets met meerdere personen gedaan of ligt daar een wens?

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • @J20 ahaa. Jammer dat er nog geen vervolg geweest is. Wat vind je er zo leuk en lekker aan dan?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • @j21, een van de twee was latent homo, ik wist niet zeker, maar had wel het vermoeden. De andere had ik nooit als gay ingeschat, maar blijkt na deze ervaring zichzelf als bi uit te geven. Het was niet vanzelfsprekend dat wij iets met elkaar zouden gaan ondernemen. Was dan ook meer toeval, maar wel een die goed uitpakte. Helaas nog geen vervolg, omdat we elkaar ook niet zoveel zien.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • @J20, waren de andere 2 jongens ook gay? Wel chill dat het zo'n goede ervaring was

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb op vakantie enkele keren seks gehad met twee vrienden. Zij waren toen een stel en wilden dit al langer ervaren en blijkbaar graag met mij.. Na een avondje stappen droken we nog wat in het vakantiehuis van de ouders. De sfeer werd stilaan wat "zwoeler" en zo kwam dit ter sprake. Met één van hen had ik ooit al wat geëxperimenteerd. Hij verteld toen dat ik echt lekker kon pijpen en toen volgende dus de vraag.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @meisje van ook 17.
    met hoeveel jongens was het dan en hoe lang kon je volhouden dan?

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Een paar keer een trio met 2 jongens gehad. Ben gay en als je zorgt dat eenieder gelijkwaardig en ongeveer evenveel aandacht krijgt, is het genot voor iedereen! Zeker voor herhaling vatbaar.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Paar jaar terug zagen ik en een huisgenoot een knappe meid in de kroeg bij ons huis. We hebben met haar staan praten en al snel wilde ze met ons mee. We hebben een heerlijke nacht en ochtend gehad. Tip: doe t wel veilig, ik heb verhalen van anderen gehoord die je echt niet wilt meemaken...

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb een paar keer een trio gehad met MMV & MMM. Ik vind een oraal verwennen en geneukt worden lekker maar geneukt worden en neuken of beide de vrouw tegelijk neuken vind ik niet zo fijn.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Trio is inmiddels al vaker gebeurd. Heerlijk om er door een geneukt te worden terwijl je er een pijpt. Dubbel genomen worden is helemaal geweldig. Liefste zou ik drie mannen hebben zodat ze alle drie mn gaatjes kunnem vullen.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • oke.. wel chill om dit te lezen, ik heb nu paar keer met 4 jongens gedaan en dacht dat ik onwijs raar was ofzo.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb samen met mijn huisgenote al een paar keer een triootje gedaan met een jongen/man die we dan ik de kroeg oppikten. Eerste geilden we de jongen/man flink op en als we dan voorstelden naar ons flatje te gaan, gingen ze gewillig mee en kwam het tot spetterende sex. Soms moet je inderdaad goed opletten dat ieder genoeg aandacht krijgt maar daar wen je wel aan.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn eerste trio, was bij een vriend aan chillen en uit verveling deden we gewoon wat met elkaar . Ik laat mijn zien en hij laat me zijn lul zien al snel was zijn lul in mijn hand en mond, dat ging heel snel en snel waren we aan sex geraakt, zijn andere vriend had een sleutel en kwam onaangekondigd binnen, hij zag ons doen en snel was hij ook in zijn blootje. Toen had ik een dubbele penetratie van alle twee, dat vond ik heerlijk. Snel volgde een tweede keer, met hun, daarna bood ik aan mijn vriendin om met haar en haar vriend te doen, wat hebben we die jongen mooie nachtje bezorgd.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Als jij / jullie deze stap willen zetten kan je hier best open over praten. Het is best wel een stap en het is belangrijk dat jullie van elkaar weten wat kan en niet kan. Wat wil jouw partner graag en wat zou jij graag willen? Met een vrindin of een vriend erbij? Of liever iemand die niet met jullie bevriend is? Een triootje komt niet zo vaak spontaan voor en als dit toch gebeurt is het misschien ook goed om hier nadien over te praten. Het klinkt nu misschien allemaal wat gedoe, maar het kan echt wel een verrijking voor je relatie zijn. Wij zijn hier heel open over tegen elkaar en voor ons werkt dit echt.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Yuck

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn eerste keer was groepsex tijdens een logeerpartijtje. Was erg leuk. Eerst nog een aantal keer met meerdere jongens gedaan, voordat ik het een keer met maar 1 deed. Vooral opletten dat iedereen aandacht krijgt en aangeven wat je wel of niet wil.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb 1 keer trio gehad met mijn vriend en een vriendin. En 2 keer met mij vriend en een andere jongen. Het ging allemaal eigenlijk vrij onverwachts. Dus we hadden niet echt regels. Maar ik denk wel belangrijk om te maken. Verder is het best lastig om je aandacht te verdelen vond ik zelf. Als je het met bekende doet zou ik er misschien daarna nog wel over praten aangezien het anders ongemakkelijk zou kunnen worden. En verder er van genieten als je het doet.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb 1 keer een trio gedaan met mijn vriendin en haar vriendin erbij. Ik vond het niet makkelijk ofzo, want je wilt allebei aandacht geven en verwennen. Belangrijk is om goede afspraken van tevoren te maken, vooral over wat wel en niet mag. Toen mijn vriendin op mijn gezicht kwam zitten en ik haar likte, ging haar vriendin zonder overleg op mijn penis zitten en heeft ze mij laten klaarkomen. Ik had nog geen condoom om (zij was wel aan de pil) en dat vond mijn vriendin achteraf niet helemaal fijn. Ik heb haar kutje toen helemaal volgespoten, want het was mega geil.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten