Skip to content
4 reacties
1971 weergaves

seksueel misbruikt door mijn stiefvader al 3 jaar lang en erge nachtmerries

Hoi, ik ben dat meisje die wordt verkracht door haar stiefvader. Ik had hem gisteren een whatsappje gestuurd dat ik het nooit meer wilde en dat hij van me moest afblijven en... Dat ik het tegen mijn moeder ging vertellen. Hij stuurde terug dat ik toch te bang en te zwak ben om het te vertellen en dat als ik het zou vertellen hij me pakt. En ja dat is zo ik ben te bang en te zwak. Vandaag ging ik mijn tandpoetsen (toen mijn moeder even bezig was met iets). Hij duwde me tegen de muur en begon me te zoenen en toen ik weg wilde gaan zei hij als je een kik geeft pak ik jou en je moeder. Ik wilde dat ik gewoon voor even rust had. Maar ik moet het vertellen want ik wil niet dat mijn zusje (ze is 3) mee moet maken wat ik mee heb gemaakt En toen ik naar ved ging ging hij douchen en hij lag dus op mijn bed en ik wetende wat er zou gebeuren toch naar boven gegaan want ik wou niet dat hij mijn moeder iets aan zou doen. Hij pakte mijn had en ik moest hem aftrekken en daarna begon hij me te verkrachten en ik moest hem zoenen tegen mijn zin in. En het deed pijn maar hij ging gwn door en ik moest zeggen dat lekker vond naar elke keer dat hij me verkrachte En sinds een week heb ik hele erge nachtmerries en kan ik niet meer slapen. Ik moet het mijn moeder vertellen maar ik ben bang dat ze me niet gelooft. En hoe moet ik het vertellen????? Als ik geen zusje had bij wie hij het ook kan doen en mijn moeder niks zou aandoen dan had ik zelfmoord gepleegd maarja zo makkelijk gaat dat niet Kuzzzzz xxxxx een wanhopige en bang meisje

13 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Meisje je bent jong en kwetsbaar voor zo'n idioot als hij! Laat dit niet verder gebeuren! ga naar je moeder, en vertel het haar gewoon. Want de laatste druppel is toch in de emmer gevallen.

    Je hebt een stem, laat je horen. Laat zijn stem niet horen, want hij dreigt en zeg dingen die niet kloppen... zodat hij niet in de problemen komt.

    het ergste wat kan gebeuren is dat je moeder je niet geloofd. Maar daar in tegen, kan je een camera (of telefoon) verstoppen in je kamer of waar dan ook, het is privacyschending, maar toch... hij heeft geen recht op privacy. En laat het aan je moeder zien. Dan maar liever de schrik onder haar ogen dan in haar oren. Ik weet het klinkt raar. En misschien zullen de andere hier het ook zo vinden... maar ik het dan gedaan.

    Laat zien wat je waard bent en wat je leven waard is. Want niemand verdient dit.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • je moet het gewoon tegen je moeder zeggen en dan zegt je moeder het tegen de politie ze geloven je wel

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo meisje van 13,
    ik ben het helemaal eens met meisje van 23
    ik begrijp jou helemaal dat jij je ook zorgen maakt over de veiligheid van je moeder en je zusje. (en natuurlijk ook die van jou.)
    erg dapper van je dat je de stap al heb gezet om hulp te zoeken op internet.
    dit betekend dat je de eerste stap al hebt overwonnen.
    en dat is al een enorme prestatie waar je erg trots op mag zijn.
    jij moet dit zo snel mogelijk aan iemand vertellen en er niet langer mee rond blijven lopen.
    als aanvulling wil ik jou graag vertellen dat het ook handig kan zijn om naar je huisarts te gaan.
    deze heeft namelijk een wettelijke geheimhoudings- verplichting.
    dit houd in dat de huisarts geen informatie mag delen met andere zonder jou toestemming.
    dit zal de huisarts dus ook nooit doen.
    als je bang bent voor een persoonlijk gesprek, puur uit angst en schaamte, stuur dan het verhaal van deze site naar je huisarts per mail.
    zorg er dan wel voor dat je er een telefoonnummer of mail adres in zet van jezelf of iemand anders die jij zou kunnen vertrouwen.
    zodat de huisarts wel iemand heeft om jou te kunnen gaan helpen.

    jij durft tenslotte al wel je verhaal op internet te zetten.
    dan is het sturen van een mail ook net zo makkelijk.

    punt 1: jij hebt een balletje opgegooid.
    dat is al enorm dapper.

    punt 2: jij gaat er nu voor zorgen dat het balletje gaat rollen.

    punt 3: dan komt alles goed.

    heel veel sterkte.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi meisje van 13,
    Allereerst: heel goed en moedig van je dat je hier om hulp vraagt!
    Ik zou zeggen: hoe moeilijk het ook is, praat er met mensen over. Vriendinnen, een docent die je vertrouwt, een vertrouwenspersoon die je eventueel weer door kan verwijzen naar een professional...
    En ga naar de politie. Doe je dat niet dan breng je juist ook je zusje in gevaar. Zorg er wel voor dat je stiefvader niet weet dat je naar de politie gaat/bent gegaan. Suggestie: leg op school uit wat er aan de hand is en vraag of je een paar uur verlof kunt krijgen om met de politie te gaan praten.
    Mocht de politie niet meteen in actie komen, dan zou ik je aanraden om alsnog ook met je moeder te praten op het moment dat je stiefvader er niet bij is. Veruit de meeste moeders zullen voor de veiligheid en het welzijn van hun kinderen kiezen en niet voor hun partner. Samen sta je sterker. Dat weet jouw stiefvader ook en hij wil dat voorkomen. Misschien kunnen jullie met z'n drieën naar een blijf-van-mijn-lijfhuis vluchten of je stiefvader het huis uit zetten?
    Het is allemaal veel makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik, maar jij bent op dit moment de enige die hier iets aan kan doen.
    Heel veel sterkte in ieder geval!

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten