Skip to content
10 reacties
3794 weergaves

Ballen likken

Hoi hoi,

Mijn vriend en ik hebben sinds kort samen sex en we zijn wat aan het experimenteren.
Ik heb hem al een paar keer gepijpt, maar het lijkt hem een keer fijn dat ik zijn ballen ga likken of in mijn mond neem.

Wat vinden jongens daar fijn aan en wat moet ik dan doen?

16 jaar
3 maanden geleden

10 Reacties

  • ik en mijn vriend (17) doen dit ook vaak. ik vind het echt heel lekker om te zuigen en vooral slikken

    11 jaar
    2 maanden geleden
  • Het is inderdaad lekker om aan je ballen gelikt te worden als jongen. Ik ben zelf geschoren en dan is het extra fijn. M'n ex vriendin deed dit ook vaak tijdens het pijpen. Als ze dat deed kwam ik vaak harder klaar. Ik had ook het geluk dat m'n vriendin van slikken houdt, want wat is dat opwindend zeg!

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • J16. Ik ben het 100% met jou eens. Ik ben echt een lucky boy, want mijn vriendin (18) doet dit vaak bij mij. Zij vindt dit zelf ook heel leuk om te doen en zij geniet hiervan. Zij zegt dat ik grote ballen heb en zij wil daar graag mee spelen, wat ik ook leuk vind.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Als er aan mijn kloten wordt gelikt, dat vind ik een fantastische ervaring. Mijn zak is kaal en glad geschoren en dan is het nog gevoeliger en intenser als ik daar gelikt word. Ook het strelen en zachtjes masseren van de kloten is heerlijk. Als jongen word je dan lekker verwend.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriend vind het lekker als ik ze zacht masseer.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Het is heerlijk als mijn ballen gelikt worden en heel erg spannend als iemand een bal in zijn mond neemt eraan zuigt en d bal met zijn lippen masseert. Ik zou zo kunnen klaarkomen erdoor.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Het is heel erg lekker omdat het een gevoelig plekke is voor mannen. Door bijvoorbeeld te strelen met je vingers/nagels of likken ontstaat er echt een relaxend gevoel. Geef je 1 tip. Doe wel voorzichtig en kijk wat fijn aanvoelt want omdat het dus zo gevoelig is moet je er niet te ruig mee omgaan

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik vind het heel lekker als mn ballen worden gelikt. Gewoon likken en misschien een bal in je mond en dan zachtjes eraan zuigen, vind ie denk ik heel lekker

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Het is gewoon een fijn gevoel. En niets meer dan wat je schrijft: aan zn ballen likken en en beetje aan zuigen/sabbelen. omdat je hem toch ook al pijpt zal dan geen moeite kosten. Denk dat het net zo lekker is als hij aan jou kutje likt :p

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Bij de meeste jongens zijn de ballen gevoelig. Het voelt lekker en opwindend als een meisje met je ballen speelt of ze likt en streelt.

    17 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten