Skip to content
21 reacties
295 weergaves

Hoe tongzoen je?

Hoi, ik ben 13 jaar en ik wil graag tongen. Ik weet niet precies hoe het moet. kan iemand me helpen   X.

13 jaar
13 jaren geleden

21 Reacties

  • Vraag aan het meisje of jongen of die wil oefenen heeft bij mij ook gewerkt

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Heii het is heel makelijk en lekker. Bij mij ging het vanzelf en het ging meteen goed het is ongeveer een half jaar geleden maar we zijn nog steeds samen en we houden heel van elkaar en pepermunt en shit.....nee hoor niet aan beginnen doen wij ook niet en dat ik voor allebei lekker ik bedoel ik ga er toch wel gwn vanuit je jullie allebei je tanden poetsen haha, Nee niet druk maken maar doe het wel met de juiste girl en ga niet te snel en vergeet niet te slikken x

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij ging het heel lkkr en makelijk We gingen afspreken En lagen wat te klote in het bos Toen lagen we samen op een hoop bladere in het bos We keken elkaar aan En hij zoende me Toen uiteindelijk begonnen we te tongen En hij vond het heerlijk Hij deed toen we klaar waren Zijn hand onder me Tshirt En hij trok me broek uit Hij ging me voor de eerste keer vingeren Dat was heel lekker maar er kwamen mensen aan Toen moest ik terwijl ik fucking geil was opstaan en hij ook We renden weg en gingen al snel ergens anders liggen Toen lagen we gewoon wat dingen te doen maar die zijn prive Het gaat vanzelf Geloof me Ik was ook zenuwachtig Maar het was heerlijk

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het ook wel willen alleen eerst een vriendin zoeken

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Iew ik kijk dit met mijn bff en vinden dit grappig vooral doorgaan

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb al behoorlijk vaak gezoend, heb zelf ook een paar vriendinnen gehad dus...! ik denk dat ik wel weet hoe het moet
    Ik heb hier een paar tips:
    1. Doe wel vergenoeg je mond open want anders zit je elkaars lippen aftelebberen. En ook weer niet te wijd
    2. Hoofd schijn, ogen dicht
    3. Doe je hand in haar nek leggen, met je duim voor haar oor. Is moeilijk uit te leggen! Maar dat vinden meiden fijner
    4. Zorg dat je wel dat je niet uit je bek meurt het is niet fijn als je aan het zoenen bent en ze meurt uit haar mond
    5. Laat het een beetje gaan (jetong). Meestal gaat het helemaal vanzelf bij de ene is het lekker en de ander niet. Zo heb je meisjes die niet weten wat ze moeten doen die gaan rondjes draaien met de tong dat is een beetje raar.
    6. En niet vergeten te slikken tijdens het zoenen, anders loopt er allemaal slijm langs je mond. Een vriend van mij kan heel erg moeilijk slikken door een dichtere keel of zo iets maar wanneer hij aan het zoenen is met zijn vriendin ziet dat er niet erg lekker uit. Maar hij zegt altijd maar je moet er van houden;)

    Ik denk dat je hiermee wel de eerste keer door heen komt!!

    Ik was ook 13 toen ik het voor het eerst deed. Ik vond dit toen heel raar en ik vond ook heel erg eng om te beginnen. Maar wanneer je het vaker doet word het echt steeds lekkerder en minder eng;)

    Gr S.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil ook tongen maar hor voelt het

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou mijn eerste keren waren met kauwgom had m tegen me gehemelte geplakt want t kwam n beetje onverwachts hij heeft t in iedergeval niet door gehad ????

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Kauwgom is niet handig je gaat er meer speeksel van aan maken (wie wil een hond kussen ?) En je moet t uitdoen , dat kan t moment nogal verpesten . Dus kauwgom ; NOT !

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • -

    als je voor het eerst met iemand zoent is wel fris als je van te voren kauwgom in hebt gehad, geeft je ook meer zelfvertrouwen. maar zorg wel dat je hem weer uit hebt voor je gaat zoenen! en verder... ga niet meteen te snel dat kan paniekerig overkomen dus gewoon rustig met je tong bewegen. en zeker niet te ver in haar mond stoppen. zorg dat je niet als een wasmachine alleen maar rondjes gaat draaien! beetje afwisseling is wel zo leuk :)

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • makkelijk

     het gaat gewoon vanzelf! :)  ik maakte me er eerst ook altijd druk over maar het gaat nou eenmaal vanzelf, je kunt altijd nog een beetje uitproberen :)

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • easy

     het is makkelijk het gaat allemaal vanzelf

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • derpina

    Je steekt je tong in de ander zijn/haar mond, vind de tong van je partner en hoppakee, party time.

    - BM.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • zo kan het ook

    heey zo kan het ook 1 hou je hoofd schuin 2 kom steeds dichter bij elkaar 3 doe je mond op die van haar 4 zoen met elkaar 5 doe je ogen dicht 6 doe voor zichtig je tong in  haar mond (niet te ver) 6 en dan draai je rondjes 7 je kan ook je hand op haar gezicht doen zeg maar/zoals in films ps. Ik heb het zo gedaan het was heel lkkr vond ik niet bang zijn want dat was mijn vriendje wel en dat voel je dan

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • hello

    ik ga zelf vaak naar feesten, word altijd geschuurd / getongt. tongen gaat vanzelf , heel makkelijk. je moet alleen durven. aha

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Easy shit

     Idd het is doodsimpel..ik begon ook eerst en het gaat allemaal gewoon vanzelf. Soms lach je zelfs mss ondertussen :P Maar het blijft intiem.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Makkelijk en lekker

    Het is niet zo moelijk het gaat allemaal vanzelf!!! Echt het komt goed en meestal begind je boy, dus loop gewoon naar hem toe en het gebeurd gewoon!! heb vertrouwn

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • ....

    tuurlijk moet je je pepermunt niet vergeten maar als je kauwgom hebt is het wel en beetj vies ja srry hoor maar dan gaan je gaan jullie met kauwgom spelen

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • graag gedaan!

    zie titel

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • dankje

    dankjewel

    13 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten