Skip to content
12 reacties
639 weergaves

Onveilige sex gehad

Help hoe moet ik het vertellen???? Ik ben 13 jaar en wordt 14 jaar over 3 maanden, maar zie er ouder uit. Een 1/2 jaar geleden heb ik een jongen leren kennen die 5 jaar ouder is en wij hebben 4 maanden geleden voor de 1ste keer sex gehad. Ik had verteld dat ik de pil slikte maar wat hij niet wist was dat ik niet aan de pil was, stom maar ik heb bewust onveilig gewreeen en nu ben ik dus zwanger. Ik weet niet hoe ik het moet vertellen aan mijn ouders en ook aan hem, ik wil het graag houden.

13 jaar
11 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik was dus ook bijna 14 toen ik voor de 1ste keer sex had. d8 1ste keer kan niets gebeuren, dus toch ben nu bijna 16 en heb een dochtertje, zou haar niet willen missen maar toch hoop dat je de morning after pil genomen hebt.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou het zeker weten aan je ouders vertellen. Het is moeilijk maar ik weet zeker dat het voor hun nog moeilijker is om er zelf achter te komen dat jij zwanger bent. Praat erover en geloof in jezelf. X

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben 13 jaar en ik heb seks gehad met mijn vriend, we deden het met condoom maar de condoom maar op een of andere manier is de condoom in mij gegaan toen hij klaarkwam. Wat moet ik nu doen? helpt een morning after pil?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Help k ben misschien zwanger

    Ik heb het met me vriend onveilig gedaan.
    En hij is in me klaargekomen .
    Wat nu ?
    Ik gebruik de pil ook niet.
    En ik ben hartsstike bang dat k zwanger kan zjjn ..
    Vanaf wanneer kan je de zwangersschapstest gebruiken ?
    K hoop dat jullie me kunnen helpen ..

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb het verteld

    Is al even geleden maar ik heb het verteld. Ik heb een abortus gehad, maar erger nu erg veel gezeur gekregen en DUS ook mijn vriend. Hij eigenlijk nog meer maar ik sta nu onder toezicht van kinderbescherming, mocht eigenlijk tot nu toen niet veel.  Mijn ouders zijn met alles niet echt gelukkig, maar gelukkig proberen zij ons zo goed als kan te helpen

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • heb je het nou verteld

     

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • @schrijfster

     Wacht ajb niet telang meer. Die jongen is 5 jaar ouder, dus 18 en meerderjarig. Hij is strafbaar om sex met je te hebben. Maar daar doe je nu niks meer aan.  Geloof dat de grens op 22 weken ligt om abortus te kunnen doen, in belgie 12 geloof ik. (wikipedia)  Dus praat met je ouders, zullen boos zijn maar denk ook wel blij dat je het verteld en eerlijk bent. liefs J.xx

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Gezondheid

    Behalve dat het misschien qua geld en school niet echt handig is om een kind te hebben, is het ook niet echt goed voor je gezondheid. Je lichaam is eigenlijk nog te jong om een kind te baren (ondanks dat het in theorie kan). Begrijp dat je misschien heeel graag een kind wilt, maar je kunt beter nog even een paar jaar wachten. Vergeet ook niet dat je kind enorm ingrijpend is in je leven. Je hebt nog genoeg tijd om eerst een goede basis op te bouwen en dan met alle liefde een kind op de wereld te brengen en op te voeden.   Succes met je beslissing!

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • daarom weet ik het

    Ik heb dus een test gedaan daarom weet ik het. Ik twijfel erg wat te doen, durf het mijn ouders nog niet te vertellen, maaaarrr zal dus snel moeten. Hoe heb jij het nu verder gedaan 17? Durf het mijn vriend nog steeds niet te vertellen, zal wel kwaad zijn vooral omdat hij pas later doorkreeg dat ik zoveel jonger ben. Ben bang dat hij gedonder krijgt, had hij het toen over.  Helpppp kunnen jullie mij helpen??

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • ben het met de anderen eens.

    Je zult het hoe dan ook aan je ouders en je vriend moeten vertellen wat je gedaan hebt. Ze zullen er inderdaad niet blij mee zijn, maar als je geen actie onderneemt komen ze er alsnog zelf achter.  Je wilt het kind dus houden vertel je. Dat is in je te prijzen, maar het hebben van een kind is niet zomaar iets. Ik zeg niet dat je voor abortus moet gaan, maar denk eerst heel goed na en zet alle consequenties op een rijtje. . Kies voor het vertellen een juist moment uit, maar wacht er niet te lang mee. Omdat jezelf nog minderjarig bent worden je ouders een soort van voogd van jouw kind, omdat jezelf niet in staat bent (althans financieel) om voor je kind te zorgen. Ik hoop dus ook dat je ouders je zullen steunen. Wat de uiteindelijke keuze dus is.   PS, voor alle zekerheid : heb je wel een zwangerschapstest gedaan ? Zoniet, ga er dan nu eentje halen bij de drogist. Stel je voor dat je menstruatie gewoon onregelmatig is, en je bent NIET zwanger, dan kun je het gesprek met je ouders vergeten.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • mij ook gebeurd

     Ik was al wel 17 toen het gebeurde, maar toch. Ik denk dat jij wel te jong bent pas 13 en als ik het goed begrijp 14 jaar als je kindje zou komen. Vertel het je ouders en ook je vriend. Weet hij al wel dat jij jonger bent dan hij denkt? Wacht niet te lang als je het wil laten weghalen. Veel sterkte en hoop echt dat je ouders je goed steunen.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • @schrijfster

     Ik denk dat je het toch aan je ouders moet vertellen. Je bent 13 en zwanger. je bent veel te jong. je zit op school, hebt nog geen geld voor je kindje. vertel het ze. Ze zullen wel boos zijn maar denk wel dat ze je graag willen helpen. Ook iig je vriendje vertellen. Hij is de vader.

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten