Skip to content
19 reacties
1976 weergaves

Hoe krijg ik hem opgewonden?

Hoi dreamers
Ik bedoel dat natuurlijk op een nette manier, want anders weet ik het wel. Ik ben dus 20 en heb nu twee weken mijn eerste vriend, ook 20. Erg laat dus, dat weet ik wel.We zijn heel veel samen en praten heel veel en kijken samen series. Lichamelijk nog niet veel, hand om elkaars middel, hand op schouder en zoentjes op de wang. Dat is alles.
Het windt mij wel al op, maar bij hem geen beweging. De laatste dagen laat ik mijn bh uit onder mij shirtjes. Dat kun je duidelijk zien en ik zie hem wel kijken maar niets. Wel netjes van hem of trek ik hem op dat gebied niet zo aan. Wat kan ik proberen dat ik daar achter kom.

20 jaar
3 maanden geleden

19 Reacties

  • TS voor J17

    Nee donderdag hebben we helaas wat anders en vrijdag eigenlijk ook maar dat heb ik afgezegd, want dan bridgen zijn ouders de hele avond dus hebben we het huis alleen. Dan gaat het paaltje in het puntje komen, zo noemen we dat nu.Ik kan er dan ook geluid bij maken.
    Ja, ik had ook liever gehad dat hij doorgegaan was, maar er liggen hier nog geen kleren van hem en als hij weggaat gaat hij langs mijn ouders en staat toch raar. Ik had gauw zakdoekjes voor hem maar dat was toen nog te genant. Nu al niet meer.
    Hij hield het maar net, ik maakte het alleen maar moeilijker voor hem. Tongen wil ik ook, het kan me niet klef genoeg zijn

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Als een meisje in mijn broek met mij lul bezig is dan zou ik nooit willen stoppen als ik voelde dat ik ging komen. Dat zou ik niet willen missen.. Helaas nog nooit meegemaakt. Wel bij het tongen tegen elkaar geschuurd en gaan spuiten. Ze voelde het schokken en vond dat ook lekker. Maar jullie gaan lekker oefenen. Nooit meer stoppen hoor. Oefen je elke dag?

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • TS voor M14

    Gisteren wel maar toen niet. Toen alles nog met onze broek aan gevoeld. Wel kwam hij toen al bijna dus ik moest hem loslaten. Hij kon er ook om lachen. Gisteren voor het eerst allebei alles uit. We gaan het deze week nog wel helemaal doen. We hebben allebei geen reden om het niet te doen en verlangen er naar.
    We begrijpen dat we onervaren zijn, maar de enige oplossing daarvoor is ervaring. Nou dat kan lekker samen. We gaan nog door met verkennen dan nemen we er in het weekend alle tijd voor.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • TS voor J15 en M20,

    Jullie hebben het goed gezien. Bij ons was het vooral dat we bang waren bij de ander te geil te lijken en daardoor onze relatie in gevaar te brengen. We kunnen er na gisteren open over praten. En ja, door dat wachten kwam ik juist te heet te staan. Hij krijgt hem zeker in actie hoor dat was gisteren al, maar zoals je zegt we zijn wel al 20 maar doen het rustig aan.
    Ja hij heeft het bij me gevoeld en ik heb hem eerlijk gezegd dat ik dagen daarvoor al nat door hem was. Bij hem zijn stijve gevoeld. Echt heel geweldig zo stevig en hard.
    Straks doen we alles uit. We gaan niet zoeken naar pukkeltjes en zo, wel hoe we het bij ons zelf doen en we zien wel wanneer we alles gaan doen. Ik heb allang de pil en hij condooms, maar eerst elkaar verkennen. Nog 3 uurtjes.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Alles kwam aan de beurt, heb je hem afgetrokken?

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Het was duidelijk dat je te heet stond, tegen overkoken aan. Gelukkig is alles goed gegaan. Jongens, vooral onervaren, komen vaak te vroeg klaar. Ook bij gewoon lang zoenen in hun broek. Is normaal. Half uurtje stoppen en kunnen weer verder en dan kunnen ze het langer uitstellen. Leg je lekkere plekjes uit en ook dat zachter en langer daar mee bezig zijn voor ons vaak opwindender is. Heeft hij je daar al gevoeld en dat je daar door hem nat was? Dat stelt hem ook op zijn gemak. Jongens zijn ook vaak onzeker.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik hoop dat je hem in actie krijgt.
    Mischien ligt het eraan dat sommige jongens en meisjes verschrikkelijk preuts zijn (opgevoed of van natuur) en niet veel durven vragen of doen. Met 20 zou je daarover tog wel eerlek kunnen praten. Het kan ook zijn dat hij niet durft ineens "alles" te doen, maar ik denk dat seks niet altijd met echt neuken moet beginnen of eindigen? Mss. moet je eens samen douchen of gewoon in onderbroek naast mekaar liggen of zitten en dan kussen enz., strelen is ook kei cool he. Anders kan ook dat hij zich over iets aan zijn lichaam schaamt (pukkels, moedervlekken, kleine piemel, behaard, mager/dik...) In ieder geval sukces!

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Bedankt dreamers,

    Ik had dus de meeste tips al toen hij kwam dus hij was kansloos. Alleen ik durfde niet. Wel leuk dat iedereen positief was en niemand er negatief over was.
    Uiteindelijk zijn hand weer op mijn schouder, maar die bleef daar. Het gekke is dat werkt wel bij mij maar bij hem blijft het rustig. Hij moest dus een zetje om verder te gaan en ik heb hem op mijnborst gelegd. Hij keek maar even raar en ik ondeugend en toen had hij het door. Gelijk beweging achter de rits. En toen mocht ik ook. Alles kwam aan de beurt. Ik moest zelfs even rustig doen want anders. Dat had ik wel gewild maar ja voor hem niet zo handig. We hebben het nu ook over seks en gaan vanavond verder met elkaar uit te leggen hoe we het zelf doen. Het was een punt waar we overheen moesten. Ik had het ook geen dag meer tegen kunnen houden dan had ik hem daar ineens gegrepen. Heb ik hem ook verteld. Moest lachen, hij had prima gevonden. Ik tel nu de uurtjes af tot vanavond. Nog 8.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Duidelijk benoemen dat jij seks met hem wil! En koop alvast condooms voor hem, sommige jongens vinden dat moeilijk.

    Als hij echt moeite heeft om op het juiste moment een erectie te krijgen, zijn er natuurlijk wel wat trucjes die hem kunnen helpen:
    - Zorg voor uitgebreid opwindend voorspel
    - Hij kan z’n penis heen-en-weer ‘tikken’ door z’n wijsvingers aan beide zijden naast z’n penis te zetten en dan om en om op z’n zak te drukken. Hierdoor gaat de penis heen-en-weer. Hierdoor wordt de erectie aangewakkerd/verbeterd
    - De voedingssupplementen L-Arginine (stijfheid van de penis) en Mucuna Pruriens (libido- en sekskracht verhoging) kunnen hem ook goed helpen.
    - Lukt het echt niet? Dan kan een penispomp ook nog een handig hulpje zijn.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Aaien aan de binnenkant van zijn dij.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Iedereen eigen tempo maar al een relatie en niet meer dan zoentjes op de wang vind ik met 20 (ook al is het een eerste relatie) wel bijzonder

    Het is denk ik niet de vraag hoe hem opwinden maar met woorden erover hebben

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Het hangt natuurlijk ook van hem af. Als jullie beel goed praten, heb het er dan over. Vraag wat hij van seks vindt of zeg het hem als je opgewonden bent. Helaas zien wij dat niet gauw. Wij moeten het wel toegeven als je die strakke bobbel ziet. Of stel voor op elkaar op de mond te gaan zoenen.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Misschien kan je hem vragen of hij je wil masseren, dan heb je een goede reden om je kleren uit te doen ??. Misschien vindt hij het spannend, je kan hem dan op z'n gemak stellen.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Laat ik vooropstellen dat je echt niet laat hiermee bent. 20 is een prima leeftijd.

    Verder is hij denk ik gewoon voorzichtig en dus afwachtend. Wat hij nodig heeft is een heel duidelijk signaal dat jij het oke vindt om verder te gaan. Hints door zonder bh te lopen zijn waarschijnlijk te subtiel. Wat je kan doen is gewoon zeggen wat je van hem verwacht of pak bijvoorbeeld tijdens jullie volgende filmavond zijn handen en leg deze op je borsten. Zo heeft hij duidelijk de goedkeuring die hij nodig heeft om zijn opgewondenheid te laten zien en om vervolgens daar naar te handelen.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Diep décolleté dragen. Zorgen dat je goed ruikt. Als je naast hem in de zetel zit, je hand op z'n bovenbeen leggen, aan de binnenkant, dicht bij z'n ... Succes!!!!!

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Zijn nek strelen, eventjes sabbelen aan een oorlel, door zijn haar kroelen, een hand op zijn knie leggen en een beetje over de binnenkant van zijn dij strelen, enkele kusjes op zijn lippen…

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Anders weet je het wel? Is dat zo heel erg onnetjes? Misschien dat toch maar doen.
    Of begin bij zijn knie en schuif langzaam naar boven. Voordat je er bent zal hij toch wel stijf worden. Niets mis mee.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • ik denk het gewoon aan hem vragen wat hij wil

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Jouw hand op zijn bovenbeen wanneer jullie samen op de bank zitten. Werkt bij elke guy. Gegarandeerd beweging achter z'n rits.

    22 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten