Skip to content
19 reacties
2069 weergaves

Schaamte voor je lichaam en daarom geen sex

Ik heb sinds kort een vriendje maar ik merk dat ik me schaam voor mn lichaam en me daarom liever niet uitkleed.
Wie herkent dit en hoe doen jullie dat? Ik vind het best wel spannend om wel een keer verder te gaan dan alleen zoenen

18 jaar
2 maanden geleden

19 Reacties

  • @TS ik weet zeker dat hij het super opwindend vond om je te strelen en te mogen voelen. Heb je hem laten klaarkomen met aftrekken? Hield hij het lang vol? Maak je echt niet druk over jouw lichaam. Vooral met de kleren nog aan is het altijd wat lastig om goed overal bij te kunnen bij een meisje. Vond je het fijn en gaan jullie het later nog eens proberen?

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb hem inmiddels wel afgetrokken en hij heeft zijn hand in mijn broek gedaan kon er niet echt makkelijk bij. Nadeel van wat steviger zijn is dat je bij je bovenbenen de boel wat afsluit en mn onderste vetrol moet je ook even langs en ik durfde nog niet verder te gaan. Hij heeft me wat over mn buik en vooral borsten gestreeld en ik heb het later zelf zonder dat hij het weet afgemaak ????

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Bedankt voor jullie lieve reacties.
    Dit weekend slapen we weer samen dus wie weet. Sowieso wil ik het liefst dat het donker is.
    Ik laat het wel weten na het weekend

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Als je vriendje moeite had met jouw lichaam, zou hij nu niet jouw vriendje zijn. Hij ziet iets in jou dat hij bij andere meiden niet ziet. Er is duidelijk wel sprake van aantrekkingskracht en vast ook op seksueel vlak. Wees gewoon eerlijk tegen hem over hoe jij je voelt en dan komt het zeker goed.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • @TS ik snap je wel, dat je het eng vindt en bang bent voor zijn reactie. Vertel hem dat gewoon, daar is niets mis mee. Ik zou het als jongen graag weten dat een meisje nerveus is, dan kan ik er rekening mee houden. Geef hem aan dat jij liever het tempo bepaalt, dan kun je aangeven of doen waar jij je fijn bij voelt.
    Over jouw lichaam: geloof me, ik denk dat jouw vriend het helemaal geweldig vindt om jou steeds een stukje meer te kunnen zien en aanraken! Dim het licht wat, als je dat fijner vindt en bouw het langzaam op (qua uit de kleden gaan).

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @ TS: ik snap eerlijk gezegd je onzekerheid wel. Striae zijn niet mooi en ja, je bent nu eenmaal best zwaar. Maar, toch vallen jongens wél op je, en dat doen ze ongetwijfeld omdat je prettig reageert, humor hebt. En ze zien echt wel dat je dik bent, maar vinden dat niet belangrijk, zo simpel is het. Natuurlijk wil je meer dan alleen zoenen. Ben je op zich wél tevreden met hoe je kut eruitziet, je hebt jezelf wellicht wel eens van onderen bekeken in een spiegel. Tip: ga voor het betere mondwerk, jij bij hem en hij bij jou, er is niets lekkerder dan klaarkomen doordat je gebeft wordt, en natuurlijk maak je hem gek door hem te pijpen en in je mond te laten komen. Enne, hou je gevoel voor humor vast, seks zal wat ingewikkelder zijn met jouw dikke buik, maar bevredigd worden is gewoon zó fijn ;-)

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @j23 ik zit rond de 115 kg en ben ongeveer 1,65 dus behoorlijk zwaar, dit is ook zonder kleding wel te zien maar niet de striae en hoe dik alles precies is. Alle cellulitis en dat soort dingen zie je niet

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • @meisje18
    Heb je flink overgewicht of een beetje? Aangezien je zegt dat je je buik met ondergoed nog wat kan maskeren. Hij zal toch ook wel hebben gezien dat je wat voller bent, misschien vind hij dit juist wel leuk aan jou.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • @m22

    Schaam me voor mijn buik en striae. In normale kleding kan ik met correctie hemd en ondergoed alles nog wat bedekken en minder dik laten zijn. Naakt lukt dat niet. Ik ben bang dat hij van mijn vet schrikt en hoe dik ik ben.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Je hoeft je echt niet te schamen hoor.
    Ieder lichaam is uniek en jouw vriend zal niks "geks" zien.
    Wie weet schaamt hij zich ook wel ergens voor.
    De eerste keer is gewoon spannend en vreemd, maar geloof me, het komt goed.
    Mijn binnenste schaamlippen zijn vrij groot en daar schaamde ik me de eerste keer in mijn nakie bij mijn vriend ook voor.
    Wat bleek, hij schaamde zich voor zijn behaarde billen.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Je vriendje zal.alleen maar dolblij zijn met je lichaam zien

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @TS als jouw vriendje gek op je is en je graag zoent, weet ik zeker dat hij jou mooi vindt en vast heel graag meer van jou wil zien. Zeg hem dat je zenuwachtig bent of je onzeker voelt, dan kan hij daar rekening mee houden. Dat is niet gek hoor!

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Waar schaam je je trouwens voor? De vorm van je borsten, je buik, je schaamhaar, de vorm van je kut, met bv goed zichtbare binnenste lippen? Seks draait om elkaar intiem ontdekken, laten genieten, uiterlijk speelt daarbij maar een kleine rol. Lust, zin hebben in elkaar, daarom draait het.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja J12, jij bent naturist. Dat weten we al, dus het is voor jou geen probleem. Maar verplaats je nu eens in iemand die dat niet is. Dan denk je er misschien anders over. Niet iedereen heeft zich gemakkelijk bloot.
    Ik respecteer jou manier van leven. Het is niet dat ik tegen naturisme ben.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Bedankt voor jullie reactie. Het is vooral dat ik er zelf mee zit, niet dat mn vriendje er iets over zegt

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb dat totaal niet, ik kleed me makkelijk uit waar andere bij zijn bv gym, sport, bij vrienden, thuis, camping, strand enz

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Als jou vriendje je lichaam niet mooi vindt, dan is het niet de echte voor jou. Maar ik weet zeker dat hij dat niet doet. Hij zal ook verder met je willen dan alleen zoenen. En je echte schoonheid zit binnenin.
    Maar zoals in een vorige reactie stond, doe het stapje voor stapje.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik was ook onzeker maar heb amateur porn gekeken en daar zie je echt alles, dik en dun, lelijk etc.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken. Iedereen is op zijn of haar eigen manier mooi en jij kan je aan iets van jezelf ergeren terwijl hij er niet eens op let.

    In een tussenstap kan je altijd beginnen met onder de kleren voelen en daarna pas iets uittrekken. Je gaat niet van zoenen naar meteen helemaal bloot. Daarnaast kan je ook aangeven dat je je niet zo prettig voelt bij het bekijken van elkaar. Dat kan je oplossen met gordijnen dicht en een paar romantische kaarsjes (wel veilig!).

    22 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten