Skip to content
2 reacties
217 weergaves

baby

Mijn vriend is 16 hij wordt in november 17 en ik in september 15. Mijn vriend wil heel graag een kindje met mij als ik 17 en hij 19 is. Nou lijkt mij dat wel een mooi plan want je kunt langer bij je kinderen en kleinkinderen zijn. En me vriend werkt nu al 40 uur per week en verdient heel veel dus geld is ook geen probleem maar ik zit met mezelf met school ik wil na de middelbare naar de kappers school en schoonheidsspecialiste maar hoe kan ik die opleiding doen terwijl me vriend werkt dag en nacht en ik dan die opleiding wil doen en me kind achter laten bij 1 van onze ouders maar dat gaat niet want die werken fulltime en ik wil me kind niet naar een opvangverblijf sturen. Kan ik die opleiding dan wel doen?

14 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • Schrijfster hier. Nou meisje van 15 inderdaad ben 26-8-2014 gedumpt Door de moeder van me ex vriend omdat hij het zelf niet durfde en het is uit omdat ze ma dat wou

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Je ziet al een hele toekomt voor je? Denk je niet dat je nu zo fantaseerd maar alles anders wordt. Het kan zijn dat het ook heel lastig wordt met je kind. Dat het een huilbaby is of een van die baby's die de volle 100% van de dag aandacht nodig hebben?

    Persoonlijk denk ik dat als jij 17 bent je nog moet genieten van het leven en nog moet fuiven en uitgaan en niet voor kinderen zorgen. Mijn moeder was 19 toen ze mijn oudste broer kreeg, ze zegt dat het in die tijd hard was omdat al haar vrienden nog uit gingen en met verschillende vriendjes aanpapte terwijl zij voor een kind moest zorgen.

    Ik denk dat je beste plan is om eerst je opleiding te doen en eens die gedaan is pas aan kinderen te beginnen. En daarbij, wanneer je op 17 een kind baard ben je tienermoeder en dat is iets waar de meeste ouders net het meeste om freaken ook.

    Als ik van jou was zou ik hier nog HEEL goed over nadenken, je hebt alle tijd van de wereld om kindjes te maken en dat kan misschien ook met iemand anders zijn. Weet je wel zeker dat je zolang bij je recente vriend zal blijven want het kan heel snel fout lopen, geloof me! Praat erover met je vriend, vriendinnen en eventueel je ouders.

    Succes!!

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten