Skip to content
8 reacties
1755 weergaves

Vriendin

Hey
Ik heb sinds begin dit jaar mijn eerste vriendin en sinds 2 maanden ongeveer hebben we ook seks. Zij is voor mij mijn eerste bedpartner, ik voor haar de 2de. Eerst en vooral wil ik wel duidelijk maken dat ik haar keuzes respecteer! Ik doe niks wat ze niet wilt. Maar het valt me wel op dat ze altijd hetzelfde wilt. We hebben alleen maar cowgirl of missionaris seks en voor of de seks vinger ik haar wel tot ze klaarkomt. We doen ook altijd met condoom. Verder wilt ze ook niks anders. Ik zou bijvoorbeeld ook eens willen dat ze me aftrekt of pijpt. En ik wil haar ook wel beffen, maar dat wilt ze allemaal niet. Ze vind pijpen of beffen niet hygiënisch zegt ze, ook niet na het douchen. En aftrekken wilt ze niet omdat ze sperma plakkerige zooi vindt.
Ik vroeg me nu af hoe jullie zo'n situaties zouden aanpakken? Want nu is het altijd wat zij wilt... Niet dat ik het niet goed vind, want ik geniet hier ook heel zeker van. Maar het zou voor mij ook eens leuk zijn als er eens wat meer zou komen dan alleen seks en vingeren...
Groetjes

19 jaar
1 maand geleden

8 Reacties

  • @m15, opgewonden zal ze denk ik wel zijn... Ze is toch altijd nat en ze komt ook altijd klaar

    19 jaar
    21 dagen geleden
  • Hallo weer het zelfde meisje hier !!!
    Als wat de andere jongen boven mij zij dat ze misschien nog niet opgewonden , dus maak haar opgewonden laat het me weer weten ( sorry ben heel nieuwsgierig) !!!!!!!

    15 jaar
    25 dagen geleden
  • Als ik het zo lees dan komt het er eigenlijk op neer dat je vriendin seks vooral vies vindt. Een forumbezoeker van 12 schreef ook een keer dat hij seks vies vond. Ik heb hem toen geantwoord dat seks vies is totdat je er opgewonden van wordt. Je vriendin wordt niet opgewonden van wat jij wilt en dus vindt ze het vooral vies. Daar is weinig aan te doen. Misschien dat het nog kan veranderen, maar daar kan ik natuurlijk weinig van zeggen.

    23 jaar
    25 dagen geleden
  • @m15, ik heb een lang gesprek met haar gehad daarover. Ze zegt dat er nooit wat gebeurt is tegen haar wil in. Wel zei ze dat ze haar ex een keer had afgetrokken, maar dat ze dat toen heel smerig vond toen hij klaarkwam... En pijpen en beffen wilt ze niet om hygiënische redenen zegt ze.

    19 jaar
    26 dagen geleden
  • Leg het gewoon eerlijk uit als jij haar respecteert dan moet zij jou ook respecteren ( vindt ik ) wat het andere meisje zegt kan ook waar zijn probeer dat ook te achterhalen praat er samen over laat het me weten !!!!!

    15 jaar
    28 dagen geleden
  • Ik ben TS
    @j20, heb ik ook al voorgesteld, maar dat wou ze ook niet
    @m16, niet dat ik weet... Ze heeft me in ieder geval nooit iets gezegd daarvan...

    19 jaar
    30 dagen geleden
  • Zou zij misschien slechte ervaringen hebben van vroeger zoals dwang of erger?

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Misschien kunnen jullie samen douchen. Dan wordt je daarna gelijk weer schoon

    20 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten