Skip to content
12 reacties
1245 weergaves

Ik ben meisje van 14 word misbruikt door mn oom en vader.

Ik ben een meisje van 14 en word misbruikt door mn oom en vader Ik weet niet wat ik moet doen en ben erg bang! Ik heb dringend advies nodig. Ze doen me altijd zo'n pijn! Ik kan niks tegen ze doen mn vader is 189 lang en mn oom zelfs 191 zelf ben ik 163 ze zijn veel sterker. Ik heb geen oudere broer dus niemand kan me helpen ik ben ten einde raad! ik weet niet wat ik moet doen en hoelang ik dit nog vol hou ik heb nu echt advies nodig naar de politie gaan durf ik niet:( Dat heb ik 1 keer geprobeerd en toen heeft mn vader me bijna het ziekenhuis in geslagen please ik heb advies nodig! Al het advies is welkom ik wil gewoon dat dit ophoud!! Alsvast bedankt Groetje Bang meisje

14 jaar
12 jaren geleden

12 Reacties

  • Woow dat is echt heftig, wees sterk en vertel dit aan een vertrouwenspersoon, Je mentor/mentrix op school, de politie, vertel, ZE NEMEN JE ALTIJD SERIEUS, zorg ervoor dat het stopt, als het kon had ik mn telefoonnummer gegeven had je me altijd kunnen appen, sterkte

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • jeetje meid wat erg vertel dat aan je moeder en tante. als ze nog een keer komen spelletje meespelen dan bijt je flink in een van die lullen zo hard dat tandafbeeldingen op die lul gemarkeerd is. En ga vervolgens naar de politie dat je verkracht word door je vader en geile ome. het bewijs heb je al. wie niet sterk is moet slim zijn meid

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Meisje toch wat erg. Ja kindertelefoon lijkt me het slimste. Dan kun je misschien afspreken dat zij de politie bellen en misschien het een en ander met je afspreken. Zeg er wel bij als ze je komen halen je in bescherming moet. Er staat niks over je moeder dus dat betekend waarschijnlijk dat ze niks doet of er niks van af weet. Als dat laattse het geval is zal ik als eerste toch met haar praten. Leg precies uit wat er gebeurd, hoe je je voeld, en laat je verwondingen zien, zeg dat dat niet normaal is. Mocht dit niet helpen probeer eerst dit aan vrienden of andere volwassenen te vertellen. Als dit niet helpt zal ik een moment uit zoeken dat er niemand is in huis of het stil is en bel te politie, of stuur een sms/app naar iemand en vraag of ze hulp willen halen. Mocht dit allemaal niet lukken/kunnen bel dan naar de kinder telefoon. Je hoeft inderdaad je naam niet te zeggen, ze nemen je altijd serieus met je verhaal. Zij kunnen je verder helpen. Verder kan ik alleen zeggen dat je sterk moet blijven en doorgaan met het leven. Als je durft wil ik graag horen hoe het met je gaat en of de tips hebben geholpen. Je mag me altijd wat vragen of je verhaal kwijt. Ik kan helaas mijn nummer niet geven denk ik, anders mocht je me dag an nacht appen. Je gelooft dat misschien niet maar soms is het fijn je verhaal aan een onbekende kwijt te kunnen. Blijf sterk! En als echt niks helpt zal ik toch op de een of andere manier (via via) de politie inschakelen. Succes!

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Hee kom maar bij mij eonen dat mag wel hoor en is het zo erg xxx mij

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi ik vindt het heel erg vooor je en zielig bel de kindertelefoon het is gratis en je hoeft je naam niet te zeggen dus het is anoniem

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • sneu voor je ga naar de politie

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben meisje van 14 word misbruikt door mn oom en vader.

     jawadde Als ze je echt tegen je zin tot seks dwingen moet je dat echt niet nemen.Spreek er tegen een vriend of vriendin over en dien klacht in. Wel sneu dat je ma alles laat begaan , wa stelletje gefustreerde zijn da.  

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Niet mee blijven lopen

    Je moet hier zo vlug mogelijk werk van maken. Ze maken je kapot. Het is jouw lichaam en zij hebben daar niets mee te maken. Er zijn mensen die je helpen kunnen. Ook al betekent het misschien een breuk met je familie. Sterkte!

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • familie

    Hallo, Dit moet een verschrikkelijke beleving zijn, als ik jou was zou ik er met mijn moeder of andere familie mee praten als me oom of vader er niet bij waren... als dat niet helpt of je t niet durft ga dan naar de vertrouwingspersoon op school , die weet altijd raad en kun je vertrouwen! en anders de kindertelefoon bellen! Succes ermee .. Groetjes

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Hulp is onderweg!

    Dit is heel ernstig. Ik heb even het een en ander voor je opgezocht.   Neem contact op met Het telefoonnummer van het Meldpunt van de commissie-Samson is: 070 - 376 58 72 Het meldpunt is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.   Je kunt ook contact opnemen Slachtofferhulp. http://www.slachtofferhulp.nl/Contact   Je kunt daarnaast ook contact opnemen met Advies- & Meldpunt Kindermishandeling op 0900-123 123 0.   Ik hoop je hiermee geholpen te hebben. Maar er zijn stichtingen waar je terug kunt. Heel veel succes! ik vind het zo vervelend en erg voor je. Maar het komt goed :)! Sterkte!!

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • zoek hulp

    @M14 Het is misschien erg moeilijk voor je om een stap te zetten. Je kunt altijd bij een bureau Jeugdzorg binnenlopen. Er is altijd iemand aanwezig die jou informatie en advies kan geven. Je hoeft aan de receptie niet te zeggen waar het over gaat, alleen dat je direct een advies gesprek nodig hebt.  Doen, Ir.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • Ga hulp zoeken

    Hoi, Klinkt erg heftig. Het is erg belangrijk dat je hulp zoekt. Ik zou je dan ook willen adviseren om contact op te nemen met stichting Chris. Ze hebben een telefoonnummer dat je kunt bellen: 078 63 123 00. Ze hebben ook een website www.chris.nl. De mensen van deze stichting willen je heel graag helpen! Meer kan ik helaas niet voor je doen. Sterkte!

    23 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten