Skip to content
12 reacties
29960 weergaves

Sex met me tante

Toch wil ik me verhaal doen waar ik erg mee zit. Toen ik 16/17 was gingen mijn ouders samen een lang weekend weg.Alles was geregeld en me zusje en ik sliepen bij me oom en tante.We gingen die dag ook zwemmen en was een mooie dag.Toen we gingen zwemmen ging het al snel mis.Me oom ging na een uur zwemmen al naar huis omdat hij die nacht moest werken dacht ik.En me tante en zusje bleven nog wat langer.We gingen van de glijbaan af en me tante was als eerste beneden.Toen ik als 2de naar beneden ging en in t water kwam.Pakte me tante me beet in het water en lachte dat het gaaf was.Maar ze pakte me piemel ook even beet en ik weet nog goed dat ze dat expres deed.Toen me zusje een ijsje ging halen zwom ik nog een min of 15 met me tante.Me tante vroeg als ik door haar benen kon zwemmen.En tuurlijk deed ik dat.Maar toen gebeurde er is geks.Toen ze vertelde dat ik goed kon duiken en ze dicht bij me kwam.Voelde ik haar hand weer bij me piemel.Deze keer schrok ik echt en durfde niets te zeggen.Want ze ging snel met haar hand me zwembroek ik en speelde met me piemel.Ik schrok er zo van dat ik niet zei en me tante zei als ik het lekker vond.Ik kon en durfde niets te doen en zei dat ik het lekker vond.Ik kreeg zelfs nog een harde piemel.Maar na 5 min met het aanraken en trekken aan me piemel kwam me zusje aan en stopte me tante ermee.We gingen na 5 min ons omkleden en we gingen terug naar me tante en ooms huis.Me oom die was weg en had nacht dienst.En rond 23:00 gingen we naar bed.Me zusje sliep in de kleine kamer en ik in de andere kamer.naast de kamer van me tante.Toen een uur erna kwam me tante me kamer in en keek of ik sliep.Maar ik was wakker en ze wilden gezellig naast me in bed liggen.Ik vond het maar raar maar ik was stil ervan.Ze vroeg als ik het lekker vond om een massage te krijgen.Ik zei is goed en zei weinig.Al snel kwam ze bij me piemel terecht en speelde ze er mee.Ik zei niets en ik kreeg weer een stijve.Toen snel erna pijpte ze me en kwam bijna klaar.Ik was stil en schaamde me.Gek genoeg was het wel lekker.Toen deed ze haar bh uit en ik moest haar borsten voelen.Heb ik gedaan en ging ze op me zitten en deed me piemel in haar vagina.Gek genoeg vond ik het lekker en kwam zeer snel klaar in me tante.Toen we klaar waren vertelde ze me dat ik me mond moest houden en dat ze veel van me hield.Ik schaam me kapot en zie me tante nog alleen op verjaardagen.Alleen als me ouders weg gingen en me oom nacht dienst had gebeurde dit vaker.Ik denk dat het erna nog 7 keer is voorgekomen.Maar nu ik me verhaal hebt gedaan doet het me goed.Ik zie me tante meer als iemand die me geleerd heeft dat sex lekker is.Maar helaas was me eerste ervaring met me tante.Moet ik dit voor me houden of met me tante er over praten?

23 jaar
10 jaren geleden

12 Reacties

  • Hallo jongen van 14 jaar, wat jongen van 15 jaar vertelde, kan wel degelijk. Men behoort dan tot die categorie, waarvan bij fantasie zoveel hormonen vrij komen, dat het tot spontaan klaar komen kan leiden.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit is echt een gruwelijke verhaal, jouw tante hoort de gevangenis in, door kindermisbruik! Ik vind het waanzin!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 15, dat kan niet. Je hebt altijd onbewust 's nachts een erectie. Zelfs al ben je pas heeel erg jong

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vader zegt altijd op een oude fiets moet je het leren maar dan is mijn antwoord altijd weer : oude fietsen hebben sneller een lekke band.
    Maar als jij verder geen negatieve gevoelens er aan hebt over gehouden dan is er gewoon niets aan de hand.
    Maar natuurlijk schrik je de eerste keer dat gebeurde bij mij ook toen ik voor het eerst seks had.
    Sterker nog toen ik me eerste erectie kreeg stond ik midden op een strand in Spanje me om te kleden en het leek wel of iedereen naar me stond te kijken en dan vooral die ene jongen wie snel een handdoek over zich heen trok.
    Maar zo gouw als je over de schrik heen bent dan weet je dat je iets moois beleeft wat je de rest van je leven blijft koesteren vooral als je even geen relatie hebt kan je dat mooi gebruiken.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat iedere hetero jongen daarvan droomt. en de kans zou aangrijpen als die zich voor zou doen. Lijkt me wel verstandig dit bij een experiment te laten. Want een constante herhaling, zou het natuurlijke levensverloop kunnen benadelen. Deze eenmalige ervaring kan de omgang met meisjes ten goede komen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je heb dan wel enorm veel geluk gehad, want in de meeste gevallen leidt tot toenemende herhaling. Die zo heftig kan zijn dat daardoor haar normale levensverloop wordt verstoort. Omdat het bovendien strafbaar is, raad ik het iedereen af om daar mee te experimenteren. Maar toon gelijk begrip voor de weergaloze verleiding.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je het echt lekker vind is het geen probleem echter zou ik het wel willen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jk zouw well met der erover praten ma als jk jouw ws liever nt hor ze neukt ne all lekker ga gew door

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat je het wel toe kan laten, maar moet het wederzijds zijn.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een paar jaar geleden ook zoiets meegemaakt met mijn zusje. Toen mijn ouders op vakantie waren kwam mijn zusje s'nachts ineens mijn kamer in en langs mij op bed zitten. de hele tijd dingen vragen over seks. Tot op een gegeven moment zij vroeg of ik wat dingen wou proberen. Ik wist in het begin echt niet wat ik hierop moest zeggen. Toen deed ze haar badjas open en was compleet naakt. Ik werd op dat moment zo hard dat ik toegaf en haar begon te vingeren en te beffen. Op dat moment dacht ik er niet eens bij na dat het mijn eigen zusje was. ze bood opeens aan mij te gaan pijpen. Ik heb daar geen nee tegen gezegd en we zijn standje 69 gaan doen. Op een zeker moment hoorde ik ineens mijn zusje kreunen dat ze mijn pik in haar poes wou. Dat was iets wat ik niet wou doen maar toch stiekem van binnen wel heel graag wou. Maar toch heb ik een halt weten toe te roepen en gezegd dat ik moe was en wou slapen. Het is nog een aantal keer voorgekomen dat ik en mijn zusje seksuele dingen deden. En iedere keer dat het gebeurde was het de volgende dag wel een beetje awkward tussen ons maar dat veranderde ook weer heel snel terug naar gewoon een goeie band die nog beter was daarna. Want omdat wij die dingen deden was onze band ook sterker geworden door vertrouwen denk ik. We kunnen tot op de dag van vandaag daar heel gewoon over praten samen. We weten ook allebei dat het niet hoort en fout is. Maar daar in tegen stemde we allebei ermee in en deden geen dingen die de ander niet wou. Ik kijk erop terug als leuke lekkere experimentele nachtjes.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik van jou was zou ik met m'n tante praten. Mijn vader heeft ook zoiets meegemaakt met zijn doopmeter. Hij heeft er eens over verteld tegen m'n moeder toen ik het ''perongeluk'' gehoord had... :p Back to the point, mijn vader heeft er met z'n doopmeter over gepraat. Hij heeft oprecht gezegd dat hij er zich heel raar bij voelde en het eigenlijk niet meer wilde. Als familie begreep ze dat maar al te goed! Als het te ver gaat doe je gewoon hetzelfde. Als ze er daarna nog niet mee ophoud denk ik dat je verder zou moeten gaan en maatregelen zou moeten treffen...

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou er over praten Als ik jou was met je tAnte. Maar wel Vreemd dat ze dat doet heb je al is gevraagd waarom eigenlijk?

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten