Skip to content
20 reacties
5380 weergaves

Ben ik pedofiel?

Ik heb een dingetje waar ik mee zit. (Even voor de context, ik val seksueel op man en vrouw, maar zie mezelf geen emotionele relatie hebben met een man)

Als ik 13jarige en daarboven jongens zie, vind ik ze soms knap. En als ik nadenk over het feit dat ze net schaamhaar hebben, maar nog niet zoveel. En sommige misschien nog geen okselhaar, etc, dan wordt ik helemaal geil en zou ik wel wat met ze willen doen. Niet dwingend natuurlijk, maar gewoon samen, vrijwillig. Maar ik ben zelf 18. En op deze leeftijd is 5 jaar een groot verschil
Dan vraag ik me wel eens af of ik geen verkeerde gevoelens heb. Dat soort dingen veranderen natuurlijk wel. Ik weet nog dat ik op mijn 13/14e dacht: echt vreemd hoe ik 19/20jarige mensen niet aantrekkelijk vind, maar echt totaal niet, en dat ik dat wel vind als ik zo oud ben. En dat klopt. Ik vind sommige meiden van mijn leeftijd en er boven echt wel knap. Maar niet van de 30. Daarom denk ik dat dit wel overgaat, net zoals ik eerst 20jarigen niet knap vond.

Mijn punt is: ik heb dat soms ook met jonge meiden, net als jonge jongens. Maar omdat meiden eerder de puberteit ingaan, zijn zij soms best wel jong. Soms zie ik van die jonge meiden die dan al redelijk grote borsten hebben, wat ik echt wel geil/knap vind.

Lang verhaal, maar wat moet ik hiermee. Gaat dit over, of niet. Zijn er mensen die dit herkennen?
Want k wil echt niet zo'n vies kereltje zijn. Maar dat ben ik nu wel. Of niet?

18 jaar
5 maanden geleden

20 Reacties

  • Hay TS ik herken het verhaal, heb er zelf ook hetzelfde gedachten, bij is idd de redenen dat ik baardgroei of andere haargrooi helemaal niet mooi vind en jongere jongens dus ook geen stoppeltjes hebben.

    Maar over sek hebben met die leeftijd is niet helemaal legaal. Natuurlijk kan het zijn dat een jonger iemand instemd. Maar volgens de wet mag je pas vanaf je 14de en 15de sek hebben met een anderen die maximaal 3 jaar verchil is in leeftijd. Vanaf je 16de mag je zelf toestemming geven en met alle leeftijden sek hebben. Dus als 18 jarige mag je met 15 jaar of ouder sek hebben wil je niet strafbaar zijn.

    Ook moet het natuurlijk van beide kanten komen en mag het niet geforceerd worden want dat is verkrachting.

    Wil je meer in stof gaan over dit onderwerp, zoek op op google naar: 'wanneer mag je seks hebben'

    Echter is dit theorie en wettelijk vast gelegd. Maar ik geloof dat dit in praktijk niet altijd gebeurt.

    20 jaar
    4 dagen geleden
  • Je bent ALLEEN pedo als je op JONGE kinderen valt, die dus nog NIETS hebben. Een volwassen persoon die op een tiener valt is dus GEEN pedo. Pedo zijn is een geaardheid en is NIET verboden. Pedoseksualiteit is dat WEL! TS is 18 en zijn vraag gaat over een 13 jarige. Dat is 5 jaar verschil. Als de 18 jarige niets doet tegen de wil van de 13 jarige en geen strafbare feiten pleegt dan is dit legaal!

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • J21. Jij vindt dat het 'kinderen' zijn. Het gaat er niet om wat jij vindt maar wat er in de wet staat.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • M13 13 jaar zijn gewoon kinderen hoor, sorry.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • M23 heb je echt regelmatig seks met een man van 40+? Hoe is de seks met hem en vind je dat niet te oud dan?

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Als jullie nou eerst eens gaan googelen op 'pedofilie' dan weet je het antwoord op deze vraag.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • ik val niet op jongens van mn eigen leeftijd en heb fwb's die in de 20 zijn. Vriendinnen weten dit niet van me, maar ik vind diegenen waar ik mee afspreek echt geen pedo ofzo hoor.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Vanaf 16 mag je sex hebben met een volwassene. Als je zelf geen moeite hebt met een leeftijdsverschil is dat toch prima. Ik heb zelf ook regelmatig sex met een man van 40+.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • M16 een jongen van 21 met jou als 16 jaar vind ik ook niet kunnen sorry.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Als een jongen van 21 met mij wil vind ik dat niet pedo maar 18 en 13 wel, sorry.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • "Er kunnen mensen zijn die de politie bellen"

    En jij denkt dat de politie tijd heeft voor zulke dingen j23?? Jullie lezen alleen letterlijk wat er in de wet staat en verbinden daar jullie eigen idee en mening aan. Het begint al bij het feit dat mensen denken dat seks beneden de 16 verboden is. Dat is het niet. Ook seks beneden de 12 is NIET verboden!!!! Maar dat hangt af wat er gebeurt. Als een meisje van 11 erachter komt wat vingeren is, dan mag dat. Ze mag ook kijken en voelen naar en bij een ander van de zelfde leeftijd. Penetratie is niet toegestaan beneden de 14. Dat wordt automatisch als verkrachting gezien, ongeacht hoe jong of oud de andere persoon is die het doet en ongeacht of het nu met wederzijdse toestemming gebeurt of tegen de wil in gebeurt.

    Als men spreekt van een relatie tussen 2 tieners is een maximum leeftijdsverschil van 5 jaar geoorloofd. Dit is vanwege dat de 1 eerder is met ontwikkeling, zowel lichamelijk als mentaal. Het is te zot voor woorden om te zeggen dat een 18 jarige mentaal "altijd" verder is dan een 14 jarige. Dat is natuurlijk niet zo. Mensen, ook volwassenen met een laag iq door een (aangeboren) afwijking, zullen mentaal minder goed zijn dan een 14 jarige zonder afwijking. Ik ken een vrouw van 83 jaar, zij heeft het niveau van een kind van 4. Op het eerste gezicht zie het niet aan haar maar als ze begint te praten merk je het gelijk. Mentale ontwikkeling is dus persoonlijk en heeft niets te maken met hoe oud je bent. Er zijn ook veel mensen die menen dat mannen mentaal sterker zijn dan vrouwen. Ook dit is een uit de lucht gegrepen fabel!

    Als er geen strafbare feiten worden gepleegd zoals aanranding, verkrachting, seksuele intimidatie, aanzetten en dwingen tot seks, prostitutie etc, en als er sprake is van een relatie tussen 2 tieners met een acceptabel leeftijdsverschil zal er geen rechts of machtspersoon in Nederland zich hier mee bezig gaan houden. Daar hebben politie en justitie geen tijd voor.





    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Misschien moet jij je taalgebruik aanpassen. Ik doe de Pabo. Kinderen zitten op de basisschool. Als brugklasser bent wordt je puber of tiener genoemd, geen kind. Dat is heel erg ouderwets. Ik vraag me dan ook af of jullie wel thuis horen op dit forum.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Een kind ben je je hele leven. Maar meestal als wij het hebben over kinderen bedoelen wij minderjarig en dus ook tieners. Het probleem is niet zozeer het leeftijdsverschil maar meer de juridische kant er van. Ik zou een relatie tussen een 18 jarige en een 14 sterk afraden door het verschil in mentale leeftijd. Maar al helemaal als het meisje de jongste is kan het meevallen. Meiden komer 2 jaar eerder in de puberteit dus een meisje van 13 en een jongen van 18 is mentaal ongeveer 3 jaar verschil. Maarja dat hangt heel erg van de personen af want er zijn ook genoeg meiden die helemaal niet die 2 jaar mentale voorsprong hebben.
    Maar een feit is het wel dat seks pas legaal is vanaf 14. En tussen de 14 en 16 mag er maar 2 jaar verschil in zitten. Vanaf 16 maakt het verschil niet meer uit. Dus als jij 3 jaar lang een relatie hebt zonder seks is dat juridisch geen probleem lijkt mij. Het enige nadeel is dat mensen wel kunnen denken dat ereer gebeurd. En mensen zullen gek kijken op straat. Er kunnen mensen zijn die de politie bellen. Dus al met al zou ik gewoon iemand zoeken die 16 jaar of ouder is dan is een stuk makkelijker.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Toen ik 17 was had ik ook een cruch op een meisje van 13. Was gewoon een hele leuke meid, en hebben best veel dingen samen gedaan (geen sex) maar heb het toch uitgemaakt . Heb nu een vriendin van mijn eigen leeftijd, dus maak je geen zorgen ts dit kan gewoon.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Zoek eerst eens op wat pedofiel is, dan had je het antwoord kunnen weten. Het antwoord is : Nee, je bent geen pedofiel want pedofielen vallen op kinderen zonder secundaire geslachtskenmerken. Dat betekent dat meisjes niet ongesteld zijn, geen borstgroei hebben en dat jongens geen baard in keel en geen sperma hebben en allebei nog geen lichaamsbeharing hebben. De meeste meiden van 13/14 hebben 1 of meerdere secundaire geslachtskenmerken.

    Dat je iemand van 13/14 jaar een kind noemt is dat gebaseerd op hoe je zelf was op die leeftijd? M13 heeft helemaal gelijk door te zeggen dat zij geen kind meer is maar een tiener. En ook dat mannen van 22 daar een oordeel over meiden van 13/14 jaar hebben. Alsof iemand van 22 weet wat een meid van 13 zich voelt of doet. Hoe zou jij het vinden als iemand van 31 tegen jou zegt dat jij als 22 jarige nog een puber bent, met andere woorden "je bent wel 22 maar je bent nog niet volwassen".

    En waar staat dat een 17/18 jarige niets mag hebben met een 13/14 jarige? Er is een wet die volwassenen verbied seks te hebben met een minderjarige. Dit is ter bescherming van de minderjarige tegen mensen die verkeerde dingen met hun willen doen. In Nederland ben je seksueel meerderjarig vanaf je 16de. Wettelijk gezien mag iemand van 18 jaar en ouder geen seks hebben met iemand jonger dan 16 jaar. In deze wet staat niet dat seks beneden de 16 jaar verboden is. Een stelletje van allebei 15 mag met elkaar neuken, als er sprake is van ongedwongen seks (geen aanranding, verkrachting, incest, porno) Als de ene 16 of 17 jaar is en de andere 14 of 15, dan is het nog steeds niet verboden. Maar dan wordt de 17 jarige 18. Het is heus niet zo dat als ie gisteren nog 17 was en seks had met een meisje van 15 dat ie vandaag ineens strafbaar is omdat ie 18 is geworden, als er maar sprake is van ongedwongen seks. 18 en 13/14 jaar is idd anders dan 22 jaar of ouder die seks heeft met een minderjarige. Als dit verboden zou zijn plegen er heel veel jongens en meiden zedenmisdrijven. Ik heb zelf namelijk verkering met een jongen van 15. Mijn zusje is 16 en haar vriend is 18, bijna 19. Mijn moeder is GGD arts en heeft in haar werk veel te maken met dit onderwerp. Zij geeft met haar team voorlichting op scholen en andere groepen jongeren. En zelf heb ik meegedaan in een reclame voor veilig vrijen. Dan kun je als mannen van 20 of 22 wel zeggen wat jij er van vindt maar dat is je eigen mening en niet de wet.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Zeg ik dat ik het goed vind? Nee! Tieners zijn geen kinderen meer net zoals twintigers geen tieners meer zijn. Jullie doen net alsof je weet wat een 13/14 jarige voelt. En dan weet je ook nog als man hoe meiden zich voelen. 18 en 13/14 jaar is nogal een verschil met 22 en 13/14 jaar. Als ik verliefd wordt op een jongen van 15, 16 of 17 jaar, wat maakt jullie dat uit? Verliefd zijn en verkering hebben betekent niet dat je ook gelijk seks moet hebben. Dat is waar oudere jongens en mannen als eerste aan denken. Ik heb 3 broers van 21, 19 en 16. Weet dus hoe jongens van jullie leeftijd zijn.

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • @ m13, prima dat jij dit goed vindt, maar we hebben wettelijk regels in Nederland, en dat zegt toch iets anders!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Kinderen van 13/14? Ik noem jullie toch ook niet ouwe lul??? Van 10 tm 19 jaar heet het tiener.

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoi TS, zolang je niets doet, doe je niets strafbaar, maar de vraag is of de intensiteit van de gevoelens toeneemt, want dan kom je in een gevarenzone.

    Mijn advies zou zijn, ga met een seksuoloog of psycholoog praten. Zij kunnen jou hierin echt helpen, ondanks alle goede bedoelingen hier op het forum. Sterkte en wees wijs!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou een vies kereltje ben je sowieso niet als je niks doet met jonge kinderen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Kinderen van 13 kunnen er ouder uitzien dus ik zou je daar niet al teveel zorgen over maken. Je heb meiden van 13/14 waarvan je denkt dat ze minimaal 17 zijn. Dat je die knap/geil kan vinden is denk ik niet heel raar. Zolang je maar niks doet met zo'n jong iemand hoef je je geen zorgen te maken.

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten