Skip to content
2 reacties
1077 weergaves

verkracht op vakantie

ik ben een meid van 23 jaar. 2012 ging ik met mijn ex vriend op vakantie. we hadden afgesproken dat we als goede vrienden zouden gaan en er niet meer bij kwam kijken. de laatste avond zouden we op stap gaan. diezelfde middag was hij al tegen mij bezig van je ziet er goed uit en ik heb zin in je. ik heb hierop niet echt gereageerd en alleen gezegd van kap ermee we hadden een afspraak. ik ben toen naar boven gegaan naar de kamer om me om te kleden. toen klopte hij op de deur en ik deed hem open. ik zei tegen hem dat ik me ging om kleden. zoals gewoonlijk deed ik de deur niet op slot omdat hij nooit de badkamer op kwam als ik me ging douchen of om ging kleden. nu deed hij dit wel en ik deed snel me shirt aan en begin te schelden op hem. ik duwde hem de badkamer uit en in een reactie trok hij me mee de kamer in. toen duwde hij me op de grond en ik probeerde onder hem vandaan te komen door hem weg te duwen en te slaan. niks hielp. toen heeft hij me verkracht. nu denk ik bij mezelf dit is mijn schuld geweest ik had de badkamer gewoon op slot moeten doen enzo.   ik heb sinds 8 maanden een vriendin. ik geniet ervan als ik haar bef en vinger en word er zelf ook heel opgewonden van. het enigste probleem is als zij mij beft of vingert dan kom ik nooit klaar. ik voel me zeker op mijn gemak bij haar. wat moet ik doen om meer van de sex met haar te genieten?

23 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • aanvulling verhaal

    Na de verkrachting heb ik geen hulp gezocht. Mijn vriendin weet het wel wat er gebeurt is. Ik droom de laatste tijd dat zij word verkracht door mijn exvriend. Ik heb uiteindelijk besloten om wel hulp te gaan zoeken. Het enigste waar ik nu mee zit. Is het normaal dat ik niet meer kan huilen als ik erover praat met mijn vriendin dat ik verkracht ben. Ik heb wel altijd de tranen in mijn ogen staan maar het komt er niet volledig uit. Me vriendin zegt ook tegen mij van laat je gewoon gaan en ze heeft begrip voor mij ze staat ook altijd klaar voor me. Is dit normaal dat ik niet meer kan huilen erom?

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • nooit jouw schuld

    verkrachting is nooit jou schuld. je moet gewoon iemand kunnen vertrouwen. hij had geen respect voor je en hij gebruikte geweld. geen schuldgevoel dus. misschien moet je het die vriendin wat opbouwen. dat je jezelf vngrt terwijl zij jou streelt en kust. waarschijnlijk kom je dan wel. en langzamerhand kan zij meer met jou mee gaan doen en het overnemen. Xx

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten