Skip to content
10 reacties
1106 weergaves

erotische massage vreemdgaan?

hey iedereen! De laatste tijd ben ik steeds meer aan het kijken naar erotische massage's zoals tantra of body to body massages. Ik zou dit graag een keer willen proberen om gewoon eens te beleven. Ik heb al 3 jaar een relatie en ik wil dit eigenlijk doen zonder dat zij er van af weet. Ik vind het namelijk ongemakkelijk om te vertellen en ben ook bang voor haar reactie. Is het vreemdgaan als je gemasseerd wordt (gewone massage)? en is het vreemdgaan als een massage een happy end heeft? en wat denken jullie van een body to body massage is dit vreemdgaan aangezien je het met een professional doet en niet echt neukt en de masseuse alleen aan mij zit en niet andersom. Of denken jullie dat dit gewoon kan zonder dat mijn vriendin dit weet?

23 jaar
2 maanden geleden

10 Reacties

  • Ik vind een massage zelf niks. Mijn vriendin vind het wel lekker dus die laat he vaak doen. Wat mij betreft prima, maar ik ga er van uit dat het zonder happy end is. Als dat wel zo is en ze vertelt het expres niet is het voor mij vreemd gaan. Als ze het van te voren vertelt zou het op zich prima zijn, alleen denk ik niet dat ik het echt leuk zou vinden....

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Voor jou is vreemdgaan wellicht niet zo erg. Maar eerlijk gezegd vind ik het al niet zo leuk als hij zich laat masseren, bv in sauna, zonder mij erbij, want een duo-massage in 1 ruimte, dan dus door 2 masseuses, vind ik wel zo leuk. Tja, ik vind het niet fijn als ie zich naar een happy end laat masseren, klaarkomt dus, wil dat echt niet weten. En body-to-body is bijna vergelijkbaar want ook geil en een orgasme mag daar ook vaak bij. Wil ik dus ook liever niet weten. Of beter, we masseren elkaar, lang en inclusief orgasme ook graag.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @m22 wat zou je ervan vinden als je vriendje een body to body massage zou nemen?

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • De vraag stellen is hem beantwoorden. Je vind feitelijk zelf al dat je vreemdgaat. Vervolgvraag is dan wel: hoe erg is dat eigenlijk, vreemdgaan?

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja je gaat vreemd

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Iets stiekem willen doen, is NOOIT een goed idee. Als het niets voorstelt, kun je het dus ook gewoon vertellen. Als ze er later achter komt... zal dat het vertrouwen ernstig beschadigen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • J22 en J23 en andere, hebben jullie ervaring met erotische massages en wat raden jullie aan? Iemand we eens een massage gehad zonder dat je relatie ervan weet?

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik vind het prima kunnen, zoals je al zegt ga je naar een professional die er verder geen gevoelens bij heeft maar gewoon haar werk doet. Ik vind dat het gewoon moet kunnen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik zou het gewoon doen. Zolang je geen gevoelens voor die masseuse hebt kan het geen kwaad. Maar als alternatief kun je je natuurlijk ook door je vriendin laten masseren met happy end.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Waarpm stel je niet een tantra koppels massage voor aan je vriendin? Dam kunnem jullie gezellig samen gaan en dam ga je in elk geval niet vreemd.

    21 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten