Skip to content
74 reacties
1006 weergaves

Shocking

Oke wat ik ga zeggen is misschien wel heel erg ouderwets en vreemd. Maar ik zit hier een paar onderwerpen te lezen en vind het eigenlijk best wel shocking om te lezen dat soms kinderen (ja, kinderen!) van 13/14 jaar al zo facking veel ervaring hebben met bepaalde dingen. Persoonlijk vind ik seks altijd nog iets waar je met enige respect mee om moet gaan.   Maargoed ik ben hier niet om te preken, ik wilde eigenlijk alleen kwijt dat ik me, door het lezen hiervan, er bijna voor schaam dat ik met m'n 17 jaar nog helemaal geen ervaring heb op seksueel gebied en gewoon nog maagd ben enzo. Ik vroeg me eigenlijk af of er hier meer mensen zijn van mijn leeftijd die er helemaal geen ervaring mee hebben en er op een 'normale' manier mee omgaan.

17 jaar
13 jaren geleden

74 Reacties

  • Ik heb inmiddels een vrij lange relatie, moet zeggen dat ik niet per direct seks wou. Ik ging hier eveneens met respect mee om, maar dat er zulke jonge mensen al vol ervaring over bepaalde dingen spreken vind ik wel net zo shocking als jij denk ik! Toen ik die leeftijd had (en ja, ik snap dat dat nog maar 5 jaar geleden is), was ik wel met heel andere dingen bezig als dit!

    Ben het dus helemaal mee eens...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Laat je niet gek maken door verhalen van anderen. Er zijn er gewoon die graag erover willen opscheppen. Zich stoer willen voelen. Je kunt hier aan de manier van typen en ook hoe ze erover vertellen snel zien of het een fantasietje is of dat het een gemeend verhaal is.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben mis 12 maar ik lieg niet ik ben op mijn 11e ontgroend maar dat vond ik zelf al best wel vroeg sinds ik op de middelbare zit lukt het me niet echt om met meiden om te gaan ik vind het ook onzin dat kinderen van 14 al ontmaagd zijn het kan maar dat er zoveel mensen zijn denk ik niet wat vinden jullie van ontgroend op je 11e

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Heii ik vind dat je wel een beetje gelijk hebt, Maar er zijn een paar dingen die ik toch ff wil zeggen ;) 80 procent van de mensen hier liegt wss en heeft gewoon niks te doen en gaan dan dit soort dingen doen tja tis zo...... Het is per leeftijd verschillend de 1 is en op zijn 12e al aan toe om te zoenen bvb en iemand anders die misschien wat verlegener is pas om zijn 16e dat is per persoon anders ik zelf ben een half jaar geleden ontgroend door een jongen waar ik al ruim 4 maand mee had en we wouden het allebei. We hebben nu bijna een jaar en 3week geleden hebben we voor het eerst gevingerd en hem getrokken... We houden heel veel van elkaar en is het dan raar dat we dat doen, vind ik niet Kijk ik snap wel wat je bedoeld maar ik denk dat jij een beetje het idee hebt dat mensen hier gewoon 1 week met iemand hebben en het dan al gelijkt doen en shit....daar snap ik je dat vind ik ook niet normaal En ik zelf wil ook niet voor mijn 16e ontmaagd en dat ik ook zeker iets waar ik me aan houd ?? Gr.DE

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ah joh tot een half jaar geleden had ik niet eens gezoend en nu heb ik alles al gedaan. No worries komt vanzelf.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Het probleem is dat 70%gewoon liegt

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja inderdaad! Ik ben ook nog maagd (gelukkig maar :)) en ik zit nu al in de 3e en het valt mij ook op hoeveel mensen er al op 12/13 jarige leeftijd al ontgroend worden!! Heel erg veel mensen in mijn klas zijn al ontgroend en eigenlijk vindt ik dat ook nog best wel vroeg hoor! ik zou echt niet op mijn 14 e bijvoorbeeld al een kind willen hebben omdat je 'per ongeluk' zwanger bent geworden maar ja de jeugd is erg veranderd en veel kunnen wij er niet aan doen.... En eigenlijk ben ik er gewoon erg trots op dat ik nog niet ontgroend enzo ben ??

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ontgroening is op je dertiende/veertiende niet heel gek ontmaagding ligt een stuk gevoeliger. ik heb nu 1 jar verkering en heb 1 keer seks gehad. Ik vond het prima en zij ook. Dan ben je er dus al klaar voor maar die mensen die seks willen vanwege filmpjes zijn ontzettend dom

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo mensen Ik ben geen maagd maar sins all 17/18 maar ik hep bijna geen seks gehat en bijna geen meisjes en ik wort pas shocking van iedereen die makkelijk een vriendin krijgt en ik niet en daar word ik deprie van

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hebt gelijk. Toch komen dingen zowat vanzelf en is het nog leuk ook!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben geen maagd meer, maar ik denk er wel hetzelfde over.

    Ik ben ontmaagd door mn vriendje. We zijn al 6 jaar samen. Oke, ik weet dat we toen 9 waren en dat is iets anders en je kunt betwijfelen of je het echte liefde kunt noemen. Maar na al die jaren hou ik echt veel van hem en ik wee zeker dat het wederzijds is.
    Ik ben nu over een maand 16 en het gebeurde 4 maanden geleden ongeveer. Dus ik was al ruim 15. Maar 13 vind ik inderdaad mega jong.

    xxM

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ook mee eens!

    Ik was 17 (bijna 18) toen ik ontmaagd werd. Altijd wel veel gefantaseerd etc, maar geen spijt dat ik, zoals de 13/14/15 jaar jonge mensen van tegenwoordig zo extreem daarmee bezig ben/was. Die jeugd van tegenwoordig...!

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • het is helemaal niet raar om op onze leeftijd nog maagd te zijn,. ik ben het ook, er zijn inderdaad veel jonge kinderen die het al hebben gedaan, zo lang je nog geen zin hebt, ook niet doen!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Oké alle jomgens die zeggen dat ze t nooit gedaan hebben en t niet erg vinden bullshit ik heb ook die gevoelens iedereen heeft die gevoelens als je je eigen aftrekt dan zou je veel liever in iemand klaarkomen jullie hebben gewoon nog niemand kunnen krijgen en daarom zeggen jullie dit om het voor jezelf goed te laten klinken

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb wel is met een jongen"iets" gedaan maar nog NOOIT geneukt en ik wacht echt gewoon op de ware al ben ik 40 en ik heb nog niemand

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • geloof niet iedereen lijkt allemaal heel stoer hoor
    ben ook nog maagd en zit er niet mee.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • pas op me 21ste ontmaagd. Het loopt zoals het loopt. Vond het zelf niet zo erg.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Okee ik vind 12 wel erg jong, zelf en ik nog maagd maar als je 14/15 bent en je bent er klaar voor en je partner ook, leef je dan maar uit , ga expirimenteren zolang je het maar veilig doet.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je geen bewijs ergens van hebt hou dan je mond.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Geen fantasie. Meeste jongens van 13 en 14 die sex hebben hebben dat niet met meisjes van die leeftijd maar met oudere meisjes en zelfs vermoed ik met volwassen vrouwen. Leraressen bijvoorbeeld. Ik heb er geen bewijs van of zo, maar dat vermoeden krijg ik door nieuws te volgen.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten