Skip to content
4 reacties
314 weergaves

Misbruikt en nachtmerries

Hoi allemaal, Ik ben vroeger heel vaak seksueel misbruikt, daarvoor zit ik nu ook bij een psycholoog, maar heb nog regelmatig afschuwelijke dromen waarin onbekende mannen me proberen seksueel te misbruiken en daarna te vermoorden. In die dromen moet ik altijd vluchten en er is dan altijd niemand die me wil helpen. ik weet niet wat ik met zulke nachtmerries moet en hoe ik er het beste mee om kan gaan, want ze blijven me vaak dagen achtervolgen, ook al was het maar een droom. Ik denk er altijd heel lang aan. Weet iemand hoe ik zo'n terugkerende droom moet loslaten? Het spijt me voor m'n chaotische verhaal, maar ik hoop dat jullie het begrijpen. Als jullie nog vragen hebben hoor ik dat ook graag. Dank jullie wel alvast!!!

21 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • Klinkt als een trauma met paniek aanvallen.Wees sterk en goed dat je hulp hebt gezocht.Alles komt goed en je hebt een vriend nodig waar je je verhaal kwijt kan en die je vertrouwd en je respecteert met waar je mee zit en meegemaakt hebt.Iemand die voor je gaat en als sex niet lukt dat respecteert.Veel geluk en sterkte!

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ook vervelende seksuele ervaringen achter de rug, en net als jij heb ik last van nachtmerries. Ook bij mij proberen onbekende mannen mij te misbruiken, maar niet te vermoorden. Ik word dan midden in de nacht wakker en begin te hyperventileren. Bij mij helpt het soms om 's avonds voor het slapen gaan een kwartiertje muziek te luisteren, om te ontspannen en vooral niet aan alle nare dingen te denken. Het helpt niet altijd, maar het valt te proberen..

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Dank je wel voor je reactie. Ik zal het zeker met m'n psycholoog bespreken en hoop echt dat zij goede adviezen heeft.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • vreselijk verhaal. gelukkig heb je een psycholoog. miss. heeft die een tip voor de nachtmerries.
    je mag ook mij meenemen in je droom. ben lang en slank en heb lang donkerbruin haar. ik schop ze verrot Xx

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten