Skip to content
13 reacties
1846 weergaves

verkracht door een groep jongens,

 Hallo, een half jaar geleden ben ik na het stappen alleen naar huis gefietst ( wat dus echt niet slim was! ) Ik fietste door een rustige straat en toen ik bij een steegje kwam greep een jongen me en sleurde me van een fiets, ze namen me mee naar een huis waar een groep van 12 jongens stond! ze scheurden me kleren, en begonnen me omstebeurd te verkrachten, ik schreeuwde maar bij iedere schreeuw kreeg ik een klap, na vijf verkrachtingen pakte een jongen me bij de keel en gooide me tegen de muur, hij schreeuwde viese kut hoer! en begon me heel erg te verkrachten hij stompte en befte me en dwong me om te pijpen, de jongens erom heen lachte maar en de jonge die me verkrachte me maar, hij zei dat hij wel een goed adresje voor me wist en nam me mee in een busje met de andere jongengs. Hij stopte de bus en blindoekte me.  Toen ik de blinddoek afdeed stond ik voor een prostituti hokje met een hoer erin, de hoer lachte naar me en nam me mee. de jongens gingen weg. het meisje zei dat ik het werk voor een nacht moest overdoen, en dat deed ik dus ook, wat moest ik anders doen? die avond kwamen nog tien mannen, bij de tiende man ben ik ertussen uitgeglipt en naar huis gegaan met de bus het was ondertussen 8 uur 's ochtends en zie tegen m'n ouders dat ik naar een vriendin was geweest ik durf het gewoon echt niet te vertellen! wat moet ik doen!?

15 jaar
12 jaren geleden

13 Reacties

  • bel de politie vertel het tegen je ouders nu

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit soort dingen haat ik echt. Die jongens die jouw verkracht hebben zijn gek. Waarschijnlijk waren hun ook boven de 18. Ik zou naar de politie stappen die rot mensen verdienen het niet om vrij rond te lopen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou nou echt geloof waardig

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ga naar de politie! Ik heb het zelf ook meegemaakt en ben met veel moeite(uiteindelijk door mijn vriendje) naar de politie gestapt.. Het helpt echt als je aangifte doet,

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • is biet noormaal maar je moet naar de politie

    10 jaar
    9 jaren geleden
  • Met dit geheim moet je niet te lang rondlopen
    Vertel het aan iemand!

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • hey meid !
    je moet dit echt tegen je moeder zeggen, of begin anders met het vertellen tegen een beste vriendin!
    ik weet zeker dat het oplucht!
    ik heb namelijk het zelfde gehad.. en ik zei het steeds niet totdat ik gestalkt werd op facebook door de jongens en was vergeten uit te loggen waardoor me moeder de priveberichten die ik van hun kreeg las.. ik moest alles wel vertellen toen. ik was uiteindelijk echt superblij dat het eruit was, maar me moeder was niet boos, ik weet zeker jounde zou dat ook niet zijn ! me moeder was eerder beetje boos dat ik dr niet in vertrouwen had genomen en t tegen haar had gezecht, ik heb uiteindelijk heel veel testjes gehad, of ik geen soa had nu enzo, of zwanger was want ik was ook nog eens overtijd ! en ik heb aangifte gedaan.. alleen hij ontkend alles, dus zijn ze bij de politie nog bezig met verdere onderzoek, het komt vast wel goed ! ik wens je heel veel succes in deze moeilijke tijd, ik weet hoe je je voelt!
    en als er een keertje iets is, waarover je wilt praten ik ben er altijd voor je ! ♥
    xx

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Maar waarom rende je dan niet weg?? Ben je al de politie geweest?? Als je niet met je ouders durft ga dan een vriend/vriendin erbij.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • boeit jou het vertel het kinder telefoon polieti boeit niet doe dat!!.

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Holy shit.
    Melding bij politie.
    Of kindertelefoon...
    kan nog wel??

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • vertel het aan je ouders !
    ga naar de politie!
    wat er met jou is gebeurd kan en mag niet!
    misschien weet je nog iets van de omgeving waar je van je fiets ben afgetrokken en kan de politie daar gaan kijken en misschien vinden ze iets.
    maar ga sws naar de politie en praat met je ouders
    sterkte x

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • zeiden je ouders niks van die blauwe plekken door die klappen,
    en van je gescheurde kleren?............

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • hulp

    Vertellen tegen je ouders en in overleg melden bij de politie...en hulpverlening zoeken...

    23 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten