Skip to content
19 reacties
2060 weergaves

Verkracht door stiefbroer & zijn vrienden

Mijn moeder heeft een nieuwe man. Hij is echt aardig en zo. Zijn zoon ook(17) vond ik. Op een avond gingen mijn moeder en zijn man uit eten. Ik zou bij een vriendin gaan logeren maar dat ging niet door. De vrienden van mijn sbroer zouden naar ons huis komen. Ik kende ze best wel lang dus vond ik dat niet erg en bleef thuis. Ik ging gewoon naar me kamer. Ik hoorde ze praten en zo. Ik had zin in snacks ging ik naar beneden om wat chips te halen. Maar voor de keukendeur pakte een van de vrienden me vast. Hij was dronken dat kon ik reuken. Ik stribbelde tegen maar hij duwde me tegen de muur en ging aan me zitten. De andere jongens kwamen oom kijken en juigden hem toe. Zelfs mijn sbroer! Hij kleedde me uit en verkrachte me. Toen hij klaar was ging een andere dat ook doen. Een voor een gingen ze het doen. Mijn sbroer als laatst omdat de andere hem anders een watje vonden. Ik lit het toe want ze waren met zijn 6en en waren veel sterker. Toen ze allemaal klaar waren bracht me broer me naar me kamer en zei dat als ik er ooit mat iemand erover praat hij me wat zal aandoen. Ik bleef daar maar te huilen en zo. Ik ben echt bang voor hem. Ik durf het niet aan mijn moeder te vertellen want ben bang dat ze ongelukkig wordt. Wat moet ik doen??!!

14 jaar
10 jaren geleden

19 Reacties

  • Sterke ermee!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon vertellen aan je moeder en als ze je niet geloven gewoon naar de politie die helpen je wel want mijn vader geefd het eerder ook gehad met een ander meisje je moet niet bang zijn ze zijn heel aardig

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb je alle contacten met hem afgebroken? Stalkt (of weet ik veel) hij jouw niet. Want soms gebeurt het. Wat goed dat je van hem af bent.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ben de schrijfster. Het is goed gekomen. Ik heb het niet gezegd maar de volgende is gebuurd: Nog voor de vakantie zaten we tv te kijken (ik, hij en mijn moeder). Ze moest ineens weg naar ze werk. Toen ze net de deur uit ging wou ik snel naar me kamer maar hij pakte me vast en begon weer aan me te zitten. Toen hij net mijn shirt uittrok kwam mijn moeder ineens weer binnen ( ze vertelde me later dat ze de autosleutel had laten liggen). Ze merkte dat we het niet voor de 'lol' deden( ik gilde en werkte met al mijn krachten tegen) dus trok ze hem van me af en belde zijn vader. Toen hij thuis was heb ik hem en mijn ma alles verteld. Ze schrokken zich echt dood. Samen besloten ze dat hij verhuisd naar zijn moeder en alleen hiernaartoe mag als mijn ma of stiefpa thuis zijn. Ik had een paar keer met de dokter erover gepraat. We hebben nu een leuke vakantie achter de rug dus ik dacht er niet meer aan. Zijn vrienden hebben ook straf gekregen( mijn moeder heeft hun ouders blijkbaar opgebeld). Ik heb het nog steeds niet helemaal verwerkt maar ik heb nu een hele lieve jongen leren kennen dus het komt vanzelf weer goed(hoop ik) bedankt voor jullie steun x

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoe is het verdergegaan met je? Heb je het verteld? Ik zou het wel zo snel mogelijk gaan doen. Dit kan je hele leven blijven achtervolgen. Sterkte!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • echt iets mee doen, anders ga je later misschien nooit een evenwichtig seksleven kunnen hebben

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou het mn moeder wel vertellen.. Als je er jaren later mee komt of ze hoort het misschien wel van iemand anders, vertrouwt ze je misschien niet meer... Wat je misschien ook kan doen is met een onbekend persoon praten, die mensen zijn er ook om met mensen te praten! Veel sterkte !!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Vreselijk. Ik denk toch dat je het moet gaan vertellen, voordat het erger wordt. Veel sterkte xx

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou zelf het zelf ook zeggen tegen mijn moeder mar je moet echt niet bang zijn voor die lozer als hij zijn szus wil verkrachten is het een echte lelijke LUL xxx

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • wow sorry om dit te lezen.wat en lef om hier dit verhaal te posten.ga eerst naar de huis arts zo kan hem jou doorverwijzen naar de GGD voor soa onderzoek en evt zwangerschap.en als blijk dat je zwanger ben dan is mooi moment ,sorry de juiste tijd om met jou moeder eve alleen te spreken.verteld haar alles en als zij jou niet geloof Fuck haar en ga naar jeugdzorg.veel suc6 mooie en moedige meisje

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoe denk je dat je ma het vindt als ze, misschien pas jaren later, hoort dat je herhaalde malen door je stiefbroer bent verkracht?
    Dat had ze toch al véél eerder willen weten, nu dus, op het moment dat het ernstig verkeerd gaat met jou. Je moeder wil jou ook gelukkig zien.
    Dus: praten, vertellen.
    Zou best eens kunnen dat je stiefbroer eigenlijk, eigenlijk blij is dat je nú zorgt dat het stopt.
    Maar vooral, kom op voor je eigen geluk, vertel wat je is overkomen, en dat je dat nooit, nooit meer wilt, dat je het ook gelijk zult vertellen als je weer zo benaderd wordt, je onveilig voelt.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet het vertellen! Bij je broer moet je je fijn kunnen voelen en dat kan nu niet verwacht ik. Je moeder weet wel raad!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Het gewoon vertellen!! Dit kan echt niet!! Hier weet de politie wel raad mee! en wees niet bang dat je moeder en haar man uit elkaar gaan! x Het komt allemaal wel weer goed!

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet hier echt mee naar je moeder & stiefvader gaan. Dit kan echt niet. Je stiefbroer en zijn vrienden hebben iets gedaan wat absoluut verboden is. En ze kunnen hier natuurlijk niet mee weg komen. Als je het aan je ouders verteld weten hun er van. Ze kunnen er zelfs wat aan doen zonder dat je stiefbroer dat weet. Je kan bijvoorbeeld eerst naar de politie gaan met je ouders. De politie weet wel raad met dit soort dingen. Het is tenslotte hun werk. En wat kan je stiefbroer doen? Als hij je iets doet heeft hij alleen maar een nog groter probleem. Ik hoop dat deze reactie je een beetje heeft geholpen. En ik hoop voor je dat alles goed afloopt. Sterkte

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Dit moet je tegen je moeder en stiefvader zeggen hun relatie gaat er echt niet van kapot alleen je stiefbroer krijgt problemen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben het srijvster van dit forum Ik heb het niet tegen mijn ouders gezegd. Mijn moeder is echt gelukkig met haar nieuwe man. En dit kan het verpesten.. Maar het is weer gebuurdt. Ik was weer alleen met mijn sbroer thuis. Ik heb me verstandig op me kamer genest. Ik was aan het lezen toen hij ineens mijn kamer binnen kwam. Ik zei dat hij weg moest gaan maar dat deed hij niet. Hij pakte mijn handen vast en zei dat hij het de vorige keer heerlijk vond en het ik nog een keer wou doen. Ik zei dat hij me los moest laten maar nee. Hij deed zijn broek uit en deed zijn pimel in me mond. Hij kleedde me ook uit en verkrachte me weer. Ik vond het vreselijk. Wat moet ik doen? Ik wil mijn moeders huwelijk niet verpesten xk

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • omg dit is vreselijk! je moet echt naar die politie die jongens hebben echt iets vreselijks gedaan zoiets kan echt je hele leven verpesten. Je wil toch wel dat ze daar voor boeten?

    veel sterkte XX

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Echt heel erg vervelend voor je, veel sterkte!Die jongen hierboven heeft trouwens gelijk! Die jongens mogen hier niet mee wegkomen!!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet het tegen je moeder vertellen en ook tegen je stief vader wat hun hebben gedaan mag gewoon niet en als je hetzegt kkunnen hun toch niks meer doen dan zit hij toch op gesloten in zijn kamer en als de ouders van zijn vrienden het horen dan zitten zijn vriendenook oopgesloten op hun kame. MMaar eigenlijks heb je ook bewijs nodig want misschien geloven je ouders je niet

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten