Skip to content
25 reacties
3501 weergaves

pedofiel op chatsite

K zat net op een chat site toen k bij t verbonden worden met een nieuwe chat partner, verbonden werd met een man van 59. Deze website word door vrijwel alle gebruikers ervan voor sex praatjes gebruikt, dus zeg k tegen die man dat k een meisje van 16 ben en jahoor een paar berichten later blijkt inderdaad dat t hem niet uitmaakte dat k 16 was. Hij zei dat hij t jmmr vond dat k te ver weg woonde anders had hij me komen verwennen. K heb zn nummer weten te krijgen zodat k aangifte kan doen en meiden kan beschermen tegen deze 59 jarige man. K weet nog niet zeker of k aangifte moet doen, wat denken jullie?

16 jaar
11 jaren geleden

25 Reacties

  • Joepie je bent 16 en een man van 59 jaar vraagt om seks te hebben met jou en dat is helaas voor jou niet verboden!.

    Je mag op je 16 gewoon seks hebben met jan en alleman al is deze 110 jaar dat maakt echt niets uit.
    Maar mag je dan als 16 jarige dan ook geld of een cadeau verdienen er mee?
    Nee dat mag dus weer alleen als je 18 jaar bent en niet tegen je zin in de prostitutie gaat werken.

    Wat ook niet mag is het opnemen van beelden(screenshot) als je jonger bent dan 18 jaar en zelfs dan moet je toestemming vragen of je het zou mogen opnemen.

    http://www.wetrecht.nl/seks-met-minderjarigen/
    Overigens is het niet zo dat een jongen of meisje die er ouder uitziet dan haar leeftijd eigenlijk is dat je dan vrijuit gaat maar daar zal een rechter echter wel rekening mee houden mits je het niet zou kunnen vermoeden.
    Een vriend van mij is 14 maar als je hem ziet zou je denken dat hij 18 is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Man stop met held uit hangen, jij zat wss op omegle en daar zitten alleen maar oversekste jongeren/oudere mannen en zoals je zegt wist je dat die dar zaten, je lokt hem zelf en je bent 16 dus hij mag gewoon legaal sex met jou hebben als jij het ook wil.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • mm tja 59 vind ik wel erg oud, maar voor de rest heb ik het niet zo op dit soort acties: tis toch een beetje iemand uitnodigen om je huis binnen te komen en zodra hij binnen is zeggen dat hij een inbreker is. Als je ergens op tegen bent moet je het ook niet gaan uitlokken, klaar. En tja vanaf 16 is het sws legaal. En ook, de meeste meiden hebben dan echt wel de 'vormen': een pedofiel vind ik echt iemand die op een kinderfiguur valt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Zolang er maar geen vergoeding tegenover staat mag je gewoon seks hebben.
    Maar je mag zelfs al seks hebben op je 14 de als je beiden ouders daar toestemming voor geven al was ik 12 toen ik al seks had maar daar had ik wel eerst met me ouders over gesproken en na een gesprek van een half uur en een doosje condooms mocht ik eindelijk naar me slaapkamer.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Veel chatters beleven er genoegen aan, om zich anders voor te doen dan ze zijn. Ze spelen een pedofiel, homo-of biseksuele persoon etc. Het kan dus best zijn dat ook jij voor de gek gehouden bent. Wil je er toch werk van maken, dan zou ik dit aan de forumbeheerders anoniem door geven. Je loopt dan het minste risico voor vergelding.
    Want daar moetje toch wel rekening mee houden.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb die man ook gevonden maar ik laat het lekker gaan! Hij heeft jou nog niks gedaan!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hebt je vals voor gedaan als meid dat kan daar wel in tegen werken iedergeval is het mogelijk

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je iets tegen zoiets kan doen, tenzij de persoon zou proberen je online op te zoeken om contact te blijven houden of proberen te regelen dat hij in het echt seksuele dingen met je kan doen. Maar sinds het een anonieme chat/camsite is kan dat dus niet zomaar, tenzij je daar zelf voor kiest. En er zijn op omegle bijvoorbeeld zat mannen die open zijn over hun interesse in minderjarige (ook onder 16) meisjes, of jongens. Zoek maar eens op de tag 'pedo'.. Oke nee niet doen, is eng. Maar sinds je er dan zelf voor kiest er heen te gaan en met ze te praten kun je er niks tegen doen, denk ik.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Zoals al eerder gezegd hier een volwassene mag seks hebben met iemand die 16 jaar of ouder is, als hij/zij er voor betaald wordt is die leeftijd 18. Wel moet de minderjarige het vrijwillig doen. Ik studeer rechten en heb dit nagekeken.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • In de wet staat volgens mij nergens over het correct identificeren in chat omgevingen al kan er wel controle gevoerd worden als men vreemde wendingen heeft met het patroon dat voor ieder persoon uniek is. Desondanks zou het mij ten zeerste verbazen als de TS hiermee enig gerechtshof is tegen gekomen hierdoor.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Helemaal mee eens "21 jaar"(hierboven)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Niks onzin. Sexueel meerderjarig ben je vanaf 16.
    Toen ik 16 was heb ik het gedaan met mijn buurvrouw, ouders kwamen erachter en wilden aangifte doen maar kon niet want (zolang het vrijwillig is en de volwassene niet betaald heeft) mag hij of zij sex met je hebben als je al 16 bent.

    Ik denk overigens dat topic starter inmiddels wel vast zal zitten. Doen van valse aangifte wordt serieus opgenomen door de politie, daarnaast via valse identiteit iemand zijn nummer achterhalen. Zou me verbazen als TS vrij rondloopt.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Onzin. Pas vanaf 18 jaar ben je meerderjarig.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Maar de man is toch niet strafbaar? Vanaf 16 mag je sex hebben met wie je wil. Als dat meisje het vrijwillig doet en niet voor geld is die man niet strafbaar. Het is eerder zo dat jij strafbaar was in dit geval.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Waren er maarcmeer jongens als jij! Serieus, dat is echt super lief wat je doet! ?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 15 : dat is pas legaal vanaf 18 ;-)

    En met een nummer alleen ben je natuurlijk niets. Zonder het gesprek ben je niet en zonder een videogesprek normaal ook niet, anders kan hij zich uitgeven als iemand anders ;-).

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • eigenlijk kies je er zelf voor je bent 16 en jehebt dan u sexueel rechten ofzo je kiest zelf dus als je op zon chat site gaat en wat je daar op doet

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik wil niet al te negatief overkomen maar ik denk dat aangifte doen vrij weinig zin heeft. Onze rechtstaat is erg krom. Als jij je gewoon als jongen van 16 had voor gedaan en deze man praat jou uit de kleren dan sta je wel heel sterk met aangifte doen. Het is trouwens ook verboden om je op internet als iemand anders te identificeren

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Doen !! ????????

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Doen!
    :') Waren alle jongens maar zo lief en goed bezig als jou.
    #Proud. :')

    12 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten