Skip to content
1 reacties
2155 weergaves

ik ben sexueel misbruikt

hoi jullie zullen er misschien van schrikken, bij meisjes gebeurd het eerder maar ook zeker bij jongens gebeurd dit. Op mijn 6e ben ik door een groepje JONGENS sexueel misbruikt. ben nu 20 jaar heb er sinds mij 18 last van gekregen. in mijn jeugd heb ik 2 maal het zelfde mee gemaakt. ik was door de jaren heen de beelden gauw vergeten! omdat je als kind van 6 er niet aan denkt dat die gebeurtenis eigenlijk niet normaal. door de jaren heen merkte ik dat ik hel onzeker was met ALLES! die beelden van die misbruik was ik nooit vergeten ik had het verkeerd weg gestopt. toen ik 17/18 was ben ik echt gaan nadenken hoe ik zo onzeker ben over alles. na lang nadenken. kwam een eens die film weer voorbij die ik eigenlijk "vergeten was" die hele film heeft mijn hele jeugd verpest op sexuele gebied op onzekerheid na meisjes. Let op men nu 20 heb hier nogsteeds last van!!! toen heb ik mensen die ik vertrouw besloten dit te vertellen. deze hebben mij ten aller tijden geadviseerd om hulp te zoeken. Dit verhaal van voor een jong man helemaal niet makkelijk te vertellen. omdat misbruik bij jongens niet zo vaak voor komt als bij meiden. ik loop er nogsteeds voor in therepie. nu een 1/2jaar. ik adviseer ook IEDEREEN die hier last van heeft samen met wie je vertrouwd en het vertelt hebt en afspraak te maken bij de doktor. dit is HEEL belangrijk een mens is niet gemaakt alles in zijn eentje op te lossen. ook de stoeren binken doe er wat mee en ga een therapie volgen. ik bedenk me nu pas waarom heb ik dit niet eerder gedaan groetjes, ........ Amoniem

20 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Hallo lezers Graag wil ik mijn verhaal met jullie delen. Ik ben misbruikt door mijn neef. Hij leefde bij ons of wat hij mijn broer. Nadat hij mij misbruikt had,onder het mum van voorlichting geven en als je het iemand verteld gelooft je toch niet. Ik vertrouwde hem en wilde er niet aan denken wat hij mij had aangedaan,ik kon nergens terecht. Ik maakte ruzie met mijn ouders,ik liep weg van huis omdat ik hem niet onder ogen durfde te komen. Ik voelde mij zo alleen. Ik hield van mijn ouders en het voelde of ik voor mezelf moest kiezen. Hij heeft mij misbruikt tussen de zes en acht jaar. Precies weet ik het niet. Misschien zelfs nog jonger. De ouders van mijn neef ging ik heel graag heen, Ik wat zo bang om hem tegen te komen. Ik kon nergens te recht,niet bij familie niet bij mijn ouders. Ik haat hem,hij heeft mij leven tot een hele gebracht.Ik heb er twintig jaar niet over kunnen praten en uiteindelijk heb ik mijn dagboek kunnen openen. Ik zag mijn neef nog omdat hij nog bij mijn ouders en familie kwam. Iedereen zag mij als een kind met een gedragsproblemen.En van die naam kom ik nooit meer af. Tot ik zwanger was en mijn vriend en ouders alles heb verteld. Ik wou geen meisje krijgen bij het idee raakte ik al in paniek. Ik wou geen meisje krijgen omdat ik bang was,dat haar het zelfde zou overkomen. Uiteindelijk naar de geboorte van mijn dochter heb ik de keuze gemaakt mijn neef nooit meer te willen zien en dat was her beste besluit ever.Ik ben met zijn ouders in gesprek gegaan en hij ontkent alles. Maar ik zal niet rusten voordat hij zich net zoals mij voelt want ik voel me klein gemaakt door hem,alsof hij mij familie heeft afgepakt of hij mijn jeugd heeft afgepakt. Net of ik mezelf moet bewijzen: hè ik mag er zijn, wat ik zeg ik de waarheid. Voor het gene wat hij heeft gedaan daar bestaat geen straf voor en ik zal niet rusten tot hij mij recht in mijn gezicht aankijkt en toegeeft. Ik haat hem en zou hem het liefst iets aan willen doen. Ik ben nu zwanger van tweede en ooit zal hij voelen wat ik hem gevoeld. Hij mag hier niet mee weg komen.Na mijn bekentenis wil mijn familie hem niet meer zien en hij en zijn familie blijven leven in zijn leugentjes. Maar ik hoef hem nooit meer te zien,ik walg van hem.

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten