Skip to content
21 reacties
4239 weergaves

Naakt in bos lopen

Hey. Kan niet echt het juiste forum hier voor vinden, vandaar bij Vrijen neergezet. Op internet kijk ik filmpjes van een jonge vrouw die in het bos wandelt. Ze trekt telkens een kledingstuk uit, hangt dat aan een tak, en loopt dan verder. Totdat ze helemaal naakt is, en zo een eind van de kleren vandaan loopt door het bos. Dit vind ik zo'n spannend en geil idee. Dat zou ik heel graag eens willen doen. Zijn er hier die zoiets al eens gedaan hebben? Hebben jullie tips, hoe waar?

14 jaar
2 maanden geleden

21 Reacties

  • Hé ts ik denk wat jij gezien hebt op internet dat dat in een heel groot land is waar je bossen heb waar in de weide omtrek geen huizen zijn en waar je honderden vierkante kilometers aan bos hebt. Ik zou dat ook graag eens willen doen

    12 jaar
    1 maand geleden
  • j15 (Oo) weer @ J22 - top cool, dat is net wat ik wou zeggen. Mss kom ik je ooit is tegen (maar das de bedoeling niet)

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Op het naaktstrand rondlopen is inderdaad niet te vergelijken met in het bos uit de kleren gaan. Op vakantie naakt wandelen is inderdaad een heel fijne ervaring. Ooit een deel van een bergwandeling in Zwitserland naakt gewandeld en ook enkele wandelingen in de Gorge du Verdon, Gorge du Tarn en in de Ardeche in Frankrijk.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben de J15 (oostenrijk) hierboven - Op een naaktstrand gaan liggen of daar ergens heen en weer lopen met de 100% kans dat je andere blote mensen tegenkom is helemaal wat anders dan in je eentje naakt in een bos lopen en kans om 0% mensen tegen te komen... das pas vrijheid.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Ts er zijn toch wel een paar tips gegeven je kunt ook kijken op naaktstrandje.nl voor iets bij jouw in de buurt en waar het kan en mag. Suc6 en laat het maar weten

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Jazeker j14, die zijn er. Toen we met 4 meiden op vakantie waren hebben we dat meerdere keren gedaan. En ook eerder al. Voor ik een vriend had ging ik graag in mijn eentje de natuur in om te fotograferen en dan wilde ik zelf die natuur ook wel een beetje voelen. Als het weer het toeliet ging dan op mijn slipje of string en schoenen na alles uit en in mijn tas. Nu heb ik daar wat minder tijd voor, maar met mijn vriend wandel ik ook regelmatig topless. Je snapt wel dat hij daar helemaal geen bezwaar tegen heeft.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Hey. TS hier. Klinkt allemaal heel spannend, maar voor mij is dat te ver weg, ik woon in het oosten. Iemand al eens in een gewoon bos of ergens buiten gedaan? Het mooie weer komt er aan, en ik krijg er steeds meer zin in om te gaan doen. Zijn er meiden die misschien wel eens topless gaan rondlopen?

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • J19, vroeger was een klein deel van de Delftse Hout bestemd als naaktstrand, het is opgeheven. Een groep naturisten heeft een rechtszaak gewonnen. De gemeente heeft naaktrecreatie daarna toegestaan voor het hele gebied. Dat staat zelfs op de site van de gemeente.Dus je kunt nu lekker in je nakie een tocht maken. In de buurt van de strandopgangen waar veel pubers en kinderen zijn trek ik altijd even een shortje aan. Voor de rest, gewoon lekker genieten en hopen op veel warme dagen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • je moet ergens gaan waar het echt zo veilig mogelijk is want aloewel het heel net spannend is wil je nie echt betrapt worden toch, of je kleren afgepakt. Op een naaktstrand is denk ik de lol er snel af en het is helemaan nie t zelfde als blootlopen in de natuur. Ik zelf doe het veel in de zomer als we op vakantie zijn, we gaan al heel lang altijd naar Oostenrijk en daar zijn naturlijk super veel bossen en bergen en omdat ik al erg veel in dezelfde omgeving geweest ben ken ik de bossen en zo goed en ik mag ook alleen op stap zolang ik maar niet ga bergklimmen op men 1tje. Dus ik doe dan uitkleden, kleren in rugzakje, schoenen hou ik aan, en dan loop ik gwoon bloot rond, het voelt super. 1 keer heb ik iemand anders tegengekomen en dat was een jongen van mijn leeftijd en die liep ook zonder kleren: we stonden ineens tegenoverelkaar dat was effe raar maar er was een bergrivier tussen dus we konden elkaar zien maar niet bijelkaar komen. Was super top leuk. Nog een tip: als het heel heet is en de zon schijnt fel moet je wel ff insmeren met zonnecreem

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Hé ts ik kleed me wel eens uit in het bos bij een plek waar ik weet dat ik niemand tegenkom. Je kunt eens ki
    Kijken op Google Maps of je iets kunt vinden wat moeilijk bereikbaar is misschien de ene kant langs een snelweg en de andere kant een stuk land van een boer ofzo, misschien even wachten tot alle struiken vol in blad zitten. Wat ik ook wel eens doe als de maisvelden hoog genoeg zijn om daar heen te gaan. Ik neem dan een rugzak mee en loop dan eerst een stukje het maisveld in en trek dan al m’n kleren uit die ik in m’n rugzak stop schoenen en sokken laat ik aan, misschien is dit ook een idee

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik dacht juist dat het naaktgedeelte op delftse hout weer verboden was?? en het was een stukje... volgens mij is het niet de bedoeleing en niet toegestaan om naakt rond de hele plas te lopen...

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat natuurgebied is de Delftse Hout. Daar is het niet alleen op het naaktstrand maar overal rond de plas toegestaan bloot te zijn. Nu is het nog te koud maar binnenkort loop ik daar weer een rondje. Mijn ervaring is dat niemand er vreemd van op kijkt!

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Officieel is naakt wandelen verboden in Nederland. In de buurt van Delft ligt een prachtig natuurgebied, daar is naaktrecreatie in het hele gebied toegestaan. Vaak maak ik in de ochtend mijn blote wandelronde. Echt heerlijk om te doen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik die dit ook al een hele tijd niet meer. Je hebt zeker wel een punt dat dit, voor jongens /mannen, vanaf een zekere leeftijd niet meer kan of toch ongepast overkomt. Als men me nu naakt in een bos zou betrappen zou men me wellicht een vieze geile man vinden, al zie ik er nog steeds jong uit.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @collega22: je kleren op een hoopje achterlaten met het risico dat iemand ze meeneemt is wel heel spannend. Dat heb ik nooit gedurfd. Ik stak toch liever alles in mijn rugzak. Nu doe ik dat niet meer want mijn ervaring is : onder de twintig vinden mensen het grappig en schattig wanneer je betrapt wordt maar boven twintig eng en gestoord. De tolerantiegrens ligt overduidelijk op twintig.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Naakt in een bos wandelen is inderdaad heel leuk, spannend en opwindend. Ik kleedde me niet al wandelend uit. Eerst nam ik mijn kleren nog mee, maar al snel liet ik deze achter op de plek waar ik me had uitgekleed. Ik ging ook steeds verder weg van deze plek, naakt dus. Echt leuk!

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Hahaha lachen J19, nee tuurlijk hang ik mijn kleding niet aan een hert, dan heb ik een megagroot probleem en kan ik bekeurt worden omdat ik bloot over straat loop. Ik leg altijd mijn kleding op een bultje bijelkaar daar waar ik lig in het hoge gras.

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik zou geen kleding op het hert hangen, grote kans dat je die niet meer terug vind :p

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ligt eraan waar je woont of daar ook groot stuk bos aanwezig is. Waar ik woon heb ik een best groot bos ontdekt met aan het einde een brede sloot en aan de overkant een paar weilanden ben daar al verschillende keren geweest op de fiets en op de bospaden lopen wel mensen met hún honden aangelijnd of rennen er mensen die aan hun conditie werken, maar diep in het bos waar geen bospaden zijn loopt alleen wilde dieren zoals herten en konijnen. Afgelopen zomer ben ik daar best vaak geweest om gewoon bloot te kunnen zijn en te kunnen zwemmen. Je hoort of ziet niemand heel in de verte hoor je wel honden blaffen maar dat is dan ook alles.
    Succes jongen 14

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Er zijn wel bepaalde naaktstranden die lang genoeg zijn om een paar km naakt te lopen. Deze vind je langs de kust.

    18 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten