Skip to content
9 reacties
2481 weergaves

Eerste keer anaal

Hoe was jullie eerste ervaring met anaal?
Ik was jong en experimenteerde wat met een vriend, we wisten niks over glijmiddel ofzo dus het was zeker in het begin wat pijnlijk maar werd wel steeds lekkerder.

22 jaar
2 maanden geleden

9 Reacties

  • De eerste keer was bij mij ook heel pijnlijk .
    Hij is al 17 en heeft al veel groter en dikker dan de mijne
    De mijn is al eerder lang maar nog veel fijner.
    Nu doet geen pijn meer en probeer ik soms te genieten

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Blijft toch een misvatting. Anale penetratie hoeft echt niet pijnlijk te zijn met de nodige voorbereiding en glijmiddel. Ontspannen en genieten.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • De eerste keer was inderdaad pijnlijk. Niet voorbereid, gewoon op ingeving want we hadden het altijd al vermeden maar na het zien van een filmpje op Insta had mijn vriend zo een goesting gekregen dat we het geprobeerd hebben. Sperma als glijmiddel, niet aan te raden; een pijnlijke flop. Het weekend nadien had hij glijmiddel mee en dat was meteen een heel stuk beter.
    Er van genieten: dat varieert. Ik word liever genomen als dat ik neem, en mijn vriend andersom. Dus dat komt goed uit. Soms wisselen we. Hoe we het doen bepaald veel voor de belevenis; zowel naar standje toe als naar ingesteldheid. Nemen we er echt de tijd voor, of eerder een vlugge afsluiter, of gewoon om nog eens te doen.
    Voor Kerstmis kreeg ik van mijn kotgenote een rubberen piemel cadeau. "Voor als ik mijn vriend te erg mis", want ik praat veel over hem. Die heeft twee maanden stof liggen vergaren (de piemel, niet mijn vriend). Verleden week dik, zeer erg bijzonder dik tegen mijn goesting een gesprek gehad met mijn 'vader'. Ik was zo een stressbom nadien dat ik gene blijf wist met mezelf en zo naar de warmte van mijn vriend verlangde dat ik die rubberen piemel een kans gegeven heb, want met aftrekken lukte het me niet om de stress kwijt te geraken. Een complete flop: zo een ding komt in de verste verte niet in de buurt van hoe het voelt om door mijn vriend verwend te worden, niks klaarkomen. De dag nadien ook niet. Afgelopen weekend kon mijn vriend niet op van de verbazing, zo broodnodig wou ik hem in mij voelen. Wou ik voelen hoe hij in mij klaarkwam. En toen pas was mijn stress weg.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Anale seks heeft inderdaad niets met geaardheid te maken. Niet alle homo's houden sowieso van anaal en er is ook helemaal niets mis mee dat hetero jongens of koppels van anale seks houden. Alle mannen hebben een prostaat en deze stimuleren heeft een effect op het orgasme. Je ervaart een intens orgasme als de prostaat wordt gestimuleerd door vingers of toys, maar niet iedereen is voor anale penetratie. Er is ook nog steeds een zekere reserve of zelfs taboe rond anale seks, meer nog bij hetero jongens / koppels. Anale seks is ook zeker geen evidente. In porno lijkt dit vaak wel zo, maar geeft een vertekend beeld. Een hetero kerel die graag door zijn vriendin anaal gestimuleerd of gepenetreerd wordt is echter ook niet verkeerd.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Anale penetratie is kennelijk de standaard waar veel jongens naar streven, met name jongens die net komen kijken in de gay-scene.
    Misschien goed hier eens op te merken dat anale penetratie geen vereiste is wanneer je als jongen seks hebt met een jongen; niet iedere homo is een anaalridder!

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Wij doen het heel af en toe.
    Mijn vriend heeft een vrij grote wanneer die stijf is, dus we gebruiken flink wat glijmiddel en hij doet ook heel rustig aan wanneer hij naar binnen gaat.
    Ook stoot hij niet vrij hard en we hebben afgesproken dat wanneer hij komt, hij niet in mijn kant spuiten maar op mijn rug.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Begrijp heel goed dat jij zo geen anale seks meer wil en dit zal jouw vriend ook wel respecteren, mag ik hopen. Mocht jij alsnog willen proberen kan je als voorspel samen een dildo gebruiken. Zo wordt jij beter voorbereid op anale penetratie en leert jouw vriend ook hoe dit voelt. Hij zal dan uit eigen ervaring beter rekening houden met hoe jullie wel samen kunnen genieten. Maar het is uiteraard aan jou of je dit nog wel wil proberen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb het 2 keer geprobeerd en 2 keer vond ik het niet echt fijn.
    De eerste keer wilde mijn vriend zijn pik iets te snel en iets te diep erin steken en dat was vrij pijnlijk ook al gebruikten we glijmiddel.
    Dus toen maar meteen gestopt.

    De tweede keer deed hij heel rustig en toen viel het wel mee.
    Pik erin gestoken, heel langzaam en voorzichtig beginnen te stoten tot het moment dat hij bijna kwam. Toen begon hij harder te stoten en deed het redelijk pijn.
    Plus, dat kloppen van zijn pik in mijn kont vond ik.ook niet echt fijn aanvoelen.

    Van mij hoeft het niet meer.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Bij mijn eerste ervaringen hadden we ook geen echt glijmiddel, maar gebruikten wel lotion. Ik heb gelukkig nooit pijn ervaren bij anale penetratie, anders had ik hier wellicht ook niet van kunnen genieten. Gebruikten jullie een condoom?

    22 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten